• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri Birlikte Zayıflıyor.

Kızlar bende tartıldım 67 ile başladım 66.2 olmuşum yediklerinizi okuyorumda ben sizin gibi sağlıklı beslenemiyorum gündüz oğlumla yapışık ikiz gibiyiz yemek yapmaya fırsat yok fırsat olduğunda da düzenli pazar alışverişi olmadığı için evde sebze meyve yok kahvaltım zeytin peynir Nutella bir iki dilim kızarmış ekmek ve haşlanmış yumurta oluyor genelde öğle hazır kuru pasta yanına içecek ne bulduysam su kola vs akşam eşim dışardan alıyor sütüm fena değil ama kalitesi düşüktür herhalde

merhaba kızlar benim dün sabahla bu sabah aynı. düz 69,00

Canım bizim kızda idrar yolu enfeksiyonunun yanında böbrekte büyüme de çıktı hastanelerde uğraşıyoruz da bakıyorum ama yazamıyorum. Annemler de geldi. Kusura bakmayın, çok öptüm. Bende tartılıcam bugün inşallah :)
geçmiş olsun canım

Kızlar bende tartıldım 67 ile başladım 66.2 olmuşum yediklerinizi okuyorumda ben sizin gibi sağlıklı beslenemiyorum gündüz oğlumla yapışık ikiz gibiyiz yemek yapmaya fırsat yok fırsat olduğunda da düzenli pazar alışverişi olmadığı için evde sebze meyve yok kahvaltım zeytin peynir Nutella bir iki dilim kızarmış ekmek ve haşlanmış yumurta oluyor genelde öğle hazır kuru pasta yanına içecek ne bulduysam su kola vs akşam eşim dışardan alıyor sütüm fena değil ama kalitesi düşüktür herhalde

benimki de çok sağlıklı sayılmaz ama işte abur cuburu kısmaya çalışıyorum. sende bir haftada bir kg ya yakın vermişsin. bence gayet iyi

Bende 92 de devam :KK70:

telaşen bitibce daha dikkat edersin şimdi koşturmacada yemeğinden kısma

Canım bizim kızda idrar yolu enfeksiyonunun yanında böbrekte büyüme de çıktı hastanelerde uğraşıyoruz da bakıyorum ama yazamıyorum. Annemler de geldi. Kusura bakmayın, çok öptüm. Bende tartılıcam bugün inşallah :)
geçmiş olsun canım ya, tez zamanda şifa bulsun inş yarencik

bence kahvaltın iyi peynir yumurta felan, öğlen kola içiyomussun ya bebeğe gaz yapmıyo mı? Benim de canım çok istiyo ama çok çok nadir içiyorum sıpam gazlı bi bebek olduğundan.. Bende nadiren yemek yapabiliyorum, yapamazsam ıvır zıvır atıştırıyorum işte.. Ama fırsat buldukça hoşafı yapıyorum süt olsun die

merhaba kızlar benim dün sabahla bu sabah aynı. düz 69,00

geçmiş olsun canım

benimki de çok sağlıklı sayılmaz ama işte abur cuburu kısmaya çalışıyorum. sende bir haftada bir kg ya yakın vermişsin. bence gayet iyi

telaşen bitibce daha dikkat edersin şimdi koşturmacada yemeğinden kısma

Sabah kalktığımda tartılıyorum 66.2 kg akşam 66.8 kg oluyor ben işime gelen kg bakıyorum :)

bence kahvaltın iyi peynir yumurta felan, öğlen kola içiyomussun ya bebeğe gaz yapmıyo mı? Benim de canım çok istiyo ama çok çok nadir içiyorum sıpam gazlı bi bebek olduğundan.. Bende nadiren yemek yapabiliyorum, yapamazsam ıvır zıvır atıştırıyorum işte.. Ama fırsat buldukça hoşafı yapıyorum süt olsun die

Hoşaf bende yapıyordum ilk zamanlar ama artık çok sık Uyanıyor uyuduğu anlarda ancak kendi temel ihtiyaçlarımı görebiliyorum tuvalet banyo birde karnımı doyurmak gibi kola normalde tüketmezdim ama bu dönem benimde çok canım istiyor

Gaz durumumuz başından beri aynı bizim artmadıda azalmadıda zaten çok büyük gaz problemimiz yok şükür. Gazlı bebek çok zor ama 2,5 aylık olduklarında düzeliyormuş inşallah sizdede biter

kızlar bn
sabah nescafe
öğlen annemin bıraktığı haşlama et bi çorba kasesine koyup atıştırdım
arada nescafe
akşam yarım kavun

yediğim az ama bugün çocuğa bakma dışında da bir hareketim yoktu.

bu saatten sonra da sanırım en fazla bi nescafe daha içerim.

çocuğun kaka zamanı geldi uykudan uyanmaya başladı sancı vurunca. otururken dizime koyup titretip durdum da bayağı saldı o sırada uukuya daldı. normalde artık süt için fln uyanıp sbh a kdr uyuması lazım. inş. gaz yüzünden uykusızluk çekmez sütte içemiyor böyle.
sağsam mı biraz biberondan daha rahat içiyor

Sabah kalktığımda tartılıyorum 66.2 kg akşam 66.8 kg oluyor ben işime gelen kg bakıyorum :)

amaç hep aynı zaman ve giyimle tartılmak lazım. ne kdr gittiği ancak o zaman yakip edilir.
ben de sabahları aç karnına tartılıyorum.

bacilar annemle kilo verme yarisina girdik kaybeden evi temizleyecek :KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:
böyle bir motivasyon ben de istiyorum :)

pofuduk18 pofuduk18 şimdi aramızda yarışırsakta motivasyon olur ama bu yarış emzirirken negatif etkiler mi? beni gaza getirir de :)
önceden cuma zayıflama grubunda herkesin veridiği kilonun kendine göre yüzdesi hesaplanırdı.

Gaz durumumuz başından beri aynı bizim artmadıda azalmadıda zaten çok büyük gaz problemimiz yok şükür. Gazlı bebek çok zor ama 2,5 aylık olduklarında düzeliyormuş inşallah sizdede biter
inş, 40 ı geçince azalır dediler, şimdide 2,5 ayı bekleyelim bakalım :)damla ve şurup kullanalı azaldı şükür

Sabah, sandviç ve meyvesuyu ( ki bu sabah 7 de :))
Ara , humana çay
Öğlen ekmek arası biber kızartması
Ara kurabiye ve süt
İkşndi 2 sandviç ekmeği, arası nutella ve süt
Akşam patetes kızartma, et kızartma, biber domates, 1 bardakçık kola( akşam menüm kocamın hünerli ellerinden;)

Farkındayım abarttım bgn, ama niyeyse hiç doymadım, bide sütüm azaldı bgn niyeyse. Biraz yemeye ağırlık vereyim dedim

Sabah, sandviç ve meyvesuyu ( ki bu sabah 7 de :))
Ara , humana çay
Öğlen ekmek arası biber kızartması
Ara kurabiye ve süt
İkşndi 2 sandviç ekmeği, arası nutella ve süt
Akşam patetes kızartma, et kızartma, biber domates, 1 bardakçık kola( akşam menüm kocamın hünerli ellerinden:KK66:

Farkındayım abarttım bgn, ama niyeyse hiç doymadım, bide sütüm azaldı bgn niyeyse. Biraz yemeye ağırlık vereyim dedim

afiyet olsun canım. hareketliysen bence yemende sakınca yok. bn hareketliyse günüm atıştırıyorum. bugün sakin geçmese poça vardı öyle difrize attım.

kızartmaları da canım çekmedi değil

pofuduk18 pofuduk18 şimdi aramızda yarışırsakta motivasyon olur ama bu yarış emzirirken negatif etkiler mi? beni gaza getirir de :)
önceden cuma zayıflama grubunda herkesin veridiği kilonun kendine göre yüzdesi hesaplanırdı.
Öyleydi evet canım ben bi ayda 5kiloya yakın vermiştim orada. Ama şimdi öyle gaza gelemiyrum nedense... O hesap kitap işlerinden de çok anlamıyorum açıkçası :)
Verilen kg a gore haftanın birincisi vs yapabiliriz ama işte benim kız da gazlı olduğundan zaman bulup da düzenleyemiyorum. Kocayla da aram bozuk küsüz zaten. Bi de kızın hastane işleri vardı.

Öyleydi evet canım ben bi ayda 5kiloya yakın vermiştim orada. Ama şimdi öyle gaza gelemiyrum nedense... O hesap kitap işlerinden de çok anlamıyorum açıkçası :)
Verilen kg a gore haftanın birincisi vs yapabiliriz ama işte benim kız da gazlı olduğundan zaman bulup da düzenleyemiyorum. Kocayla da aram bozuk küsüz zaten. Bi de kızın hastane işleri vardı.
emzirme dönemi ve psikolojinin önemini göz önüne alıp yarış yapmayabiliriz ama cazip gelmişti :)
bakalım biraz toparlayınca artık inş.

afiyet olsun canım. hareketliysen bence yemende sakınca yok. bn hareketliyse günüm atıştırıyorum. bugün sakin geçmese poça vardı öyle difrize attım.

kızartmaları da canım çekmedi değil
Evin içinde pış pış, ne kadar hareketli olabilir ki :)
Sen de bebeyi kocana ver, şimdi güzel bi karışık kızartma yap :) sütün çeker Allah korusun

Kizlaar bugun yediklerimm
Sabah
1 tost acik cay
Ara nescafe
Dondurma
Oglen yemegi komsum kisir yapmis getirdi onu yedim
Aksam tawuk pilav ve salata
Bu sabah tartildim 63.5 kilom

Kizlar bizde tatilden +1 kg ile donduk 66 olmusum yaa
bugun rejime baslicam dedim aksam manti yedim. Nasil olacak bu is bilmiyorum. Ben omrumde hic rejim yapmadim hep zayiftim
Spora baslicam yarin

Kizlaar bugun yediklerimm
Sabah
1 tost acik cay
Ara nescafe
Dondurma
Oglen yemegi komsum kisir yapmis getirdi onu yedim
Aksam tawuk pilav ve salata
Bu sabah tartildim 63.5 kilom
Ne güzel komşuların var senin öyle yaa :)

Kizlar bizde tatilden +1 kg ile donduk 66 olmusum yaa
bugun rejime baslicam dedim aksam manti yedim. Nasil olacak bu is bilmiyorum. Ben omrumde hic rejim yapmadim hep zayiftim
Spora baslicam yarin
bende ilk kez yapıyorum :) daha doğrusu yapamıyorum :)

Back
X