• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba teyzoslar:-)
Bizde kizimla bulsmamizdan geldik.artik haftada bir kontrollermiz.nst mız güzel çıktı.hala başı aşağıda bundan sonrada dönmez dedi.2150 gr olmuş bukez çok kg almamış halbuki izindeyim yiyip içip tembellik ediyorum ama bende almamisim.karın çevresi geriligimiz devam edio.ama geriden gelio sadece aradaki fark artmio şükür.muayeneye girmeden "doğmadan bide renkli görsel" diyordum sansma drmuzun cihazi bukez renkli gosterenmis:-) kuzum çatık kaslariyla yuzunu gösteriyordu:-) en çok bu muayenede heyecanlandm ilk kez bile gördüm yüzünü.babamız yoktu ondan kizgindik galiba...
Burada çıkışta aktarlara fatma ana eli ni sordum ama yok.bitanesi bulamazsınız verirler başka bi ot aramayin dedi.sanrim burdan bi arkdasin sipariş ettiği yere basvurcam.geldiği bu arada o arkadaşın ki acaba hbri olan varmı?
Geldi canim onunki resmini de koymustu :) maasallah kuzuna resmi actim ve oyy dedim dışımdan :)) biraz kızmış babasına belli :))

Evet canim ona devam edeceğim insallah. Hastane de hosuma gitti, doktor beyde cok iyi. Kendi numarasini da verdi. Acil durumlarda 24 saat ulasabilirsin dedi. Dogumlara kendisi giriyormus öyle Söyledi. Doğum ucretini konusamadim hastaneyle. Bi dahaki gidisimde inşallah konusmayi düşünüyorum :) medical parka boşuna o kadar para veriyormuşuz. Kan tahlili idrar tahlili bir de nst sadece 40tl muayeneyle yaptilar. Binalari da cok güzel geniş geniş. Ah basinda cesaret edip degistirseymisim keske.
Evet canım o 40 tl de zaten muayene parası,sevindim canım memnun kalmana.Benimde pazartesi randevum var.İnşallah bir daha ki sefere denk geliriz.Ya ben çok utanıyorum erkek doktordan yoksa bende görünmek istiyorum ama ne bilim ya.

Geldi canim onunki resmini de koymustu :) maasallah kuzuna resmi actim ve oyy dedim dışımdan :)) biraz kızmış babasına belli :))

Gelemio isler yüzünden aylardır.babamız da kızınca aynı şekilde çatar kasları ortası kirisa kirisa.kızım da öyle yapmış aynen.:-)
Biraz bakindim nette de kim denediyse ise yaramis o bitki bende denemek istiyorum buyuzden

Yok canim Estağfurullah :) tuzlu ve hamurisi gebelik zehirlenmesine neden olabiliyormus. Digerleri de midem rahatsiz olmasin diye. Bi de aldigim kilo fazla geldi doktorumuza da omdan da yasakladi. Her gun 1 kasik pekmez iceceksin dedi eklemeyi unutmusum onlari. Sut urunlerinden her gun muhakkak birini tuketeceksin dedi. Yumurta köy yumurtasi olacak suda pisirip yiyeceksin dedi. :) normal dogumu da kizimin gelisimine bakarak soyledi canim :)
canım sağol cevabın için uzun uzun anlatmışsın kaç kilo aldın ki simdiye kadar canım bende hergün yumurta ve yogurt tüketmeye çalışıyorum bide pekmeze başlıyım en iyisi hep aklımda ama unutuyorum pekmezi:KK53:bakalım bizimki bi dahaki gidişimizde tarih vercek mi:KK39:

Bizde kizimla bulsmamizdan geldik.artik haftada bir kontrollermiz.nst mız güzel çıktı.hala başı aşağıda bundan sonrada dönmez dedi.2150 gr olmuş bukez çok kg almamış halbuki izindeyim yiyip içip tembellik ediyorum ama bende almamisim.karın çevresi geriligimiz devam edio.ama geriden gelio sadece aradaki fark artmio şükür.muayeneye girmeden "doğmadan bide renkli görsel" diyordum sansma drmuzun cihazi bukez renkli gosterenmis:-) kuzum çatık kaslariyla yuzunu gösteriyordu:-) en çok bu muayenede heyecanlandm ilk kez bile gördüm yüzünü.babamız yoktu ondan kizgindik galiba...
Burada çıkışta aktarlara fatma ana eli ni sordum ama yok.bitanesi bulamazsınız verirler başka bi ot aramayin dedi.sanrim burdan bi arkdasin sipariş ettiği yere basvurcam.geldiği bu arada o arkadaşın ki acaba hbri olan varmı?
Oy masallah minik melege. Allah bagislasin annesi:nazar::KK46:

Bisey daha soracagim bizim Dr hic boyuna dair birşeyler demiyor.FL bpd(hohler) yazan yer var bide FL AC (hadlock) yazan yer var.hangisini bunlarin birini 0.7 Lemi carpiyoduk?

Oğlum napıyor bana böyleee:KK17: Alt tarafıma sanki bi çubukla delmeye çalışır gibi acı verici bi baskı uyguluyor. Batıyor resmen ve altıma kaçırcak gibi de bi his oluyor. Uzandım ama kıvrandırıyor beni 1 saattir durmadı yerinde. Sıkıldı bu yaramaz çıkmak istiyor.

Evet canım o 40 tl de zaten muayene parası,sevindim canım memnun kalmana.Benimde pazartesi randevum var.İnşallah bir daha ki sefere denk geliriz.Ya ben çok utanıyorum erkek doktordan yoksa bende görünmek istiyorum ama ne bilim ya.
tavsiye ederim canim ama tabi sen bilirsin. :)

Gelisiminden dolayi sanirim canim. Ya da ne gordu de degistirdi tam bilmiyorum acikcasi :) diger doktorum zaten tarih vermemişti bana hic. Sordu tarih verdi mi diye bende dedim Hayır vermedi. Ondan sonra 31 mayis dedi :) cok memnun kaldim doktor beyden. Kartini verdi kendi cep numarasi da var 24 saat acik bi sorun olursa ara muhakkak dedi. Hastane de guzelmis canim. Medical de soyuluyormusuz resmen. Burada devam edeceğim :)
Anladim kuzum anladim cok da mühim degil nasılsa sata göre gelmiyor bebislerin yüzde 80 i :))

canım sağol cevabın için uzun uzun anlatmışsın kaç kilo aldın ki simdiye kadar canım bende hergün yumurta ve yogurt tüketmeye çalışıyorum bide pekmeze başlıyım en iyisi hep aklımda ama unutuyorum pekmezi:KK53:bakalım bizimki bi dahaki gidişimizde tarih vercek mi:KK39:
20ye yakin aldim canim. :) tarih verince mutlu oldum bende insallah sana da verir :) ama tabi bu tarihler gercek degil kuzucuklar ne zaman isterlerse o zaman gelecekler :))

Oy maaşAllah minnakina...
Sağlıklı dediyse kilo problem değil canim:)
Ne guzel artık sonlara geliyoruz :))

Eklentiler

• IMG_20150509_150753.webp
    IMG_20150509_150753.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 134
Kızlar acil yardım lütfen 35+0 hamileyim cok fena hemoroid yani basur oluştu kusura bakmayın acik acik yazıyorum cok kötüyüm kocaman bı basur memeside war o bolgede napicam lütfen basına böle bisi gelen veya duyan var mı lütfen yardım :KK43:(((

Arkadaşım geçen günlerde başıma geldi yürümemi bile engelliyordu çok da ağrı yapıyordu doktorumu aradım bi krem söyledi eşim hemen gidip eczaneden aldı o krem beni bayağı bi rahatlattı istersen sen de bi doktorunu ara.

iyiyim canim biraz midem yaniyor :) gittim bu sabah sonunda, gördüm kizimi o da cok iyi cok şükür 2805gr olmuş :)) boyu çok uzunmuş :))

Oyy benim oglusumla ayni kilolari :) ne guzel uzun olsun manken gibi :)) mide yanmalari da zorlastiriyor baya ya :( bn hep sade soda iciyorum dondurma yiyorum sende deneyebilirsin :) ilac kullanmak icime sinmiyor :)

Back
X