• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sonunda bnde bebegimi kucagima aldim. Sezeryan olacak olanlar hic korkmasinlar. O kadar korkacak bisey yok.

Cok sukur bebegimi de saglikla kucagima aldim, 3.540 grm. 50 cm. Simdi uyuyor.. Allahim hepinizin saglikla kucaginiza almasini nasip etsin insallaahhh.. :)
Cnmmm gozun aydın allah size bağıslasın uzun omurler versın.. Az kaldı benımde haftaya gun aldık epıdurel sezeryan olucak çok heyecanlıyım detayları anlat olurmu bızı neler beklıyor tecrubenden faydalanalım

Amin cnm allah bagislasin bebeginiiiiii:) bende sezeryan olacagim icimde zerre korku yok. Ins kolay atlatairiZz. Cevremde sezeryan olup diger gun evinin isini yapan cok arkadaşım var.

Eminim simdi izlemeye doyamiyorsundur ayyy cok heyecanli cabuk 13 gun gecsinnnnn :))))
Epıdurel mı olucaksın cnm, bende 11 de olucam ama ben nıye korkuyorum ya ;) bebiş iççn endıselenıyorum sanırım ben allah yardımcımız olsun..

geçmişi anca okudum. hadi inş. sancıymış o açılmam varmış doğuruyorum haberi gelir SirriEyvan SirriEyvan dan

benim de bugün perdelerim gelmesi lazım. arakatsız park yatağımı sipariş geçtim.
ikea dan alışveriş yapacaktık kardeşimle. abim de doğururum diye götürmüyor. bende siteyi gezip ekran görüntüsü aldım istediklerimin yolladım whatsapptan sipariş geçtim :D haftasonu gelir inş.

ACİLLLL !!! kızlar bir sorum olcak size. yaklaşık 2 saattir falan aralıklarla karnımda kasılmalar var. taş gibi oluyor karnım. şimdi de kasıklarımın olduğu tarafta iğne batması gibi bir acı var. su falan gelmedi ama bu ağrılar normal mi sizce?

ACİLLLL !!! kızlar bir sorum olcak size. yaklaşık 2 saattir falan aralıklarla karnımda kasılmalar var. taş gibi oluyor karnım. şimdi de kasıklarımın olduğu tarafta iğne batması gibi bir acı var. su falan gelmedi ama bu ağrılar normal mi sizce?
Selam cnm kasılma sırasında ağrı oluyorsa ve duzenlı oluyorsa hastaneye gıt bence nst ye gır cnm ama gercek doğum sancısı belden gırer dıyorlar ama sen yınede gıt gorun derım ben

Canım kasılmalarınla beraber sancı hissediyorsan , çok rahatsızlık duyuyorsan bi acile git

Birde kasılmaların kaç saniye sürüyor eğer 1 dk' ya yakın taş gibi oluyorsa git , eğer daha azsa 20 saniye falan kadarsa yalancı sancı ve kasılmalardır canım çok panik yapma

Sonunda bnde bebegimi kucagima aldim. Sezeryan olacak olanlar hic korkmasinlar. O kadar korkacak bisey yok.

Cok sukur bebegimi de saglikla kucagima aldim, 3.540 grm. 50 cm. Simdi uyuyor.. Allahim hepinizin saglikla kucaginiza almasini nasip etsin insallaahhh.. :)

Hadi gozun aydin cnm rabbim saglik sihhat versin ikinizede...

Suni sancıya karşı ben de çok önyargılıyım canım ama senin doğumun kolay olmuş. Çok ağrı hissettin mi, tam olarak nasıl hissettiriyor, tavsiye eder misin?

Iyikide suni istemiyorum diye israr etmemisim diyorum canim. Bikac yil once hastanede calisiyodum. Cok arkadasim 1 2 cm aciklikla doguma gelip, 10 12 saat suni cekip sezeryana gitti. Bende onun icin korkmustum ama simdi açılman varsa suni alip hizlandir derim. Iyikide normal dogum istemisim. Simdi cok rahatim

1 haftadır sık sancılarım oluyor. Bu iki gündür bebek sıklıkla toplanıp karnımı taş gibi sert yapıp rahmime baskı yapıyor ve sancılarım başlıyor ve uzun sürüyor daha sonra kesiliyor düzensiz ama bazen panik yapıyorum sizce yakın bir zamanda mı gelecek dr.a gözükmelimiyim ?

Back
X