• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar size bi sorum olacak .. esim de ben de ogretmeniz dogu gorevimiz bitmek uzere tayin istesek mi istemesek mi bilemedik.. bnm ailem bu konuda cok baski yapiyo illa kendi yanlarinda olalim istiyolar ve esimin ailesiyle gorusmesine bile sorun yapiyolar biz iki ailenin yaninda da olmak istemiyoruz simdi farkli bi yere isteyince sikinti cikarcak benimkiler ozellikle annem laf sokup duracak huxursuz edecek kafamiz allak.bullak bebek olunca merkezi bi yerde olmak gerekiyi bulundugumuz yer koy napicaz sasirdik kaldik
canım biz de öğretmeniz eşimle iki tarafın ortası bi şehirdeyiz, en rahatı vallla tavsiye ederim..tayin hakkınız varsa mutlaka isteyin yazdık çıkmadı deyin bunda bişey yok ki maksat gönül kırmamak.siz eşinle kafa kafaya verin ve mutlaka tercih yapın doğuda çok zor.ben hamileliğimi bile beklettim köyden bi çıkalım imkanlı biyere gidelim diye

iyi geceler haziran annelerimiz ben de uzun zamandır forumu takip edip yazamayanlardanım . öncelikle doğum yapan annelerimiz hayırlı olsun yavrularınız inşallah biz de sağlıklı sihhatli kavuşuruz bebeklerimize. benim kafam çok karıştı belki benimle aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olur inşallah. ben 2 keredir doktoruma çatı muayenesi olmaya gidiyorum ve 2 keredir kontrol ettiremiyorum kasıldığım için bakamıyolar. doktorum sezeryan için gün verelim istersen dedi ama çevremdeki herkes doğum sırasında kasılmazssın diyolar benim gibi olup normal doğum yapan var mı yoksa sezeryan mı yaptırmalıyım.. teşekkür ederim şimdiden.o_Oo_Oo_O
Walla bende çok kasılacağımı bildiğim için çatı muaynesi yaptırmıyorum ki ben eşimle bile çok zor birlikte olan bir insanım ama normal doğumu deneyeceğim yani olmuyosa o zaman sezeryana alırlar zaten dr da Sancıyla gelince gözün görmez dedi bakalım hayırlısı

Kızlar erkenden hazırlanmaya başladım ben 7'de evden çıkıcaz :KK55: çıkmadan size haber vereyim dedim ..
Geceden beri hiç uyuyamadım heyecandan:KK6:yatakta sağa dön sola dön saatlr geçmek bilmedi uykuda uyuyamadım tabi..
En iyisi kalkıp hazırlanayım dedim yavaş yavaş , saatler sonra kızımı kucağıma alıcam :KK68:çok mutluyum ve heyecanlı da Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah , bekleyenlere sabır diliyorum en kısa zaman da sizler de alırsınız inşaAllah yavrunuzu kucağınıza , sizler de duanızı eksik etmeyin :KK200:doğumdan sonra haber vericem sizlere en kısa zamanda inşaAllah , kızımla çok öperiz sizleri .. Allah'a Emanet olunn canlarımm

Cnm Allah yardımcın olsun kolay bi doğum olsun bol sütün gelsin inşallah mutlaka ayrıntıları yaz bekliyoruz dualarım seninle sağ salim kucağına al inşallah

Günaydın hanımlar bugün doğum yapacak herkesin Allah yardımcısı olsun kolay doğum olsun iñşallah bende kuaföre gittim çok şükür kurtuldum kıllardan:) gönül rahatlıgıyla doğurabilirim artık vee son 2 gün ufaktan heycan başladı tabi
Ohh iyi yapmissin. Benimde halletmem lazim. Yarin yada oburgun. Tertemiz girelim dogumumuza. Bide dogumdan sonra kıl- tuyle ugrasmayalim:-)

canım biz de öğretmeniz eşimle iki tarafın ortası bi şehirdeyiz, en rahatı vallla tavsiye ederim..tayin hakkınız varsa mutlaka isteyin yazdık çıkmadı deyin bunda bişey yok ki maksat gönül kırmamak.siz eşinle kafa kafaya verin ve mutlaka tercih yapın doğuda çok zor.ben hamileliğimi bile beklettim köyden bi çıkalım imkanlı biyere gidelim diye
Istedigimiz illeri deneyecegiz bakalim hayirlusi artik ailelerin oldugu yere de yazdik dicez yalan olcak ama gonul kirmamak icin artik Rabbim herkes icin en hayirlisini nasip etsin

Walla bende çok kasılacağımı bildiğim için çatı muaynesi yaptırmıyorum ki ben eşimle bile çok zor birlikte olan bir insanım ama normal doğumu deneyeceğim yani olmuyosa o zaman sezeryana alırlar zaten dr da Sancıyla gelince gözün görmez dedi bakalım hayırlısı
Aynen o sancida fark edilmiyormuş bende senin gibi düşünüyorum günümüz geçerse suni sanci mi verirler ki:-/

Kızlar benden dün akşam 21:00 gibi beyaz sümüksü bir akıntı geldi top gibi birşeydi ebeye sordum rahim ağzı tıkacıymış o ama halen sancım yoko_Oo_O Ve o da işaret sayılıyormuş

Günaydın hanımlar bugün doğum yapacak herkesin Allah yardımcısı olsun kolay doğum olsun iñşallah bende kuaföre gittim çok şükür kurtuldum kıllardan:) gönül rahatlıgıyla doğurabilirim artık vee son 2 gün ufaktan heycan başladı tabi
canım benim 36. Haftada ağda öldürdü beni, cildin çok incelmiş bidaha yapamayız doğuma kadar dedi, sen nası yaptırdın çok hassas artık oramız, nası dayandın :/

Kızlar doğum yapanlara yada bilgisi olanlara sorum olacak.doğumdan sonra bebeği emzirirken hemşiremi yardımcı oluyor?ofayı boşaltıyorlarmı birde anne ve çocuğun yalnız kalması için?ben büyükler karışsın istmiyorum ilkanda.özel bir an sonuçta...

Nehirbaran canımmm Allah yardımcın olsun, kolay bi doğum nasip etsin inş sağ salim kucağına alırsın bebeğini, hayırlı haberlerini bekliyoruz ;)

Back
X