- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
EVET CANIM BİTTİ SANIRIM, SÖYLÜYORDU...Uzun zamandır böyle derecelendirerek listeleme yapmamıştım.motivasyon açısından iyi gelir umarım
milad'ın paketi bitti sanırım bildirim yapmadı.
Kilo verenleri tebrik ederim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVET CANIM BİTTİ SANIRIM, SÖYLÜYORDU...Uzun zamandır böyle derecelendirerek listeleme yapmamıştım.motivasyon açısından iyi gelir umarım
milad'ın paketi bitti sanırım bildirim yapmadı.
Kilo verenleri tebrik ederim...
Canım aksine beni daha çok motive ediyor ve haftaya dereceye girmek için çaba sarfediyorum.Ama çoğunluk istemezse yapmam benim için farketmez yanieline sağlık tomurcuğum yapmışsın listemizi :))
bu kınananlar listesini ben sevmiyorum bizim moralimizi yüksek tutmamız lazım o liste moral bozmaz mı
BENCE DE O LİSTEYE GİRMEMEK ADINA BİZE MOTİVASYON OLUR, OLMAZ MI YOKSA?Canım aksine beni daha çok motive ediyor ve haftaya dereceye girmek için çaba sarfediyorum.Ama çoğunluk istemezse yapmam benim için farketmez yani![]()
canım süpersin tebrik ediyorumGünaydın ilk bildirim benden gelsin,
Geçen hafta : 85 kg
Bu hafta : 82,7 kg
Fark : -2,3 kg![]()
Teşekkürler tatlııımmmmmcanım süpersin tebrik ediyorum![]()
oooo süper canım tebrik ediyuorumGünaydın ilk bildirim benden gelsin,
su tutmuşsundur o kilo değildir kınamak yok yarın bir daha tartıl moralin düzelsingeçen hafta :99,8
bu hafta : 100,5
fark: +700
haftanın tek kınananı benim galibaaa![]()
Günaydın ilk bildirim benden gelsin,
geçen hafta 94.5
bu hafta 94
fark -500
beklemiyordum ama eksi çıktım![]()
ekim2009 .!.:geçen hafta 103.4
bu hafta 102.9
fark -500
Ayy sazan ben diğer topiğe bildirim yaptım sonra gördüm burayı![]()
au çok utandım hahahaha
Geçen hafta: 64,2 kg
Bu hafta: 63,7 kg
Fark: -500 gr
Yediklerime dikkat etmeme rağmen sadece 500 gr gitmiş gitmiş, bu da demek oluyor ki düzenli olarak spora yüklenmeliyim. Yarından itibaren düzenli yürüyüş ve egzersixlere baslıyorum.
merhabalar güzeller...
bu aralar çok yoğunum hiç uğrayamıyorum, ben dünkü kilomu bildirmek durumundayım...
sabah 07:55 gibi uyanınca nasıl fırladığımı bilemedim.
kilom: 86,300
öpüyorum sizleri...![]()
geçen hafta :99,8
bu hafta : 100,5
fark: +700
haftanın tek kınananı benim galibaaa![]()
istenmeyen misafir gibi düşün eni sonu gidecek ev sahibi katı hemen gidecek yolu yok :))Son bildirim 90.7
Bugun 92.2
Fark 1.5
Bu hafta gidecek bu kilo!!!
istenmeyen misafir gibi düşün eni sonu gidecek ev sahibi katı hemen gidecek yolu yok :))