• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri Birlikte Zayıflıyor.

bayağı aradan sonra bugün kahvaltı ettim. çocuk benden başkasında durmadığı için doya doya kahvaltıyı bırak çay bile içemedim :( çocuğu uyuttum açım deidm annem dilim ekmek arasına kahvaltılık tıkıştırıp getirdi.
bol çaylı 4 saatlik kahvaltı istiyorum ki bebiş uyandı

sanırım genel olarak on kg fazla kalıyor. uykusuzum diye enerji için çok yemek yiyesim var. bir nescafe daha mı çaksam diye düşünüyorum

sanırım genel olarak on kg fazla kalıyor. uykusuzum diye enerji için çok yemek yiyesim var. bir nescafe daha mı çaksam diye düşünüyorum
canım nescafe de çocuğu uyutmuyor olabilir kafein var ya tavsiye etmiyorlar fazlasını emzirirken. ama insanın canı istiyor doğrusu enerji kalmıyor yoksa...

Kızlar yediğimiz herşey süte geçiyorsa kahve de geçîyodur, bebeler Ondan uykusuzluk yaşıyo olmasın?? Ben günde bi kere dibek kahvesi içerim okadar, tabi onada fırsat bulabilirsem :)

Nazperver canım sen kremalı nescfediyosun ya sıvı kremamı koyuyosun? Nası bişi o? Kızlaar zayıflamak yerine tarif topiğine dönmesin burası :)

canım nescafe de çocuğu uyutmuyor olabilir kafein var ya tavsiye etmiyorlar fazlasını emzirirken. ama insanın canı istiyor doğrusu enerji kalmıyor yoksa...

Bende az once bi nescafeyle browni goturdum. Uykum acildi gozlerimden uyku akiyo. Sanirim ikimizde kayyfeciyiz:KK5:

Kızlar yediğimiz herşey süte geçiyorsa kahve de geçîyodur, bebeler Ondan uykusuzluk yaşıyo olmasın?? Ben günde bi kere dibek kahvesi içerim okadar, tabi onada fırsat bulabilirsem :)

Nazperver canım sen kremalı nescfediyosun ya sıvı kremamı koyuyosun? Nası bişi o? Kızlaar zayıflamak yerine tarif topiğine dönmesin burası :)
valla gebelikten beri adam gb nescafe içmiyordum. son zaman başka türlü dayanamaz oldum.
Coffee mate st tozu değil kremaymış.
yani bol kalorili kahve içiyorum diye belirtiyorum :D
bugün menüm sbh kahve
öğlen kahvaltı ama çok yapmadım ikindide de ufak ekmek arası. toplamı 4 dilim ekmektir.
akşam et suyuyla şehriye çorbası ufak tas
bir iki yemek kaşığı pilav yanına bir parça haşlanmış et.
annemle kuzeni yolladım. bebişin düzeni bozuldu. yatıcam az sonra sanırım.yoruldum bugün sbh bi kaç kg gitmişse şaşırmam :D
ha bir adette annemin yaptığı ptlu motlu bi poça var

Ben de sabahtan beri 1 tepsi ıslak kek yedim neredeyse... ben kilo alarak devam edicim sayfaya sanırım :D Tekrar böylee olicim,:anneadayı:

Bizde bu tatli istegi varken dogurdugumuz kiloya cikacaz heralde bende baklava yedim :(
Yeni sayfa açayım da biz oraya geçelim, " haziran anneleri birlikte şişiyor" :D
Şimdi de yarını gözlüyorum, kızımı da alıp avmye gidip milkshake içme hayalindeyim :D
Bizde bu iştah varken çok zor :D emzirmesem 100kga çıkmıştım şimdiye heralde :D

Ben de sabahtan beri 1 tepsi ıslak kek yedim neredeyse... ben kilo alarak devam edicim sayfaya sanırım :KK70: Tekrar böylee olicim,:anneadayı:

Bizde bu tatli istegi varken dogurdugumuz kiloya cikacaz heralde bende baklava yedim :KK43:

Yeni sayfa açayım da biz oraya geçelim, " haziran anneleri birlikte şişiyor" :KK70:
Şimdi de yarını gözlüyorum, kızımı da alıp avmye gidip milkshake içme hayalindeyim :KK70:
Bizde bu iştah varken çok zor :KK70: emzirmesem 100kga çıkmıştım şimdiye heralde :KK70:

Bende yeni üyeyim.. Bismillah diyip ilk bu konuya msj atayim..
65 im hedef 55 :)

Gaz problemi demeyin dertliyim o konuda :KK17:

mrb canım. gaz için en gzl çözüm gaz ilacını günde 3 kez düzenli kullanmak. ben saat 6 ve 12 yi gösterdimi 4 kez veriyorum. dr j damla demişti kaşıkta da kalıyor diye 10 damla veriyorum.
bir de yürürkeb gazını çıkarmam ekstradan yaylanarak yürümek spor da oluyor :D

günaydın kızlar
şöyle bir şey de var ek gıdaya geçince dikkat edilmezse kg almaya başlanıyormuş. o zamana kdr kötü alışkanlıklardan kurtulmak lazım. annem inatla kek yaptı iki dilim bıraktırdım gerisini evine götürdü giderken. yerim çünkü biliyorum :)
kg vericez ya inş. en büyük yardımcımız çocuk olacak sanırım. bizi yordukça aa spor salonuna para vermeden sıkı rejim yapmadan zayıflıyoruz ne gzl deriz :D

bu arada gece ve sabah kalkıp toplam ufak boy bir karpuz yedim süt olsun sağayım bugün gezmeye çıkayım diye. gündüz bebiş sömürdüğü için pek sonuç alamıyorum :D

yemeğe dikkat edemiyorsak hareketi arttıracağız.

hedef belirledim ben bu ay 65 e ineceğim diye. çocuk beni yorduğunda motivem ama zayıflamamı sağlıyor düşüncesi.
bezginlik gidiyor istek geliyor.
eskiden yani gebelikten önce spor bana keyif veren birşeydi.
spor sonrası yorgunluk kas ağrısı bile mutlu ederdi.
çocukla yoruluncada motive olunca stres olmuyorum
dun gece bizim bebis hic durmamaya agladi emmek istiyo ememiyo mamada yiyemiyo eni sonu hastaneye gittik tahliller yapildi temiz cok sukur sadece sofunumuz asirir gaz nasil yoruldum gece sabah o yorvunluga iyi yedim gexenin acligi cikti yani

mrb canım. gaz için en gzl çözüm gaz ilacını günde 3 kez düzenli kullanmak. ben saat 6 ve 12 yi gösterdimi 4 kez veriyorum. dr j damla demişti kaşıkta da kalıyor diye 10 damla veriyorum.
bir de yürürkeb gazını çıkarmam ekstradan yaylanarak yürümek spor da oluyor :KK70:

günaydın kızlar
şöyle bir şey de var ek gıdaya geçince dikkat edilmezse kg almaya başlanıyormuş. o zamana kdr kötü alışkanlıklardan kurtulmak lazım. annem inatla kek yaptı iki dilim bıraktırdım gerisini evine götürdü giderken. yerim çünkü biliyorum :)
kg vericez ya inş. en büyük yardımcımız çocuk olacak sanırım. bizi yordukça aa spor salonuna para vermeden sıkı rejim yapmadan zayıflıyoruz ne gzl deriz :KK70:

bu arada gece ve sabah kalkıp toplam ufak boy bir karpuz yedim süt olsun sağayım bugün gezmeye çıkayım diye. gündüz bebiş sömürdüğü için pek sonuç alamıyorum :KK70:

yemeğe dikkat edemiyorsak hareketi arttıracağız.

Bizimki biberonu kabul etmedi bende sağıp dışarıdaa öyle içirmek istiyordum ama dertliyim :( ne emzik ne biberon :( benden başka bir şeyi ağzına sürmüyor hanım.

bugünkü şimdiye kadar yediklerim;
Sabah
1 tane domates
2 dilime yakın ekmek
tahin
bal

tatlı krizinde 2 tanecik şeker yedim
1 tane de krispi peynirli.

Şimdi de mutfağı topladım nazperver nazperver gibi kremalı nescafemi yudumluyorum. Kızı uyuttum bakalım kaç dk sürecek. :)

Back
X