- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #9.261
Amin cnm cumlemizin inşaallah :)Tahlillerin için gözün aydın... duan için amin :) Bizim tartının pili bitmişti 2 aydır tartılmıyordum dün tartıldım baştan beri 2 kilo almış gözüküyorum ama bence arada biraz verdim bulantıdan dolayı. 7 çok gibi fakat bünyen zayıfsa ondanda almış olabilirsin. Benim ikinci gebeliğim. Geçen sene bir bebek kaybettim, 4. ayında o zaman hem çok çabuk kilo almıştım hem de direk kalçam büyümüştü, dışardan gören diyordu, kesin kız diye. Bu sefer öğle olmadı sadece göbeğim var.Cinsiyetini öğrenmemiştin sanırım sen, belki kızın olacaktır bu belirtilerden. Hayırlısı olsun. Nasılsa oğlunda varmış. Allah bağışlasın evlatlarını...
Evt olabilir cnm... cok su içiyorum...Evin için de spor yapsan hamililelik platesi yapmayı ben çok istiyorum ama vaktim yok akşam gel yemekdi falan yoruyor beni Ballı süt kilo aldırmaz sanmıyourm sabah içiyorsun sonuçta ödem olabilir.
Yürüyüş yap diyorlar ama mumkun degil ... bel fitigim var ve son gunlerde inanilmaz agrim oluyor...
Sag bacagima vuruyor...
Bu aralar omuriligin sag yanindan gecen genis bi damar varmis dogum icin o dahada genislemeye baslamis...
Sag tarafa yatmayin diyor hamilelik takvimi... onunda etkisi var sanirim sagimdaki agrilara...
Cnm dikkat et... salgin varmis sabah benim oglani dr goturdum ...kızlar ben 1 haftadı ıshal gıbı oldum ya ,oncesınde kabzlıktan ıyıdır dedım ama sımdı tedırgın oldum bı zararı var mı![]()
Dun kivranarak geldi okuldan...
3 gun rapor ve birsuru ilac verdi dr...
Veled sevinio tabi rapora
Bol su ic olur mu :) geçmiş olsun
Sekerim annem bana hamile kaldiginda iki gun once aldirdigi bel olcusu iki gun sonra 5 cm fazla cikmis... bikac gun sonra hamile olduğunu ogrenmis...Ayyy kendim gibi birini gorunce sevindim:)) saka tabiki keske hic almasak en guzeli. Sanirim kis ayinda oldugumuz icin cabuk yaglaniyoruz. Insallah daha fazla almayiz 12-15 arasi yeter sanirim(((
Sistigimi gorunce de kiz dedi hemen...
Bakalim hayirlisi...
Ben 4,5 kilo dogmusum
Senle ikimiz birer topis kiz bebis yapabiliriz