- 23 Eylül 2011
- 164
- 24
- 68
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #48.241
Ark yarn sbh sezaryanm var heyecanm cok kalbim yerindn cikicak. Bisi olmuo dimi.tecrubeli ark vrsa. Korkudn genel istedm ztn.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bisi olccak olsa onca insana bisey olurdu dkmi ? Icini ferah tut allah kurtarsnArk yarn sbh sezaryanm var heyecanm cok kalbim yerindn cikicak. Bisi olmuo dimi.tecrubeli ark vrsa. Korkudn genel istedm ztn.
Allah yardimcin olsun canim benim. Bende sezaryen olursam genel istiyorum Allah izin verirse. Hakkimizda hayitlisi olsun.Ark yarn sbh sezaryanm var heyecanm cok kalbim yerindn cikicak. Bisi olmuo dimi.tecrubeli ark vrsa. Korkudn genel istedm ztn.
Miğdesi yanan bayanlar gece tam yatar pozisyonda değilde yastık daha dik yani yarı oturur yarı yatar gibi yaparsanız sıkıntı çekmezsiniz.yada çift yastık.nekadar dik konumda yatarsanız okadar rahat olur bilginize:)Ohooo cekmem mi heleki gece zehir oluyor 1 saat kndimi rahatlatmaya calisiyorum uyumak icin bide 15 20 gundur acayip mide yanmasj var yattgm zaman bogazima geliyor kalktgm zaman geciyor ama bu segerde oturamyrm oturdgm zaman sikisiyormu ne surekli kabrgami ittiriyo oturamyrm da baya sikntli durumlardayimmmmmm![]()
Canım uzun zamandır görünmemişsin, doğum yaptın mı? Nasılsın?benimde iki çocuk arasında 5 yaş 3 ay olacak canım. oğlum bir buçuk yaşındayken çalışmaya başladım. bu bebeğimde de en geç 6 aylıkken başlayacağım çalışmaya mecburen gerçekten tek maaş çok zor birde ev kredisi var. Sırf daha yakın olayım bebeğime diye işyerime 50 mt mesafeden ev aldık. büyük konuşmayayım ama bu şartlarda 3. çok zor
Gercekten mii yaa bu gece deniycem ozaman çok tesekkur ederim sirf bu konu yuzunden hamilelik zehir oluyor banaMiğdesi yanan bayanlar gece tam yatar pozisyonda değilde yastık daha dik yani yarı oturur yarı yatar gibi yaparsanız sıkıntı çekmezsiniz.yada çift yastık.nekadar dik konumda yatarsanız okadar rahat olur bilginize:)
Canım seyit bebek eve geldi mi, nasılsınız?canlarım bende doğum yaptımmmm... 17-05-15 13*47 de seyit bebegim 2340 gr dogdu sezeryanla ... pazar günü nst ye bakılacak ve doğum tarihime karar verilecekti seyitim cok hareketli olmayınca dr endişelendi ve pazar günü 1 de ameliyatımı planladı..yazamadım acil gelişti ve ağrılarım oluyor şu donemde tel.danda giremedim bi türlü atıp duruyo beni ..
ama eve yalnız geldim kucağıma alamadım oğlumu emziremedim şeker dengesizliği varmış düşüyormuş onu dengelemeye çalışıyorlar hafif sarılığı var azda olsa fototerapi görüyor yogunbakımda bugun 4. günü muhtemelen haftaya anca çıkariçim öyle buruk kırgın ki üzülmek istemiyorum sütümü sağıyorum gelmiyor iyce kesilcek diye korkuyorum ama eli kucağı boş dönmek cok zormuş resimlerine bakıp ağlıyorum tabi şükürlerde ediyorum ama anne yüreği dayanamıyorum odasını boş görünce..
sütümde daha şimdi 8 cc kadar anca cıktı sarı kolostrum ilk süt eşim hemen götürdü
dua edin oğlum çabucak gelsin evine rabbim şifa versin ne olur..![]()
herbiriniz inşallah sağlıklıca alırsınız yavrularınızı kucağınıza ve evinize getirirsiniz ..
Keyfi sezeryansa asla bulasma. Ama doktor olman gerekiyor dediyse mecbur.Sezaryeni öneriyor musunuz korkuyorum sonrasindan![]()
Miğdesi yanan bayanlar gece tam yatar pozisyonda değilde yastık daha dik yani yarı oturur yarı yatar gibi yaparsanız sıkıntı çekmezsiniz.yada çift yastık.nekadar dik konumda yatarsanız okadar rahat olur bilginize:)
4 CM ACIKLIKLA EVE MI GONDERDIISelam hanimlar.bugun benim dogurma gerekiyordu.ama sadece cati kemiklerimde asiri agri var.yuruyemiyorum.doktor muayenede 4 cm aciklik var dedi.1 hafta bekleyelim.haftaya hastaneye yatarsin dedi.normalde turkiyede 4 cm aciklik olunca eve gonderiyorlar mi??
Doktorum bana mide hapi verdi.yemekten 15 dk. once aliyorum.bol acili cig kofte bile midemi yakmiyor:)
elini bile zor soktu derken??? Çatı muayenesinde parmak sokmuyorlar mı yaa?
Cahilliğimi mazur gör :) sancı odası ne? Normal odamızda çeksek sancıyı olmuyo mu? Mesela ben 10 saat sancı çeksem o sancı odasında yalnız mı kalcam okadar zaman?
iyi miBu gidişle biz doğurana kadar sayfada herkes doğurmuş olcak, biz birbirimizi kutlarız artık :)
Canim adet tarihine gore dusun sen haftani doktor oyle dedi bana benimki 3 haftaya yakin geriden geliyor ona bakarsan ama doktor sata gore kabul ediyor gerilik sonradan basladigi icin
Canım sadece bir hafta gerilik var diye mi sezeryana alacak.benim de bir hafta gerilik çıktı da, bi şey söylemedi ama, bir hafta sonraya kontrole çağırdı.ben de bide özele mi gitsem diye düşünmeye başladım..
meraba canımm. Benim bebiş hala tersGecce nasılsın canım bebek nasıl doğumla ilgili bir haber var mı?
canım senin takvimde yazan tarihe göre sezaryenin 38+4 te oluyo haftaya çarşamba.kontrolden geldik suyum birazcık artmış ama yine az kordon hala boynundaymış alttan muayene oldu elini bile zor soktu çatın çok dar bide kordon boynunda normal çok sıkıntılı olur oksijensiz kalır dedi haftaya çarşamba sezeryan olacam kafam allak bullak bi yandan sezeryan istemiyorum bi yandan doktoruma güveniyorum öyle deyince oğlumun sağlığını riske atamam diyorum sanırım 37+3 falan olacak haftaya boyu 49 cm 2900 3000 kiloya yakın dedi heyecan var ama daha çok korku var hadi sütüm gelmezse diyorum ne bileyim daha küçük bi sıkıntısı olurmu küvöze girer mi diye düşünüyorum daha erken değilmi sezeryan için dedim gerilik var bundan sonra kilo almaz daha çok sıkıntı yaratır doğması daha iyi dedi inşallah herşey iyi olur hiç beklemiyodum bi anda söyleyince çok şaşırdım ne düşüneceğimi bilmiyorum
4 CM ACIKLIKLA EVE MI GONDERDIIburda imkansizzzzzz aslaa vee aslaaa gondermezz
yada git gel der o nasil oluyor hayretler icerisindeyimm