- 12 Ekim 2014
- 441
- 213
- 43
- 43
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #41.021
Günaydın anneler günümüz kutlu olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet ya ne guzel Allah nesemizi bozmasinçok ilginç anneler günü filan kutluyoruzİnanılacak gibi değil.
Biz de bugün kayıvalidemi alıp hem piknik gibi birşeyler yapaağız hemde anneler gününü kutlayaağız.
Allah rahmet etsin CanımEwet ya ne guzel Allah nesemizi bozmasinbenim annem uzak, kayinvalidemde yillar once wefad etmis ben hic goremedim, esim boyle gunlerde uzgun oluyo ama ben hic hissetmesin diye neseli dawraniyorum. Allah yardim etsin esime ve tum annesini kaybetmis olanlara
![]()
Ewet bende oyle yapicam bi telefon yeter. Arayip kutlamasakta alinacaklar kesin. Ayy biz nasil anne olucaz acabaAllah rahmet etsin Canım
Benimde annem uzakta telefon açarım.Ben de hiç aevmem anneler günü babalar gününü Aslında ama aramasann olmaz.Mecburen
Valla ben de çok merak ediyorum.Biz de birer evlat yetiştireceğiz nasıl bir şey yaratacağız.Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlarda.Ewet bende oyle yapicam bi telefon yeter. Arayip kutlamasakta alinacaklar kesin. Ayy biz nasil anne olucaz acaba![]()
Amin insallah canimValla ben de çok merak ediyorum.Biz de birer evlat yetiştireceğiz nasıl bir şey yaratacağız.Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlarda.
maaşAllah size :))