- Konu Sahibi SirriEyvan
- #50.541
hiç açılma olmadan suni sancıyla çok rahat doğuran varmışyok canm acilmamda yok agrimda yok ne olcak boyle bilmiyorum cok yoruldum cok bunaldm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç açılma olmadan suni sancıyla çok rahat doğuran varmışyok canm acilmamda yok agrimda yok ne olcak boyle bilmiyorum cok yoruldum cok bunaldm
sorma yaaagaliba bu gidisle haziran degil temmuz annesi olcaz galiba yaa
ins.canm ya ama bn kendiliginden sancilarm gelsin istiyodum belki saliya kadar gelir doktor saliya kadar bekleyelm demistihiç açılma olmadan suni sancıyla çok rahat doğuran varmış
Sarılık tehlikesini atlatana kadar zorla 2-3 saatte bir emzirmen gerek.. Benimki de deli gibi uyuyordu Sırtını ,ayaklarını mıncıklar gibi severek uyandırmaya çalıştık hatta iğne sonrasında yapıştırılan bantları çektik biraz gaddar olmak zorundayız onların iyiliği için.. ilk 10 günden sonra o kadar uyumuyo zaten şu an 3-4 saatte bir Uyanıyor bu da yeterli..Kizlaarr Aciillll, bebeegim hep uyuyor emmiyo beni, 5saatte 6saatte bir emiyor dogum yapanlar yardiminizi bekliyorm ne yapabilirim![]()
Canim kesinlikle uyandir ne yap et cimdikle burnunu sik sarikiktan uyuyolar kan sekerleri dustugu icin en fazla 3 saati gecirmeden emzirmek gerekiyo bu sureci atlatmak icinKizlaarr Aciillll, bebeegim hep uyuyor emmiyo beni, 5saatte 6saatte bir emiyor dogum yapanlar yardiminizi bekliyorm ne yapabilirim![]()
Canım biz hastaneden geldiğimizden beri hergün yaptırıyoruz banyo.
Ebe de çocuk doktoruda yaptırın sıkıntı olmaz dedi. Bugün 6.günümüz.
Göbeğimizde düşmek üzere inşallah.
Yarin sabah mi yatiosun lütfen gelişmeleri anlat ben de muhtemelen suni alcam2 cm kadar biraz rahim yumuşamış
Eminesb kaç haftaliksin ben 40+0hiç açılma olmadan suni sancıyla çok rahat doğuran varmış
Kizlaarr Aciillll, bebeegim hep uyuyor emmiyo beni, 5saatte 6saatte bir emiyor dogum yapanlar yardiminizi bekliyorm ne yapabilirim![]()
evet yarın sabah süreç uzar ve muhtemeln bol bol yazarım, bilgisayarı da götürmeyi düşünüyorum :)Yarin sabah mi yatiosun lütfen gelişmeleri anlat ben de muhtemelen suni alcam
40+4 olduk bizEminesb kaç haftaliksin ben 40+0
benim doktorum acilma olmazsa suni sanci bir ise yaramaz dedi niye bekletiyor hala yaaa yarin bende suni sanci isticemmhiç açılma olmadan suni sancıyla çok rahat doğuran varmış
senin daha günün yok mu?benim doktorum acilma olmazsa suni sanci bir ise yaramaz dedi niye bekletiyor hala yaaa yarin bende suni sanci isticemm
1gunum var hala dogmadii .senin daha günün yok mu?
doktor bekle diyorsa bekle cnm kendiliğinden gelir belki, en az 40+5 e kadar beklemek lazım1gunum var hala dogmadii .
ben beklerimde esim beklemek istemiyor artik ysrin isyerinden izin alcam seninle gelcem dokktorla konscsm suni sanci versn diyordoktor bekle diyorsa bekle cnm kendiliğinden gelir belki, en az 40+5 e kadar beklemek lazım
doğuracakta sensin acıyı çekecek de, eşin de sabırsızlanıyordur tabi ama bence doktor onu ikna eder zatenben beklerimde esim beklemek istemiyor artik ysrin isyerinden izin alcam seninle gelcem dokktorla konscsm suni sanci versn diyor
bakalim artk yarn gorczdoğuracakta sensin acıyı çekecek de, eşin de sabırsızlanıyordur tabi ama bence doktor onu ikna eder zaten
Ben de 40+4 ken suni alicam inş kolay bir doğumun olur sen de açilma var ben de o da yokevet yarın sabah süreç uzar ve muhtemeln bol bol yazarım, bilgisayarı da götürmeyi düşünüyorum :)