• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
elini bile zor soktu derken??? Çatı muayenesinde parmak sokmuyorlar mı yaa?

Cahilliğimi mazur gör :) sancı odası ne? Normal odamızda çeksek sancıyı olmuyo mu? Mesela ben 10 saat sancı çeksem o sancı odasında yalnız mı kalcam okadar zaman?

iyi mi :KK70: Bu gidişle biz doğurana kadar sayfada herkes doğurmuş olcak, biz birbirimizi kutlarız artık :)
benim hastane de bir sancı odam bir de normal odam olacakmış. dr doğum öncesi sancı odasında bekleyeceksin dedi. ordan direk doğumhaneye geçiş var, odalarda gene wc duş var, nst makinası var tabi sürekli takip eden hemşireler var. normal oda başka katta bile olabilir onu görmedim. ama dediğin gb erken gitmiş olursam dr a sorayım sıklaşana kdr kendi odamda kalayım diye. ben sanı odasına girince de eşim orada yorulmadan dinlenir en azından. sorayım bak bu fikri sen aklıma getirmiş oldun çok sağol valla

Hicte erken degil bu haftalar gelisimi tamamlanmis sayilir bebekler dogmasinda hic bir problem yok suan benimki gelmek istese hicte kafama takmma hayierda demem ki bnimkininde karin capi 1 hafta geride ama doktor bana 1 hafta geride olmasi onemli degl 2 haftaya duserse aliriz demsti ama dusmedi cok sukur. Korkma icini ferah tut vardir bundada bir hayir.
Nasil yani benimkinin karin capi 3 haftaya yakin geriydi ennson doktor oyle bse demedi

Nefes almada güçlük çekiyor musun sen canım , bu hafta bende başladı nefesim çok daralıyor :KK51:
Ohooo cekmem mi heleki gece zehir oluyor 1 saat kndimi rahatlatmaya calisiyorum uyumak icin bide 15 20 gundur acayip mide yanmasj var yattgm zaman bogazima geliyor kalktgm zaman geciyor ama bu segerde oturamyrm oturdgm zaman sikisiyormu ne surekli kabrgami ittiriyo oturamyrm da baya sikntli durumlardayimmmmmm :KK51:

kontrolden geldik suyum birazcık artmış ama yine az kordon hala boynundaymış alttan muayene oldu elini bile zor soktu çatın çok dar bide kordon boynunda normal çok sıkıntılı olur oksijensiz kalır dedi haftaya çarşamba sezeryan olacam kafam allak bullak bi yandan sezeryan istemiyorum bi yandan doktoruma güveniyorum öyle deyince oğlumun sağlığını riske atamam diyorum sanırım 37+3 falan olacak haftaya boyu 49 cm 2900 3000 kiloya yakın dedi heyecan var ama daha çok korku var hadi sütüm gelmezse diyorum ne bileyim daha küçük bi sıkıntısı olurmu küvöze girer mi diye düşünüyorum daha erken değilmi sezeryan için dedim gerilik var bundan sonra kilo almaz daha çok sıkıntı yaratır doğması daha iyi dedi inşallah herşey iyi olur hiç beklemiyodum bi anda söyleyince çok şaşırdım ne düşüneceğimi bilmiyorum
Canim adet tarihine gore dusun sen haftani doktor oyle dedi bana benimki 3 haftaya yakin geriden geliyor ona bakarsan ama doktor sata gore kabul ediyor gerilik sonradan basladigi icin

Kızlar ya göbişler ne durumdaa indimii sizin göbeğiniz. Benimm baya indii hayırlısıyla bi doģursaydım yaa canım daralıyoo vallahii yaa hareket edemedikcee.:110:

Back
X