2015 Haziran Anneleri Bugün Bebişler İçin Ne Yedik?

normal doğum yaparsak kilolar çok daha kolay veriliyor. Dün arkadaşımla görüştüm. O korktuğu için sezaryen oldu çok pişman.. hala kilosunu veremedi bebeği 7 aylık. Gebelikte toplam 12 kilo almıştı.Emzirirken üstüne de kilo aldı. Normal doğum olsa kiloları çok rahat veririz.

evet dogrudur canım çünkü benim bahsettiğim arkadaşlarımın hepside sezeryan oldu. inşallah sıkıntı çıkmazda bizler normal doğum yapabiliriz. normal dogum her yönden ıyı.

maasallah kızlar ne güzel azar azar almışsınız kiloları benim iştahım çok açık. inanılmaz tatlı çekiyo canım ama artık çikolata halley tarzı tatlılardan uzak duruyorum bebişe hiç faydası yok bana kilo aldırıyo. kuru kayısı falan bnm seker ihtiyacımı karsılamıyo maalesef kilo takıntısı olanlardan biri de bnm bakalım nasıl olucak

bende de var kilo takıntısı 35 kilo verdim 50 kilo ile hamile kaldım boyum 173 22 yaşındayım geçen ay tartıldığımda 55 kiloydum ama o zmanlar iştahım çok açıktı tatlıları çok yiyodum 1 aydır önlemini alıyrum yürüyüşe başladım güya 10 12 kilo almayı düşünüyodum tüm hamileliğim boyunca şuan 22. haftadayım baktım gidişat kötü herşeyi kestim sadece sağlıklı beslenmeye başladım tatlıyı pastayı böreği bi kenara bıraktım kilo almak istemiyorum çünkü o kiloları verirken neler çektim en ahh ahh

kızlar galiba bende sezeryan olacam normal doğumdan çok korkuyorum çünkü aslında normal istiyorum ama yapamam ya masada kalırım :):):)

Canim valla ben ilk.zamanlar cok kisiyordum tatlidan ama artik kismiyorum kisamiyorum cünkü. her gün 1 çikolata ya da kek yiyorum. tabi tahin pekmezede devam ama dediğim gibi akşam yemiyorum bunları. sen de oyle yap istersen. daha şeker yüklemeside yaptırmadım. umarım sıkıntı çıkmaz.

merhaba arkadaşlarr yaa bişey duydum acaba doğru mu ? insan bebeğini taşıyınca korkuyor ISPANAK yemeği ikinci gün zehirliyormuş doğru mu? yemelimiyiz sizce ? bende önceden çok sevmezdim şimdi hamileyken demir alayım dıye başladım cok sevmeye başladım haftada bir yapıyorum bazen ıkıncı güne kalıyor hatta sımdıde yedim sonra zehirliyor dediler korkmaya başladımm? Lütfen cevap yazınnnnn!!!!

yok canım ya neden zehirlesin. benim 3. gününde yediğim bile oldu. tabi vitamin değeri belki aynı kalmayabilir onu bilemem ama bozuk değilse yedim yani.

aynen senin gbi düşünyrm canm ben de. hamilelik çok değişk bir süreç. bn normlde her gn tatlı yerdm ama kilo almazdm şu anda bi gn o da az miktrda tatlı, mantı gbi bir şey yesem ertesi gn tartıda fazla çıkıyorum. yani hamilykn yenen tatlı, hamur işi normlde yediklrmze eş değer değil. hmn kilo olark dönüyor insana. o yzden sadece bebeğe faydalı şeyler yemk lazm. sonçta bu bir süreç. ömür boyu sürmeyecek. 9 ay abur cubur yemezsek bir şey olmaz. iradeli olmk lazm. bu arada sen kaç kilosun canım. sonnda kndm gbi takıntılı birini buldm :)

az yesek de bebek için vücudumuz depoluyormuş.. sebebi o. ekstra yap depoluyor vücudumuz bebek için.

az yesek de bebek için vücudumuz depoluyormuş.. sebebi o. ekstra yap depoluyor vücudumuz bebek için.
Evet canım öyleymiş ama insan bi anda şaşırıyor :) sonçta normlde bi tane gofrtle ya da bi tabak makarna yemkle hemn kilo alnmz ama hamileykn vücut kilo almya çok müsait oluyor onu anladım.

ah canım ben şu anda tatlı konusunda hiç iradeli olamıyorum. sadece tatlıyla beslensem bile olur. haftaya şeker yüklemesi yaptırıcam bakalım sonuç ne olulcak. benim kilomu mu sordun bilmiyorum ama ben de söylym. 61.300 le başladım dün sabah tartıldıgımda 62.700 geldim. boyum 1.74 benim o yüzden bu kilo benim için normal. ama ben bu pastaları kekleri yemeye devam edersem nolurum bilmiyorum. sadece tek dikkat edebildiğim akşam yememek.

Senin kilonu sormuştm canım evet. Bnce ii değil süpersin. Bnm boyum 1.60. Bna hamilelğin hiç yakışmdğnı düşünyorm. İice pskolojm de bozldu. Allah şu çocukları sağlıkla doğurmamzı nasip etsn de normale dönelim.

sabah
1 kase yayla çorbası 1 dilim ekmek
öğlen
1 kase yayla çorbası
akşam
3 kaşık yeşil fasulye
6 kaşık sade makarna
4 kaşık yoğurt

bugün canım sıkkın, iştahım da yok.

Kızlar 23 haftalık hamileyim 24 e girmek üzereyim. Bebeğim de 1 hafta önden gidiyor. Karnım çok büyümedi fakat 6 kilo aldım. Sizce çok mu :S Akşamları çok acıkıyorum bazen yemiyorum ama sonra acaba günah mı diyorum

çok değil canım ama yine de dikkat etmek lazım. bn 25 haftada 4 kilo aldm mesela ama basenlerim bile genişlmeş, aslnda dr daha fazla da alablrsin dedi, düşün yani, bu haftada 10 kilo falan alsam nasıl olacktm bilmem :)

Kızlar bende baya kansızlık ve demir eksikliği çıktı bu zden kahvaltıda iki orta haşlanmış yumurta ve tavada kızarttığım kuzu böbreğini yedim sadece.

Kızlar bende baya kansızlık ve demir eksikliği çıktı bu zden kahvaltıda iki orta haşlanmış yumurta ve tavada kızarttığım kuzu böbreğini yedim sadece.
kansızlık için keçiboynuzu pekmezi çok iyi geliyo aklında olsun c vitamini içinde daha cabuk çözünüyomuş. portakalla birlikte alırsan faydasını görürsün. normalde bnde kansızlk vardı sabahları içiyorum kanım suan hayatımda olduğu en iyi seviyede

Alalım ilk fıraatta teşekkür ederim canım.

ben de portakal suyu içine 1-2 yemek kaşığı pekmez koydum bikaç hafta boyunca, baya arttı hemoglobin seviyem. 12.1 den 13.4 e çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…