- 6 Ekim 2014
- 169
- 291
- 23
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #6.481
Günaydın
Şükürler olsun bugünde keyfimiz yerinde
ama şunu merak ediyorum 13+3 olduk. Artık kesin olarak öğrenebilir miyiz cinsiyetini??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annişş merabaMaşallah serpilcim insan hiç sabredemiyor inanki sanki zaman hiç ggeçmiyor hala 10+1 günüz çok zor beklemek![]()
ablam 2li test için en güzel zamanın 12+3 oldugunu söyledi. kendisi 2 gebelik geçirdi ve hemşire yenidoğanda.Selam kızlarr,
ben 6 aralıkta kontrole gidicem, 11+3 oluyoruz o zaman yani 12.haftanın 3.günü cinsiyet öğrenebilir miyiz ki acaba çok merak ediyorum en erken kaçta görünür bilen yaşayan varmı![]()
TEŞEKKÜR ederim canim hic iyi değilim doktoruma gitcemcanım bol bol su iç iltihap var demekki idrar yollarında. roka tere çok ağrı yapar ama vücudun temizlenmesinde yardımcı olur
selam kızlar 10+2 yim bende sizde magnivital (magnezyum) içiyor musunuz içerken zorlanıyor musunuz benim midemi cok kötü yapıyor doktor başka verebileceğim birşe y yok dedi.
TEŞEKKÜR ederim canim hic iyi değilim doktoruma gitcem
yok cnm içmiyorum ben normalde kasılması falan olana veriyorlar onu sen neden içiyorsun?
GünaydınŞükürler olsun bugünde keyfimiz yerinde
ama şunu merak ediyorum 13+3 olduk. Artık kesin olarak öğrenebilir miyiz cinsiyetini??
![]()
doktor eklem agrılarına kasık agrılarına bir de senin ve bebeğin diş gelişimi acısından önemli demişti o yüzden verdi hamileliğin başından beri kullanıyorum son 1 haftadır içemiyorum bulantımdan dolayı
Teşekkürler :)Nane yagi kullanin bas agrisi icin. Gerck dogal nane yagini sakaklara ve boyna surun yatip dinlenin ben cok fayda sagladim boyle kizlar.
Selamlar kizlar hepinize. Dun kontrolu vardi benim de . 12+5 teymisiz. Simdilik cinsiyet icin bisey soylemek zor ama erkek gibi gorunuyo suan net bisey soylemek icin bi sonrki kontrolu bekleyelim dedi doktorum. Ve ikili testleri de yaptirmadim. Sizin fikriniz ne bu konuda bilemiyorum ama ben o zekaya yonelik testlerin hicbirini yaptirmayi da dusunmuyorun..Selam kızlarr,
ben 6 aralıkta kontrole gidicem, 11+3 oluyoruz o zaman yani 12.haftanın 3.günü cinsiyet öğrenebilir miyiz ki acaba çok merak ediyorum en erken kaçta görünür bilen yaşayan varmı![]()
cnm ikili test sadece zeka icin mi oyleyse ben de yaptirmayabilirimSelamlar kizlar hepinize. Dun kontrolu vardi benim de . 12+5 teymisiz. Simdilik cinsiyet icin bisey soylemek zor ama erkek gibi gorunuyo suan net bisey soylemek icin bi sonrki kontrolu bekleyelim dedi doktorum. Ve ikili testleri de yaptirmadim. Sizin fikriniz ne bu konuda bilemiyorum ama ben o zekaya yonelik testlerin hicbirini yaptirmayi da dusunmuyorun..
ben ilk çocugumda yaptırdım bunda da yaptrmayı düşünüyorum aklımda kalmasındansa yaptırırım rahatlarımcnm ikili test sadece zeka icin mi oyleyse ben de yaptirmayabilirim
annişş merababen birşey sormak istiyorummm. senin bebişin tahmini doğum tarihi benden 2 gün sonra ama 10+1 im diyorsun. ben 9+6 yım. nasıl oluyore bu merak ettim
doktor bebiş önde gidiyor dese de normal haftanda say kendini. benim arkadaşım doğum yaptı 1 ay kadar önce. onun oğlu hep 4 hafta önden gidiyordu. o mantıkla 44 haftalık doğmuş olamaz dimi
![]()
Selamlar kizlar hepinize. Dun kontrolu vardi benim de . 12+5 teymisiz. Simdilik cinsiyet icin bisey soylemek zor ama erkek gibi gorunuyo suan net bisey soylemek icin bi sonrki kontrolu bekleyelim dedi doktorum. Ve ikili testleri de yaptirmadim. Sizin fikriniz ne bu konuda bilemiyorum ama ben o zekaya yonelik testlerin hicbirini yaptirmayi da dusunmuyorun..
Annem de benimleydi kontrolum sirasinda sordu ne bu ikili test diye zeka testi dedi doktor ben istemiyorum dedim tamam tercih senin dedi. Yani allahim saglikla kavusmayi nasib etsin tabiki ve buyuk de konusmayaym ama o testin sonucu ne olursa olsun ben bebegimin cani tehlikede olmadigi surece yani rahatsizsa hastaysa falan bile onu kendimden koparmam o yuzden yaptirmadim ve ne olursa olsun devam edicem rabbimin izniyle de hic bi sorun cikmiycak insallah..cnm ikili test sadece zeka icin mi oyleyse ben de yaptirmayabilirim