- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #9.281
namaz kılıp patlatıcamm:)..hepinize duacıyım annişler...
Utanmadan tek başına yiyecek misin?
İnsan sende gel der. Hıhhhhhh sana.
Allah kabul etsin canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
namaz kılıp patlatıcamm:)..hepinize duacıyım annişler...
Allah kabul etsın canım bızım ıcın de dua etnamaz kılıp patlatıcamm:)..hepinize duacıyım annişler...
hosgeldın cınsıyet bellı mıselam kızlar ben de 15. haftamdayım rabbim herkese bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
kontrole son 5 gün.![]()
ilk 3 ay en fazla 1-3 kilo diyor doktorlar. Benimki ilk 5 ay için 1,5 2 kilo hedeflememi söylemişti. ben de kilo almadım hiç. hiç bulantım da olmadı ama iştahım da artmadı.kızlar ben 65 le hamile kalıp 62 ye düştüm..hala 62 yim..problemmi bu ya?kusmadım hiç ama yiyemiyorum
çok geçmiş olsun canım benimmerhaba arkadaşlar
nasılsınız? bebişler nasıl?
kaç gündür girmedim gruba canım sıkkındı biraz onu atlatayım öyle gireyim dedim. cumartesi günü kaşıntılar yüzünden gastroentoloji doktoruma gittim batın usg si çektirdi. ondada safra kesesinde taşlar çıktı. gebelikte olabiliyormuş bazen uyur bazende alevlenirler. sıkı takip etmemiz gerek eğer alevlenirsede ameliyat olursun dedi 7. aya kadar ameliyat ediyorlarmış hamileleri. o gün moralim çok bozuktu ama şimdi önemsemiyorum Rabbime emanet kuzum inşallah sıkımtı yapmadan atlatacağız bu dönemleride.
canımm çok sağol inşallahh öyle geçecek bende kendi kendime telkin ediyorum.çok geçmiş olsun canım benimbir arkadaşın daha vardı öyle bir problemi öyle hatırlıyorum. umarım sorunsuz geçer hamişlik
![]()
evet aynen öyle canım prensesler az bu seneValla bu topikte oğlan senesi kızlar azınlıkta; )
bizim topicte erkekler çok daha fazlakızlar cinsiyeti belli olan var mı aramızda :) çevremdeki hamilelerin geneline bakarsak bu sene kız çocuğu senesi :)
Geçmiş olsun cnaım Bendede kaşıntı var ve çok kaşınıyor ve bütün vücüdumda kırmızı lekeler çıktı pullanma da oluyor yayıl dı baya cildiyeye 23 de gidecem doktorum cildiyeye yönlendirdi sen gastrenojiye gitmene kim karar verdi bitde karaciğer enzimlerine baktılar cildiyeceye gitittiiğim zaman egzama veya sedef dese bile rica edecem baksın rica edecem inşallah terslemez.ilk 3 ay en fazla 1-3 kilo diyor doktorlar. Benimki ilk 5 ay için 1,5 2 kilo hedeflememi söylemişti. ben de kilo almadım hiç. hiç bulantım da olmadı ama iştahım da artmadı.
canım benimde 5 günüm kaldı aslında hiç merak etmiyodum ama burda yazıldıkça kızım oluyor oğlum oluyor diye heyecanlanmaya ve merak etmeye başladım. yanımda bol bol çikolata götürüp görene kadar uğraşmayı düşünüyorum bakalım yine inatlaşacak mı annesiyle:)![]()
teşekkür ederim çiğdemcim zaten benim halihazırda bir karaciğer rahatsızlığım var 6 ayda birde rutin kontrollerimi yaptırıyorum. en son 4 ay önce gitmiştim. kaşıntı olunca kadın doğum doktoruma sordum oda gastoentoloji doktorunla bir görüş enzimlerle alakalı olabilir dedi bende gittim. ve mutlaka cldiyeye yönlendirseler dahi enzimlerine baktır. hiç rahatsızlığı olmayan gebelerde bile karaciğer yavaşladığı için çıkabiliyor bu sorun.Geçmiş olsun cnaım Bendede kaşıntı var ve çok kaşınıyor ve bütün vücüdumda kırmızı lekeler çıktı pullanma da oluyor yayıl dı baya cildiyeye 23 de gidecem doktorum cildiyeye yönlendirdi sen gastrenojiye gitmene kim karar verdi bitde karaciğer enzimlerine baktılar cildiyeceye gitittiiğim zaman egzama veya sedef dese bile rica edecem baksın rica edecem inşallah terslemez.![]()
Oğlan patlaması var hadi hayırlısı. Evet vecihi hayallerimdeki erkekevet aynen öyle canım prensesler az bu senesenin profil resmine her baktığımda gülüyorum yaa VECİHİİİİ
![]()