Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En kilolu benim isyeeeeeaaaaaaaağğğnnnn !!!Anaaammm sunlara bak hele buraya kacmislaaar. Bende 80 im 65 olsam idare eder . malum boyda o kadar:)
ben senln fotonu hatırlıyorum, hiç de belli etmiyodun bikeremEn kilolu benim isyeeeeeaaaaaaaağğğnnnn !!!
Bizde oyleyiiz aac kaldimm. Komsu yemek getrmeseydi bsy yiyemicektimBiz bugün de yapışık ikiz gibiyiz yarenle![]()
canım nescafe de çocuğu uyutmuyor olabilir kafein var ya tavsiye etmiyorlar fazlasını emzirirken. ama insanın canı istiyor doğrusu enerji kalmıyor yoksa...sanırım genel olarak on kg fazla kalıyor. uykusuzum diye enerji için çok yemek yiyesim var. bir nescafe daha mı çaksam diye düşünüyorum
Bende az once bi nescafeyle browni goturdum. Uykum acildi gozlerimden uyku akiyo. Sanirim ikimizde kayyfeciyizsanırım genel olarak on kg fazla kalıyor. uykusuzum diye enerji için çok yemek yiyesim var. bir nescafe daha mı çaksam diye düşünüyorum
canım nescafe de çocuğu uyutmuyor olabilir kafein var ya tavsiye etmiyorlar fazlasını emzirirken. ama insanın canı istiyor doğrusu enerji kalmıyor yoksa...
Bende az once bi nescafeyle browni goturdum. Uykum acildi gozlerimden uyku akiyo. Sanirim ikimizde kayyfeciyiz![]()
Kızlar yediğimiz herşey süte geçiyorsa kahve de geçîyodur, bebeler Ondan uykusuzluk yaşıyo olmasın?? Ben günde bi kere dibek kahvesi içerim okadar, tabi onada fırsat bulabilirsem :)
valla gebelikten beri adam gb nescafe içmiyordum. son zaman başka türlü dayanamaz oldum.Nazperver canım sen kremalı nescfediyosun ya sıvı kremamı koyuyosun? Nası bişi o? Kızlaar zayıflamak yerine tarif topiğine dönmesin burası :)
En kilolu benim isyeeeeeaaaaaaaağğğnnnn !!!
Bizde bu tatli istegi varken dogurdugumuz kiloya cikacaz heralde bende baklava yedimBen de sabahtan beri 1 tepsi ıslak kek yedim neredeyse... ben kilo alarak devam edicim sayfaya sanırımTekrar böylee olicim,
![]()
Yeni sayfa açayım da biz oraya geçelim, " haziran anneleri birlikte şişiyor"Bizde bu tatli istegi varken dogurdugumuz kiloya cikacaz heralde bende baklava yedim![]()
Ben de sabahtan beri 1 tepsi ıslak kek yedim neredeyse... ben kilo alarak devam edicim sayfaya sanırımTekrar böylee olicim,
![]()
Bizde bu tatli istegi varken dogurdugumuz kiloya cikacaz heralde bende baklava yedim![]()
Yeni sayfa açayım da biz oraya geçelim, " haziran anneleri birlikte şişiyor"
Şimdi de yarını gözlüyorum, kızımı da alıp avmye gidip milkshake içme hayalindeyim
Bizde bu iştah varken çok zoremzirmesem 100kga çıkmıştım şimdiye heralde
![]()
Bende yeni üyeyim.. Bismillah diyip ilk bu konuya msj atayim..
65 im hedef 55 :)
Gaz problemi demeyin dertliyim o konuda![]()
hedef belirledim ben bu ay 65 e ineceğim diye. çocuk beni yorduğunda motivem ama zayıflamamı sağlıyor düşüncesi.
bezginlik gidiyor istek geliyor.
eskiden yani gebelikten önce spor bana keyif veren birşeydi.
spor sonrası yorgunluk kas ağrısı bile mutlu ederdi.
çocukla yoruluncada motive olunca stres olmuyorum
dun gece bizim bebis hic durmamaya agladi emmek istiyo ememiyo mamada yiyemiyo eni sonu hastaneye gittik tahliller yapildi temiz cok sukur sadece sofunumuz asirir gaz nasil yoruldum gece sabah o yorvunluga iyi yedim gexenin acligi cikti yani
mrb canım. gaz için en gzl çözüm gaz ilacını günde 3 kez düzenli kullanmak. ben saat 6 ve 12 yi gösterdimi 4 kez veriyorum. dr j damla demişti kaşıkta da kalıyor diye 10 damla veriyorum.
bir de yürürkeb gazını çıkarmam ekstradan yaylanarak yürümek spor da oluyor
günaydın kızlar
şöyle bir şey de var ek gıdaya geçince dikkat edilmezse kg almaya başlanıyormuş. o zamana kdr kötü alışkanlıklardan kurtulmak lazım. annem inatla kek yaptı iki dilim bıraktırdım gerisini evine götürdü giderken. yerim çünkü biliyorum :)
kg vericez ya inş. en büyük yardımcımız çocuk olacak sanırım. bizi yordukça aa spor salonuna para vermeden sıkı rejim yapmadan zayıflıyoruz ne gzl deriz
bu arada gece ve sabah kalkıp toplam ufak boy bir karpuz yedim süt olsun sağayım bugün gezmeye çıkayım diye. gündüz bebiş sömürdüğü için pek sonuç alamıyorum
yemeğe dikkat edemiyorsak hareketi arttıracağız.