- Konu Sahibi SirriEyvan
- #9.401
Merhaba zümremGunaydin kizlarrr,bende ingilizce ogretmeniyim ha masallah zumre olarak guzel kararlar almisiz:)
Dün içtim canım, napim çok olmazsa zararı da olmaz inşaaaa canım zümre çıktık :)
Bİr arkadaşıma doktoru mide bulantısı için taze zencefili demle ve iç demiş az az yapıyorum bulantıma iyi geldi demişti ama kesin bilmiyorum tabi???
Canım bende de oluyo arada, beyaz olduğu sürece sıkıntı yokmuş, sıkıntı yapmaGünaydın kızlar. Geçen gün akıntım oldu korkuyorum bişey olur mu diye. Beyaz renkte süt çürüğü gibiydi. Çok değil bi damla bişeydi. Deneyimi ya da bilgisi olan var mı. Cuma dr gideceğim ama bunu kafama çok taktım. Bi de arada kasıklarımda batma oluyor normal mi acaba
canım ishalin uzun sürmesi de iyi deil, vücudun susuz kalır, haşlanmış patates, muz yada kahve yersen geçer inşkızlar ben 1 haftadı ıshal gıbı oldum ya ,oncesınde kabzlıktan ıyıdır dedım ama sımdı tedırgın oldum bı zararı var mı![]()
Kızlarrr, 1 gün girmedim 30 syf birikmiş üşenmedim hepsini okudum :) enfeksiyon olan arkadaşları gördüm, bi bilgi paylaşayım dedim, bi arkadaş hergün çayına yada sıcak suyuna 3-4 tane kuru dut atıyormuş sonra da dutları yiyomuş, kısa bi sürede vücudundaki tüm enfeksiyon temizlenmiş, bulabilirseniz beyaz kuru dut bulun
Bir de göbekten bahsedilmiş, benimde çıktı walla pantolonlarım kapanmıyo tuniklerle örtüyorum, kaşınmalarımda başladı bol bol yağlanıyorum
Cinsiyet öğrenen arkadaşları da tebrik ediyorum, darısı başıma tam 1 haftam kaldı