2015 Haziran Anneleri Bugün Bebişler İçin Ne Yedik?

gecee

hanimiş kuzusum :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
1.818
1.174
198
Merhaba minnaklar ve annelerii 2015 Haziran Anneleri sayfasında böyle bir konuya ihtiyacımız oldugundan bahsetmiştik. Bu aralar hepimiz çok iştahlıyız fakat bebişlerimiz için kilomuzu da takip etmeliyiz değil mi?
Sabah öğlen aksam ve ara öğünlerde neler yediğimizi paylaşalım. Böylece kendimiz için bir beslenme günlüğü de olmuş olur.
Katılımlarınızı bekliyorum, öpüldünüs

Kahvaltı 8:00
1 yumurta
1 simit
5-6 yeşil zeytin
1 bardak açık çay
3 cherry domates
peynir
Ara öğün 10:45
1 portakal

canım çok iyi olmuş bu başlık. ben az mı yiyorum diye düşünenlerdenim. yarım kilo almıştım. sabah tartıldıgımda onun da gittiğini gördüm çok moralim bozuldu. bebeğimi besleyemiyormuyum ben yarın kontrolüm var doktorumla konuşucam.

Kahvaltı 10:00

birbuçuk dilim tam tahıllı ekmek
1 yumurta
6 parça hellim peyniri
2 tatlı kaşığı bal
Roka - tere

Ara öğün 11:30 da yapıcam
3 tane ceviz

Güzel yiyosun canım ama kilo alamıyorum diye endişeleniyorsan cevizin yanına bir bardak süt ekleyebilirsin Bebeğin güzelce besleniyordur eminim yarın görürsün bak. tombiş tombiş elini sallar annesine

Güzel yiyosun canım ama kilo alamıyorum diye endişeleniyorsan cevizin yanına bir bardak süt ekleyebilirsin Bebeğin güzelce besleniyordur eminim yarın görürsün bak. tombiş tombiş elini sallar annesine
canım benim sağol çok moral verdin inşallah bebeğim iyidir kilo almıştırda moralim daha da yerine gelir. sütü akşam içiyorum doktorum en fazla iki bardak dedi fazlası kansızlık yapıyormus. ama düşündümde yanına badem fındık ekleyebilirim aslında

Iki dilim ekmek yumurta peynirrrr pekmezle aciliss yaptıkkkk sinirlamiyorum su an kendimiiii yani ne kadar yedim bilmiyorum acikcasi ama az yedim yani.
Ara ogun simdi koca bi kupa sütümu ictim 16 haftadayim 3 kg aldimm.
Cok mu ki

Bu kadar tuttum simdye kadar kendimi ama bu hafta dayanamadim iki defa burger yedim cok pismanim bebeğime nasıl yaptim bunu

cıflı yumurta kırdım
zeytın
peynır
4 kasık kecıboynuzu pekmezı yedım
araogundede 2 kayısı kurusu bır mandalına yedım
karnım cok tok oglen yemıcem ara ogunle telafı edıcem bacılar
21 haftalık hamıleyım 2 kılo aldım sadece bebegımın kılosu 30 gram onde masallah

Bu gerçekten iyi olmuş ben grib olduğumdan biraz meyve ağırlıklı yiyecem C vitaminnie ihiyacım var çünkü

Sabah Saat:07:2o de
Bir Dilim Ekmek
2 adet Haşlanmış yumurta
Beyaz Peynir Az Çeccil Peynir
5 adet Zeytin

Ara 1 Saat 09:30
İki adet Mandalina

Ara 2 10:30
1 kutu Pınar Denge Süt
5-7 Adet kru kara üzüm
2 adet kuru dut

Öğlen İş yerinde çııkan yemeğe göre değişiyor
Bir kase Sebze Çorbası
3 Adet Etli Sarma
130 Gram Yoğurt
Az Salata

evet bıraz ara ogun ceyrek kasarlı tost
ayran
ardına 3 hurma
aksama kadr ıdare eder bu benı aksam 7 de de yemek :d

Çok güzel olmuş @ gecee canım bu topik çok ihtiyacım vardı:) ben de paylaşayım akşam mönümu :)

Iki dilim ekmek yumurta peynirrrr pekmezle aciliss yaptıkkkk sinirlamiyorum su an kendimiiii yani ne kadar yedim bilmiyorum acikcasi ama az yedim yani.
Ara ogun simdi koca bi kupa sütümu ictim 16 haftadayim 3 kg aldimm.
Cok mu ki
bence gayet normal. 2,5-3 kilo ilk 12 ayda alınması normal diyor doktorlar. sen 16dasın

Bu kadar tuttum simdye kadar kendimi ama bu hafta dayanamadim iki defa burger yedim cok pismanim bebeğime nasıl yaptim bunu
olsun canım benim dengelersin. herşeyden kendimizi mahrum etmeyelim. bu sefer stres oluruz. benim karşı komşum bugün yarın doğurcak günde 1 litre kola içiyorum diyo

canım menün çok güze.kuru meyvelerle veya ceviz fındık türü şeylerle meyveleri bir tüketmemiz daha iyi oluyordu sanki öyle hatırlıyorum. C vitamini demirin emilimini arttırıyor.

Öğle 12:30
1 kase terbiyeli domates çorbası
4 kaşık nohut yemeği
1 kase yoğurtlu makarna(yaklaşık 8 kaşık kadar)

Ara
1 bardak karadut şerbeti
1 küçük dilim kek

Akşam 7:30
1 kase domates çorbası
4-5 tane lahana sarması
4-5 kaşık nohut yemeği
1 küçük kase yoğurt

Ara
1 portakal
1 elma

Akşam yemeği ve arayı henüz yapmadık 7:30 gibi yicez fakat bunlar olacak bir sürpriz olmassa.

güzel bir paylaşım sayfası olmuş.

valla ben öğlen bol salata 2 ince dilim ekmek yedim.

arada 3 yemek kaşığı makarna ve çok az kabak çekirdeği yedim.

Akşama ıspanak, salata ve makarna var.

ben bol yoğurtlu ıspanak ve salata yiyeceğim inş.

yatmadan önce de süt içeceğim.

bende aksam tavuk kızartması corba bı kase yogururt yıcem ara ogunude
ıkı dılım kek elma prtakal ıle yapıcam sonra bebıkımle bana uyku vaktı

ıspanak çok severim bulgur ekliyorum içine pişerken. üzerine sarımsaklı yoğurt
şimdiden afiyet olsunn

canım menün çok güze.kuru meyvelerle veya ceviz fındık türü şeylerle meyveleri bir tüketmemiz daha iyi oluyordu sanki öyle hatırlıyorum. C vitamini demirin emilimini arttırıyor.
Evet canım ben nomrlade her abah ceviz yiyordum ama bu sabah kırmayı unutmuşum ana bygün meyveye baya ağırlık verdim ne yazıkkii grib olduğumdn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…