- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #12.641
ben görmemiştim canım nasıl kaçırmışımHehey bunu paylaşmıştım bende burada canım ağlıyordum her izlediğimde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben görmemiştim canım nasıl kaçırmışımHehey bunu paylaşmıştım bende burada canım ağlıyordum her izlediğimde :)
Evet canım benim :)yine ağlattı beni nasıl güzel bir şey :)ben görmemiştim canım nasıl kaçırmışımface de gördüm bi arkadaşta çok duygulandım
![]()
bence 1. veya sonuncu fotodaki mavi kurdelesi olanlar çok tatlıGünaydınlar,
Oğluşlarımdan selam hepinize, size cicişler gösterelim bize fikir verin olurmu sizce hangileri
Eki Görüntüle 1364991 Eki Görüntüle 1364993 Eki Görüntüle 1364994 Eki Görüntüle 1364995 Eki Görüntüle 1364997 Eki Görüntüle 1364998 Eki Görüntüle 1364999
bebiş geriden geliyosa normal haftayı yakalıyormuş canım:)kızlar pat diye konuya dalcam ama nesquıkli süt neye ii geliomuş ilk kez böyle bişey duydum da... merak ettim
Benimki geriden geliyor cok da seviyorum iceyim artikkkkkkkk. Ama degisik geldi normalde katki maddesi olan bisey bencebebiş geriden geliyosa normal haftayı yakalıyormuş canım:)
Bence de zararlıdır. Normal şartlarda bebek geriden geliyorsa içinde nasıl bir hormon bişey var ki çocuğu geliştiriyor yani anlamıyorum. Nasıl bir katkı maddesi nedir bu. Bence hazır olan şeylerden olabildiğince uzak durmalıyız.Tunaydin kizlar
Cocuklugumdan beri sütü hic sevmem zorla iciyorum fondip yaparak:)
Gecen nete yazdim hamilelerin nesquik icmesi diye zararli bir madde varmis icinde ne kadar dogru bilmiyorum ama tedirgin oldum
amin cnm çok teşekkürler hepinize :)))Çok sevindiiim :))) tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin
doktorun sakınca gormuyorsa aksıne yurumen faydalı 1. saat gıbı,yoga plates yapanlar var gebelıkte,normal doguma faydalıKızlar bende koşu bandı var günde saat saat yürümem lazım sakıncası olur mu? Dün 10 dakkadan fazla yürütmedi eşim. Normal yürüme hızımda hem de.
masallah fıstık gıbıBunlar da benim minik kızıııım , dışarıda görenler sen nasıl 4 buçuk aylık hamilesin diyorlar , hiç karnım yokmuş
Ama bende sıfır göbek vardı gayet çıktı karnım pantolonlarım olmuyor hehehe![]()
4
Ohhh süper haber bu, bir minik kızımız daha geldiiii...Bir kiz daha geliyorrrr doktorum gelisiminin iyi oldugunu soyledi 4lu test verdim haftaya sonuclanacak 15 cm 220 gr olmus minigimmm
Çok teşekkür ederim canıııımmmCanim cok gecmis olsun annene
evt ıshal olmustum ben de hatırlıyorumMagnezyum yazmisti onceden dedigin gibi biraz rahatlatiyordu benim agrilar asil enfeksiyondan yalniz magnezyum kabizliga acayip iyi geliyo
Sağ olasınn kuzucumm...masallah fıstık gıbı![]()
tebrıkler kızlarımız artıyorBir kiz daha geliyorrrr doktorum gelisiminin iyi oldugunu soyledi 4lu test verdim haftaya sonuclanacak 15 cm 220 gr olmus minigimmm
çok tatlıııı uzaktan sevdim göbüşünüBunlar da benim minik kızıııım , dışarıda görenler sen nasıl 4 buçuk aylık hamilesin diyorlar , hiç karnım yokmuş
Ama bende sıfır göbek vardı gayet çıktı karnım pantolonlarım olmuyor hehehe![]()
ilk kez duydum seyrelmeyı ,ben ıkı yıl lazere gıttım tum vucut nerdeyse bıtmıstı bıle ama acayıp kıllanma oldum ,sımdı doktorum gıde bılırsın dıyor ben korluyorum lazere gıtmeye tekrar,yuzume agda yapıyorum ama bacak falan jılet acaıp arttılar paralarma yazıkKızlar ben sağlık ocağına gidiyorum beni çağırmadılar aşı için gidip bi sorayım :))))) bu arada kıllanma sorunu ya da azalma yaşayan var mı?
Ben Aydın a taşındığımdan beri ağdacı bulmadım hamile olduğumdan epilasyona da gidemiyorum sürekli jilet yaptım 5 aydır ama hamileliğimden berİ neredeyse çıkmıyor tüylerim o kadar azaldı ve seyrekki inşallah böyke kalır.
ben de bıyık bölgesine lazer yaptırıyodum artık yaptıramıyorumilk kez duydum seyrelmeyı ,ben ıkı yıl lazere gıttım tum vucut nerdeyse bıtmıstı bıle ama acayıp kıllanma oldum ,sımdı doktorum gıde bılırsın dıyor ben korluyorum lazere gıtmeye tekrar,yuzume agda yapıyorum ama bacak falan jılet acaıp arttılar paralarma yazıkbosa gıttı
bebegın gelısımı hafta olarak gerı olunca ıyı gelıyor canım,5 gun gerıden geliyor benım bebek ondan kullanıyorum,hanı sut ıcemeyen annelere de cozum olur dıye yazmıstım burdakızlar pat diye konuya dalcam ama nesquıkli süt neye ii geliomuş ilk kez böyle bişey duydum da... merak ettim
ilk kez duydum seyrelmeyı ,ben ıkı yıl lazere gıttım tum vucut nerdeyse bıtmıstı bıle ama acayıp kıllanma oldum ,sımdı doktorum gıde bılırsın dıyor ben korluyorum lazere gıtmeye tekrar,yuzume agda yapıyorum ama bacak falan jılet acaıp arttılar paralarma yazıkbosa gıttı