• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
slm kızlar.dün midem öyle kötü olduki geceye kadar hep istifra ettim ki ben ilk 3 aylık dönemde bile hiç bulantı yasamamıştım.Şimdiye kadar gayet güzel bi haileleik geçirdim hep gezip tozdum.Dün feleğim şaştı resmen.bir gün önce de dra gitmiştim tahlillerim hep temizdi,nst de hiç sancı yoktu.noldu anlamadım. Aynı şeyi yaşayan var mı.bugün biraz iyiyim diye dra da gitmedim.salı kontrolüm var.gitsem mi acaba?
bnm de bir kaç gündür reflü gb mide asidim boğazıma kdr çıkıp genzimi yakıyor. kusmakta bn ama çok yaktı. tablet atıp çiğnedim

bnm de bir kaç gündür reflü gb mide asidim boğazıma kdr çıkıp genzimi yakıyor. kusmakta bn ama çok yaktı. tablet atıp çiğnedim
rennie şurup gaviscon şurup içtim sürekli ama hiç kar etmemişti.Artık bu böyle gidecek diye doktora şikayet etmiyordum geçen öylesine söyledim nexium diye tablet verdi. Allahım hiç bir şikayetim kalmadı.Geçen gün de yazdım 9 ay hiç yemek istemedim 1 haftadır tek şikayetim olmadı iştahım tavan yaptı.

inş canım. hergün dışardayım ya yürüyorum sürekli ama bakalım kısmet.

Hayırlısiyla tez zamanda doner InsaAllah cnm

Doktor kontrolünden geldim nst de çok az Sancı çıktı bugün doğmaz ama haftayı da beklemez ded bizden haberler bunlar telden yazıyorum

Hadi bakalim Hayırlısi az kaldi demek rabbim hayirlisiyla tez zamanda sağlıklı sihhatli kucagina almayi nasip etsin agrisiz sancisiz

kızlar bende şimdi sezeryan oldum spinal sezeryan herkese tavsiye ediyorum yalnızca oğlumda biraz solunum sıkıntısı olduğu için yoğun bakıma aldılar 37 haftalık 2900 gr doğdu bebeğim neolur dua edin oğluma
Hayırlı olsun canım güle güle büyüt Oğluşunu inş

Hayırlısiyla tez zamanda doner InsaAllah cnm

Hadi bakalim Hayırlısi az kaldi demek rabbim hayirlisiyla tez zamanda sağlıklı sihhatli kucagina almayi nasip etsin agrisiz sancisiz

İnş. canım benim.

Allah razı olsun.

Cümlemiz.

Back
X