Güzel yiyosun canım ama kilo alamıyorum diye endişeleniyorsan cevizin yanına bir bardak süt ekleyebilirsincanım çok iyi olmuş bu başlık. ben az mı yiyorum diye düşünenlerdenim. yarım kilo almıştım. sabah tartıldıgımda onun da gittiğini gördüm çok moralim bozuldu. bebeğimi besleyemiyormuyum benyarın kontrolüm var doktorumla konuşucam.
Kahvaltı 10:00
birbuçuk dilim tam tahıllı ekmek
1 yumurta
6 parça hellim peyniri
2 tatlı kaşığı bal
Roka - tere
Ara öğün 11:30 da yapıcam
3 tane ceviz
canım benim sağol çok moral verdinGüzel yiyosun canım ama kilo alamıyorum diye endişeleniyorsan cevizin yanına bir bardak süt ekleyebilirsinBebeğin güzelce besleniyordur eminim yarın görürsün bak. tombiş tombiş elini sallar annesine
bence gayet normal. 2,5-3 kilo ilk 12 ayda alınması normal diyor doktorlar. sen 16dasınIki dilim ekmek yumurta peynirrrr pekmezle aciliss yaptıkkkk sinirlamiyorum su an kendimiiii yani ne kadar yedim bilmiyorum acikcasiama az yedim yani.
Ara ogun simdi koca bi kupa sütümu ictim16 haftadayim 3 kg aldimm.
Cok mu ki
olsun canım benim dengelersin. herşeyden kendimizi mahrum etmeyelim. bu sefer stres oluruz. benim karşı komşum bugün yarın doğurcak günde 1 litre kola içiyorum diyoBu kadar tuttum simdye kadar kendimi ama bu hafta dayanamadim iki defa burger yedim cok pismanim bebeğime nasıl yaptim bunu
canım menün çok güze.kuru meyvelerle veya ceviz fındık türü şeylerle meyveleri bir tüketmemiz daha iyi oluyordu sanki öyle hatırlıyorum. C vitamini demirin emilimini arttırıyor.Bu gerçekten iyi olmuş ben grib olduğumdan biraz meyve ağırlıklı yiyecem C vitaminnie ihiyacım var çünkü
Sabah Saat:07:2o de
Bir Dilim Ekmek
2 adet Haşlanmış yumurta
Beyaz Peynir Az Çeccil Peynir
5 adet Zeytin
Ara 1 Saat 09:30
İki adet Mandalina
Ara 2 10:30
1 kutu Pınar Denge Süt
5-7 Adet kru kara üzüm
2 adet kuru dut
Öğlen İş yerinde çııkan yemeğe göre değişiyor
Bir kase Sebze Çorbası
3 Adet Etli Sarma
130 Gram Yoğurt
Az Salata
ıspanak çok severimgüzel bir paylaşım sayfası olmuş.
valla ben öğlen bol salata 2 ince dilim ekmek yedim.
arada 3 yemek kaşığı makarna ve çok az kabak çekirdeği yedim.
Akşama ıspanak, salata ve makarna var.
ben bol yoğurtlu ıspanak ve salata yiyeceğim inş.
yatmadan önce de süt içeceğim.
Evet canım ben nomrlade her abah ceviz yiyordum ama bu sabah kırmayı unutmuşum ana bygün meyveye baya ağırlık verdim ne yazıkkii grib olduğumdncanım menün çok güze.kuru meyvelerle veya ceviz fındık türü şeylerle meyveleri bir tüketmemiz daha iyi oluyordu sanki öyle hatırlıyorum. C vitamini demirin emilimini arttırıyor.
ıspanak çok severimbulgur ekliyorum içine pişerken. üzerine sarımsaklı yoğurt
şimdiden afiyet olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?