• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri Birlikte Zayıflıyor.

günaydın kızlar :KK54:
ton balıklı salata iyidir ya aklıma soktunuz mısır fln da olacak içinde mis :KK50:

bende sağlık ocağına gidicez diye dolanıyorum evde. daha çok var 9 da çıkıcaz.

inş. ateşi fln çıkmaz. birşeyler atıştırayım bari telaş yaptım

bende ekmekle severim de bu sefer salatayı bol yapınca tonbalığı belli belirsizdi, ekmeksiz gittî oyüzden :) malt içeceği marketlerdeki asitli olan var ya maltana, ondan içtim zaten normalde çok severdim asitli diye uzak duruyodum, sayfada bi arkadaş doktorum önerdi, süt de yaptı deyince işime geldi :))
Evet evet maltana yapiyo sut malt icecegi zaten. Bende incir kompistosu yaptim onu bitireyim maltanaya gecim :)

az once doğumdan sonra aldigim bi gömleği giyeyim dedim disari cikarken ama o da nee gömlek cok bol olduu bu gazla hemen tartildim pazar gününden beri tartilmiyodum dikkat ediodum tabii bol du vs..
sonuc su an 62 kiloyumm
tam 3 kilo vermisim ..:kk77:
Waoww supersiinn darisi basimmizaa. Hedef kilon neydi canimm. Bende bi 62bi 63 cikiyrm:KK51:

az once doğumdan sonra aldigim bi gömleği giyeyim dedim disari cikarken ama o da nee gömlek cok bol olduu bu gazla hemen tartildim pazar gününden beri tartilmiyodum dikkat ediodum tabii bol du vs..
sonuc su an 62 kiloyumm
tam 3 kilo vermisim ..:kk77:

tebrikler canım darısı başımıza. ben de istiyorum o kiloları görmek

nazperver nazperver canimm asi oldunuz muu, umarim ateslenmemistr yawrucakk

olduk canım 9:30 da. eczaneye rotarex siparişi vermiştik onuda götürdük hemşire karıştırıp verdi. bi saat içinde kusmasın dedi. bol kusan bebek allahtan yedirip gazını almışım. kussa 150 tl :D

daha birşey yok ölçüp duruyorum. bi kolundan aşı bacaklarından da birertane.
çok çıplık attı karı gb. çıkınca ağladı ağladı sustu kafayı omza koyup yattı.
dr fitil yazdı 2.5 tl. yazdırmadan alsanız daha ucuz muayene ücreti yok.
illa ateşlenecek die bişi yok dedi. ilk 24 saat içinde 38 üstüne çıkarsa yarım ver dedi 15-20 dk içinde düşürür. tekrar tekrar verme dedi. 24 saatten sonra ateşi çıkarsa aşıdan değildir dr a götür dedi.
ark ta aşıdan sonra ilaç otistik yapıyor dedi verme dedi. 37.5 üstüne çıkarsa soy hareket ettir ılık su ile bez koy dedi kol altına vs.
bakalım inş. ateşi çıkmaz. huysuzluğı var memede yatıyor yerine koyacağım uyanıyor.
bu arada 2. ay kg 6090 bezle, boy 62
anne sütü alıyor mu dedi. içten içe sevinmedim değil. mama kg yapıyor ya kg lu olunca ona yordu demek.
sade anne sütü dedim. dr da hemşire de ayrı ayrı sevindirdi bu şekilde. tombulda değil esasında

olduk canım 9:30 da. eczaneye rotarex siparişi vermiştik onuda götürdük hemşire karıştırıp verdi. bi saat içinde kusmasın dedi. bol kusan bebek allahtan yedirip gazını almışım. kussa 150 tl :KK70:

illa ateşlenecek die bişi yok dedi. ilk 24 saat içinde 38 üstüne çıkarsa yarım ver dedi 15-20 dk içinde düşürür. tekrar tekrar verme dedi. 24 saatten sonra ateşi çıkarsa aşıdan değildir dr a götür dedi.
ark ta aşıdan sonra ilaç otistik yapıyor dedi verme dedi. 37.5 üstüne çıkarsa soy hareket ettir ılık su ile bez koy dedi kol altına vs.
bakalım inş. ateşi çıkmaz. huysuzluğı var memede yatıyor yerine koyacağım uyanıyor.
anne sütü alıyor mu dedi. içten içe sevinmedim değil. mama kg yapıyor ya kg lu olunca ona yordu demek.
sade anne sütü dedim. dr da hemşire de ayrı ayrı sevindirdi bu şekilde. tombulda değil esasında
Rotarex hakkinda bilgi werir misin canim tam olarak arastirmadim ben daha. Oh masallah pasaya buyumus annesi sutun yariyo demekki. Boy kac cm dogmustu

Rotarex hakkinda bilgi werir misin canim tam olarak arastirmadim ben daha. Oh masallah pasaya buyumus annesi sutun yariyo demekki. Boy kac cm dogmustu
53 cm 4035 doğmuştu ama 5. gün 3600 e düşmüştü. yüzde on kg kaybı normal dedişerdi.
rota virüsü aşısı. başka markada var o 3 doz. rotarex 2 doz. 2.ve 4. ayında yapıcam bn. 3.ve 5. ayında da olur. ama ısı aralığı değişirse virüs ölüyor sağlık ocağına yakın yere getirt. diğer aşılarla aynı gün olmalı.

şiddetli isal ve kusma yapan bi hastalık. hemşirede bugün yğksek kg kaybı ve bi hafta hastanede yatar dedi. ileride yuvaya fln yollama nietin varsa kalabalıkta bulunuyorsa mutlaka yaptır.
ark ın çocuk ayakta geçirdi. ark ımla eşi ateşle yatağa düştü.
6. aydan sonra işe taramayan bir aşı.
uzun lafın kısası şiddetle tavsiyedir. sakşama koşulu mühim

53 cm 4035 doğmuştu ama 5. gün 3600 e düşmüştü. yüzde on kg kaybı normal dedişerdi.
rota virüsü aşısı. başka markada var o 3 doz. rotarex 2 doz. 2.ve 4. ayında yapıcam bn. 3.ve 5. ayında da olur. ama ısı aralığı değişirse virüs ölüyor sağlık ocağına yakın yere getirt. diğer aşılarla aynı gün olmalı.

şiddetli isal ve kusma yapan bi hastalık. hemşirede bugün yğksek kg kaybı ve bi hafta hastanede yatar dedi. ileride yuvaya fln yollama nietin varsa kalabalıkta bulunuyorsa mutlaka yaptır.
Aa oyle mii baya faydasi war yani aman zarari olmaz insallahta. Ne kadar fiyat olarak bende siparis werim bari. Ewle saglik ocagi arasi 15 20 dk . Bozulur mu acep.

Aa oyle mii baya faydasi war yani aman zarari olmaz insallahta. Ne kadar fiyat olarak bende siparis werim bari. Ewle saglik ocagi arasi 15 20 dk . Bozulur mu acep.

bozulur. sağlık ocağının yakınında bi eczaneye sipariş et. 145 tl. 2 kere alıcaz. sağlık ocağında sıra da bekleme hemşireye söyle rotarex aşım var die.

bozulur. sağlık ocağının yakınında bi eczaneye sipariş et. 145 tl. 2 kere alıcaz. sağlık ocağında sıra da bekleme hemşireye söyle rotarex aşım var die.
Oyy yakin olan en az 12 dk surer parkin icine tasimislar ne geregi warsa parkta yurume 10 dk suruyo sonunda saglk ocagida uff napsam bizimde carsamba gunu Allah izin verirse. Yuruyerek gitmicez ozaman arabayla basip gidicez

Evet evet maltana yapiyo sut malt icecegi zaten. Bende incir kompistosu yaptim onu bitireyim maltanaya gecim :)
taze incir mi kuru incir mi? O da çok süt yapıyo diyolar

olduk canım 9:30 da. eczaneye rotarex siparişi vermiştik onuda götürdük hemşire karıştırıp verdi. bi saat içinde kusmasın dedi. bol kusan bebek allahtan yedirip gazını almışım. kussa 150 tl :KK70:

oy kuzum kıyamam ya:( maşallah boyu kilosu çok iyi, daha ne olsun :) cAnım aşıyı doktor bize ya aynı gün ya 21 gün sonra gelin dedi, 21 gün sonra gidelim dedik bizde aşıdan.. Ağıza damlatılıyomuş demi? Bak soğuk olacağını felan bilmiyodum bizde hastane yanında bi eczaneye sipariş verelim bari

oy kuzum kıyamam ya:KK43: maşallah boyu kilosu çok iyi, daha ne olsun :) cAnım aşıyı doktor bize ya aynı gün ya 21 gün sonra gelin dedi, 21 gün sonra gidelim dedik bizde aşıdan.. Ağıza damlatılıyomuş demi? Bak soğuk olacağını felan bilmiyodum bizde hastane yanında bi eczaneye sipariş verelim bari
Kuru incir canim ben altini kapatmadan azda tarcin koyuyorum iyi oluyo

Oyy yakin olan en az 12 dk surer parkin icine tasimislar ne geregi warsa parkta yurume 10 dk suruyo sonunda saglk ocagida uff napsam bizimde carsamba gunu Allah izin verirse. Yuruyerek gitmicez ozaman arabayla basip gidicez

oy kuzum kıyamam ya:KK43: maşallah boyu kilosu çok iyi, daha ne olsun :) cAnım aşıyı doktor bize ya aynı gün ya 21 gün sonra gelin dedi, 21 gün sonra gidelim dedik bizde aşıdan.. Ağıza damlatılıyomuş demi? Bak soğuk olacağını felan bilmiyodum bizde hastane yanında bi eczaneye sipariş verelim bari

eczane iki buz kalıbının arasına koyuyor veya ztn öle satılıyor. öyle değilse siz hatırlatırsınız. hemşire içince bi saat kusmaması lazım dedi ona göre doyurur gazını fln çıkarırsınız gitmeden.
bu arada bebiş korkmuş dalıyo az uyansa çığlık. anca kucakta susuyo. memede uyuyor ama kolum koptu

eczane iki buz kalıbının arasına koyuyor veya ztn öle satılıyor. öyle değilse siz hatırlatırsınız. hemşire içince bi saat kusmaması lazım dedi ona göre doyurur gazını fln çıkarırsınız gitmeden.
bu arada bebiş korkmuş dalıyo az uyansa çığlık. anca kucakta susuyo. memede uyuyor ama kolum koptu
3 tane asi kolay mi :( bide agizdan oyy oyy zor

bu telaşede bile yiyeceğimi yemişim düşününce

dün yaptığımdan kalan şeftalili yoğurt
2 nescafe
3 haşlama yumurta 11 zeytin üzerine z. yağı tuz biber
1 twister

daha bişi yer miyim bilmiyorum. bebiş dizimde uyudu yastıkta oturmaktan biyerim pişti yandı :rolleyes:
uyanacak diye kaldıramıyorum susadım adam gelse de ni bardak su verse.
korkmuş yavrum az uykusı açılsa çığlık atıyo karı gb konuşuyom pışpış fln öyle susuyor.
bilidğim anne onu çaresizliğe sokmasın die aşıda anne tutmamalı ama bizim adam tutamam kayar iğne fln dedi bana tutturdu. bşdahaki aşılara tek gidicem hemşire diğer hemşireye rica etsin. gerçi bugün diğer hemşire de gelmemişti.
kendi ellerimle tuttum yavruşu :( ark akılşanıyorlar ileride daha girerken ağlamaya başlıyor dedi :(

Bugun yediklerim
Sabah
Tost, domates, meywesuyu
Ara nescafe, halley
Oglen
Kurufasulye pilav
Ara nescafe
Aksam doner, amerikan salata ve domates.
Azoncede bi tane seftali yedim ve incir kompostosu ictim bi bardak
Bugun bende fazla yemisim nazperver nazperver kayfedende vazgecmiyoruz:KK14::KK14::KK14:

Back
X