2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar sonunda bende nezle oldum :KK43: yüzüm gözüm şişti, meyve yiyorum bol bol, bitki çayı da içiyorum, iyi de giyiniyorum ama niye hastalanıyorum ki :KK43: boğazıma da inmeye başladı, yutkunamıyorum:KK43: tavuk suyuyla çorbada yaptım içtim ama her dk daha kötü oluyorum. Başka ne tavsiye edebilirsiniz bana? :KK43:
cnm ben gunde 3 tane parol bir antibiyotik kullandim ve bogaz spreyi . bunun disinda bol c vitamini bol tarhana corbasi kemik suyuna yapip ictim yatsrken bogazima tulbent sarip yattim cok sukur daha iyiyim

gunaydın annişler neler yapıyorsunuz

ıyıyız bız de boyle evde devam edıyor gunler zun gıb sankı gecmek bılmıyor ama:KK51:
aksam olana kadar geçmiyor da aksam olunca tavuk gibi 9da uyuyorum :KK53: dün tvde en sevdiğim dizi vardı onun başlamasını bile beklerken uyumuşummmm :KK53: ama öğlen 1saat yürüdüm yorulmuşummm:KK45:

kızlar gebelıkten once vajınal temızlık icın numısmed kullanıyordum .Sonra bıraktım hamıle oldugumu duyunca ama dun okudum gebelıkte fazla ıdrara cıktıgımız ıcın mantar ,kaşıntı cok sık goruluyormus,sabun falan kullanılmazmıs.Doktorsıtesınde yazılmıstı numısmedı onerıyorlardı hem temızlık hem de enfeksyon önlemek ıcın bılgınız olsun

aksam olana kadar geçmiyor da aksam olunca tavuk gibi 9da uyuyorum :KK53: dün tvde en sevdiğim dizi vardı onun başlamasını bile beklerken uyumuşummmm :KK53: ama öğlen 1saat yürüdüm yorulmuşummm:KK45:
evt ya aksam ben de uyuyorum bu aralar cok uykum var nedense, boyle koltukta babaanneler gıbı kalıyorum:KK51:

evt ya aksam ben de uyuyorum bu aralar cok uykum var nedense, boyle koltukta babaanneler gıbı kalıyorum:KK51:
sabah sabah cicilere bak da için açılsın :KK68: çok tatlı değiller mi?
makethumb.aspx

Hamilelik takvimi yapayım bende. Cinsiyet belli olmadı daha. Ocak 5 de kontrolümüz var . İnş o zaman bebiş kendini gösterir bize.
benım de 2 de randevum,uclu ve dortlu arası bı test yapacakmıs doktor ,artık kesınlesır cınsıyyetımız.Kız demıs ama tahmın etmıstı 12 cı haftamda

Benim 12.haftada belli olmadı doktor yorum yapamadı bile. Artık kısmet hayırlısı bakalım
yapmaması daha ıyı canım bana 30% kız dedı ıyıce merak edıyorum sımdı ocagın 2 ne kadar beklemem gerek,bı de kıza alıstım hemen cok severım kız bebeklerını degısırse dusun halımı,gercı ılk bebek hıc fark etmez bana ama hayalım 2 kız cocugu

Kizlar birde alis-verise basladim ufaktan.
Kiyafetlerin yanında havlu, battaniye, ter bezi gibi önemli eşyalara geçiş yaptim :D
Bu aksam bir de ana kucagi sipariş ettim.
Bebek arabası bir model içime sindi ama gözümle görmem lazım.
Hafta sonu bakabilirsem onu da almayı düşünüyorum :KK37:
Ayyy cok hos..bebek bakim cantisida bak. Ana kucagi sart yacok lazim oluyor evde. Bebek telsizide alin derim ilk cocukta almdm simdi pismanim. Ikincide sart. Kuvet lazim. Nevresim......oooooocok var

Back
X