- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #9.081
Kuzucum ben de paylaşıyorum sıkıntılarımı, hepimiz geçinip gidiyoruz birbirimize destek oluyoruz, sorularımızı soruyoruz değil mi? Ama buraya sadece şikayet edip, sürekli ama sürekli olumsuz şeyler yazıp herkesin moralini bozmaya gelenler olunca dayanamıyorum... Zaten gerginiz hepimiz, çoğumuzun ilk gebeliği, ilk heyecanları... Ben de gece 1 de uyandım, 4 saat uyuyamadım başağrısından. Ama biliyorum normal olduğunu çünkü sizler bahsettiniz hep. Endişelerim azalıyor sayenizde.ah abla alemsinkezban kezban tripler ay oldum gulmekten ama cok dogru yazmissin benim de arada hala bulantim oluyo napalim olmali iste fakat yazmiyorum cunki burda kanamasi olan,agrisi,dusuk tehlikesi olanlari goruyorum ve benim bas agrimi filan yazmam hic dogru degil bence Allah o arkadaslarima yardimci olsun hepimiz saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah amin
Ama bir de bunun gibi tiplere iyi davranmaya kalkınca triplere giriyolar ya kezban gibi... O çok komik... Git kime yapıyorsan yap çocukça triplerini... Bana gelme..