- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet maltana yapiyo sut malt icecegi zaten. Bende incir kompistosu yaptim onu bitireyim maltanaya gecim :)bende ekmekle severim de bu sefer salatayı bol yapınca tonbalığı belli belirsizdi, ekmeksiz gittî oyüzden :) malt içeceği marketlerdeki asitli olan var ya maltana, ondan içtim zaten normalde çok severdim asitli diye uzak duruyodum, sayfada bi arkadaş doktorum önerdi, süt de yaptı deyince işime geldi :))
Waoww supersiinn darisi basimmizaa. Hedef kilon neydi canimm. Bende bi 62bi 63 cikiyrmaz once doğumdan sonra aldigim bi gömleği giyeyim dedim disari cikarken ama o da nee gömlek cok bol olduu bu gazla hemen tartildim pazar gününden beri tartilmiyodum dikkat ediodum tabii bol du vs..
sonuc su an 62 kiloyumm
tam 3 kilo vermisim ..![]()
Waoww supersiinn darisi basimmizaa. Hedef kilon neydi canimm. Bende bi 62bi 63 cikiyrm![]()
az once doğumdan sonra aldigim bi gömleği giyeyim dedim disari cikarken ama o da nee gömlek cok bol olduu bu gazla hemen tartildim pazar gününden beri tartilmiyodum dikkat ediodum tabii bol du vs..
sonuc su an 62 kiloyumm
tam 3 kilo vermisim ..![]()
nazperver canimm asi oldunuz muu, umarim ateslenmemistr yawrucakk
Rotarex hakkinda bilgi werir misin canim tam olarak arastirmadim ben daha. Oh masallah pasaya buyumus annesi sutun yariyo demekki. Boy kac cm dogmustutebrikler canım darısı başımıza. ben de istiyorum o kiloları görmek
olduk canım 9:30 da. eczaneye rotarex siparişi vermiştik onuda götürdük hemşire karıştırıp verdi. bi saat içinde kusmasın dedi. bol kusan bebek allahtan yedirip gazını almışım. kussa 150 tl
daha birşey yok ölçüp duruyorum. bi kolundan aşı bacaklarından da birertane.
çok çıplık attı karı gb. çıkınca ağladı ağladı sustu kafayı omza koyup yattı.
dr fitil yazdı 2.5 tl. yazdırmadan alsanız daha ucuz muayene ücreti yok.
illa ateşlenecek die bişi yok dedi. ilk 24 saat içinde 38 üstüne çıkarsa yarım ver dedi 15-20 dk içinde düşürür. tekrar tekrar verme dedi. 24 saatten sonra ateşi çıkarsa aşıdan değildir dr a götür dedi.
ark ta aşıdan sonra ilaç otistik yapıyor dedi verme dedi. 37.5 üstüne çıkarsa soy hareket ettir ılık su ile bez koy dedi kol altına vs.
bakalım inş. ateşi çıkmaz. huysuzluğı var memede yatıyor yerine koyacağım uyanıyor.
bu arada 2. ay kg 6090 bezle, boy 62
anne sütü alıyor mu dedi. içten içe sevinmedim değil. mama kg yapıyor ya kg lu olunca ona yordu demek.
sade anne sütü dedim. dr da hemşire de ayrı ayrı sevindirdi bu şekilde. tombulda değil esasında
53 cm 4035 doğmuştu ama 5. gün 3600 e düşmüştü. yüzde on kg kaybı normal dedişerdi.Rotarex hakkinda bilgi werir misin canim tam olarak arastirmadim ben daha. Oh masallah pasaya buyumus annesi sutun yariyo demekki. Boy kac cm dogmustu
Aa oyle mii baya faydasi war yani aman zarari olmaz insallahta. Ne kadar fiyat olarak bende siparis werim bari. Ewle saglik ocagi arasi 15 20 dk . Bozulur mu acep.53 cm 4035 doğmuştu ama 5. gün 3600 e düşmüştü. yüzde on kg kaybı normal dedişerdi.
rota virüsü aşısı. başka markada var o 3 doz. rotarex 2 doz. 2.ve 4. ayında yapıcam bn. 3.ve 5. ayında da olur. ama ısı aralığı değişirse virüs ölüyor sağlık ocağına yakın yere getirt. diğer aşılarla aynı gün olmalı.
şiddetli isal ve kusma yapan bi hastalık. hemşirede bugün yğksek kg kaybı ve bi hafta hastanede yatar dedi. ileride yuvaya fln yollama nietin varsa kalabalıkta bulunuyorsa mutlaka yaptır.
ark ın çocuk ayakta geçirdi. ark ımla eşi ateşle yatağa düştü.
6. aydan sonra işe taramayan bir aşı.
uzun lafın kısası şiddetle tavsiyedir. sakşama koşulu mühim
Aa oyle mii baya faydasi war yani aman zarari olmaz insallahta. Ne kadar fiyat olarak bende siparis werim bari. Ewle saglik ocagi arasi 15 20 dk . Bozulur mu acep.
Oyy yakin olan en az 12 dk surer parkin icine tasimislar ne geregi warsa parkta yurume 10 dk suruyo sonunda saglk ocagida uff napsam bizimde carsamba gunu Allah izin verirse. Yuruyerek gitmicez ozaman arabayla basip gidicezbozulur. sağlık ocağının yakınında bi eczaneye sipariş et. 145 tl. 2 kere alıcaz. sağlık ocağında sıra da bekleme hemşireye söyle rotarex aşım var die.
taze incir mi kuru incir mi? O da çok süt yapıyo diyolarEvet evet maltana yapiyo sut malt icecegi zaten. Bende incir kompistosu yaptim onu bitireyim maltanaya gecim :)
oy kuzum kıyamam yatebrikler canım darısı başımıza. ben de istiyorum o kiloları görmek
olduk canım 9:30 da. eczaneye rotarex siparişi vermiştik onuda götürdük hemşire karıştırıp verdi. bi saat içinde kusmasın dedi. bol kusan bebek allahtan yedirip gazını almışım. kussa 150 tl
daha birşey yok ölçüp duruyorum. bi kolundan aşı bacaklarından da birertane.
çok çıplık attı karı gb. çıkınca ağladı ağladı sustu kafayı omza koyup yattı.
dr fitil yazdı 2.5 tl. yazdırmadan alsanız daha ucuz muayene ücreti yok.
illa ateşlenecek die bişi yok dedi. ilk 24 saat içinde 38 üstüne çıkarsa yarım ver dedi 15-20 dk içinde düşürür. tekrar tekrar verme dedi. 24 saatten sonra ateşi çıkarsa aşıdan değildir dr a götür dedi.
ark ta aşıdan sonra ilaç otistik yapıyor dedi verme dedi. 37.5 üstüne çıkarsa soy hareket ettir ılık su ile bez koy dedi kol altına vs.
bakalım inş. ateşi çıkmaz. huysuzluğı var memede yatıyor yerine koyacağım uyanıyor.
bu arada 2. ay kg 6090 bezle, boy 62
anne sütü alıyor mu dedi. içten içe sevinmedim değil. mama kg yapıyor ya kg lu olunca ona yordu demek.
sade anne sütü dedim. dr da hemşire de ayrı ayrı sevindirdi bu şekilde. tombulda değil esasında
53 cm 4035 doğmuştu ama 5. gün 3600 e düşmüştü. yüzde on kg kaybı normal dedişerdi.
rota virüsü aşısı. başka markada var o 3 doz. rotarex 2 doz. 2.ve 4. ayında yapıcam bn. 3.ve 5. ayında da olur. ama ısı aralığı değişirse virüs ölüyor sağlık ocağına yakın yere getirt. diğer aşılarla aynı gün olmalı.
şiddetli isal ve kusma yapan bi hastalık. hemşirede bugün yğksek kg kaybı ve bi hafta hastanede yatar dedi. ileride yuvaya fln yollama nietin varsa kalabalıkta bulunuyorsa mutlaka yaptır.
ark ın çocuk ayakta geçirdi. ark ımla eşi ateşle yatağa düştü.
6. aydan sonra işe taramayan bir aşı.
uzun lafın kısası şiddetle tavsiyedir. sakşama koşulu mühim
Kuru incir canim ben altini kapatmadan azda tarcin koyuyorum iyi oluyotaze incir mi kuru incir mi? O da çok süt yapıyo diyolar
oy kuzum kıyamam yamaşallah boyu kilosu çok iyi, daha ne olsun :) cAnım aşıyı doktor bize ya aynı gün ya 21 gün sonra gelin dedi, 21 gün sonra gidelim dedik bizde aşıdan.. Ağıza damlatılıyomuş demi? Bak soğuk olacağını felan bilmiyodum bizde hastane yanında bi eczaneye sipariş verelim bari
Oyy yakin olan en az 12 dk surer parkin icine tasimislar ne geregi warsa parkta yurume 10 dk suruyo sonunda saglk ocagida uff napsam bizimde carsamba gunu Allah izin verirse. Yuruyerek gitmicez ozaman arabayla basip gidicez
taze incir mi kuru incir mi? O da çok süt yapıyo diyolar
oy kuzum kıyamam yamaşallah boyu kilosu çok iyi, daha ne olsun :) cAnım aşıyı doktor bize ya aynı gün ya 21 gün sonra gelin dedi, 21 gün sonra gidelim dedik bizde aşıdan.. Ağıza damlatılıyomuş demi? Bak soğuk olacağını felan bilmiyodum bizde hastane yanında bi eczaneye sipariş verelim bari
3 tane asi kolay mieczane iki buz kalıbının arasına koyuyor veya ztn öle satılıyor. öyle değilse siz hatırlatırsınız. hemşire içince bi saat kusmaması lazım dedi ona göre doyurur gazını fln çıkarırsınız gitmeden.
bu arada bebiş korkmuş dalıyo az uyansa çığlık. anca kucakta susuyo. memede uyuyor ama kolum koptu
rota aşısı tatlı sanırım baya yedi3 tane asi kolay mibide agizdan oyy oyy zor