- 28 Şubat 2015
- 188
- 217
- 103
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #50.581
Canim benim de oyleydi sarılık olabilir uyandır zorla sütunu kaşıkla ver.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bakıyorum arada moralini bozma kuzum çokmu geçti günün?
canım ben doğum yapalı 2 hafta oldu giremedim bi türlü buraya. PC basına oturmak ne mümküngecce den haber var mı?
Hadi maşallah hemen açilsin inş:)Kizlar yatisim yapıldı suni sanciya başlandı,daha yeni bir şey hissetmeye başlamadım. Acilmam dünden beri artmis 3-4 cm olmuş. Bana dua edin hepiniz aklimdasiniz
Canım ben manuel aldım ama çok uzun sürüyorHerkese slm biz çok sıkıntıdayız kızım emmiyo beni sağıp veriyoruz sütümü nasıl tutucak memeyi bilmiyorum size sorum göğüs pompası kullanan varmı manuel mi elektronik mi hangi marka ???
Gün geçtikçe sezaryen riski oluo muş evet kaç oldun
Ahh leylosuumm 4 gun gecti ama dr.a gore geciktikce normal dogum sansim azalacakmis heran sezeryanlik bi durum olabilir diyor. Acilma olmadan suni sanciya yuzde elli sans veriyor. Karar veremiyorum . sen nasilsin kuzuum
Sen kaç oldun ki vermiyo bana vercek pazar yada pazartesisimdi doktordan geldik. sancim 100lere kadsr cikti doktor normal dedi kac olmasi gerekiyor anlamiyorum ?acikcasi sancida hissetmiyorum acilmam hic yok. suni sanci teklif ettm kabul etmedi tam normal dogum yanlisi mecbur kalirsak veririz dio dahs erken vermem dio beklemeye devam yani![]()
Herkese slm biz çok sıkıntıdayız kızım emmiyo beni sağıp veriyoruz sütümü nasıl tutucak memeyi bilmiyorum size sorum göğüs pompası kullanan varmı manuel mi elektronik mi hangi marka ???
Gün geçtikçe sezaryen riski oluo muş evet kaç oldun
üzülme cnm benim sezeryan olmak o kadarda kötü değil durum bunu gerektiriyorsa mecburen olursun yengeminde tam 5 gün geçti sancısı geldi gitti çatır çatır doğurdu sen moralini bozma İNŞALLAH meleğin geliş saatini bekliyor......sakın üzme kendini.....
Ahh leylosuumm 4 gun gecti ama dr.a gore geciktikce normal dogum sansim azalacakmis heran sezeryanlik bi durum olabilir diyor. Acilma olmadan suni sanciya yuzde elli sans veriyor. Karar veremiyorum . sen nasilsin kuzuum
Ben de 40+4 ken alicam40+4 oldum bugun oturduk konustuk dr.layarin sabah suni sanciya karar verdim acikligim olmassa aksama kadar aksam sezeryan yeter gari yaaw
40 dan sonra sanci gelmio benceBen de 40+4 ken alicam
Ben bio gaia kullanıyorum canım.ne yaparsan yap tamamen geçmez gaz.sadece biraz rahatlatır.evde yapmak için ise kimyon diyorlar.denemedim ama düşünüyorum.1 çay kaşığı kimyonu çay tabağına koyup tabağa kaynatılıp ılıtılmış su koyun kimyon suya geçince kimyonsuz kısmından hergün 3 4 çay kaşığı verin dediler.işe yarıyormuş ama araştırmak lazım.bak bi netten istersen.Kizlar gaz icin bebegime hangi oneride bulunabilirsiniz.emerken rengi bordo oluyor,bir turlu uykuya dalamiyor.evde uygulanacak bisey de olabilir,eczaneden alinacak biseyde olabilir
40+1Sen kaç oldun ki vermiyo bana vercek pazar yada pazartesi