- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #52.301
Bende 54 le hamile kalmistimZayıfalayamayan Haziran anneleribenim de kilom kaldı 69da. Ben 54le hamile kalmıştım
yürüyüş yapmak lazım en Güzeli.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 54 le hamile kalmistimZayıfalayamayan Haziran anneleribenim de kilom kaldı 69da. Ben 54le hamile kalmıştım
Evet bebek arbası alır almaz ilk işim yuruyuşe başlamak olacak :) yoksa gitmeyecek bunlar :) tabi hominigırtlak yiyince gideceği varsa da gidemiyo. Neyse ki almıyorum sabit kaldıZayıfalayamayan Haziran anneleribenim de kilom kaldı 69da. Ben 54le hamile kalmıştım
Canim benim kiz cok aglayinca ve artik perisan olunca yarim paranoks fitil koyuyorum gunde bir defa verilebilirmis genede sen bilirsin
Kizlar titresimli ana kucagi kullanan varmi . bebegimi sakinlestirmek icin kucaga ala ala alisti simdi kucakta gezdirmeden susmuyor. Gerci kucaktada susmuyor ama en azindan ciglik atmiyor. Sinirlerim cok yiprandi .
Bende habire sitresten tatli yiyorum. Seker komasina girecem
Ana kucakki kullanan varsa yardimci olun lutfen.
Bebek Arabası olsa ne canım bizim ki Arabanın bagajında gidiyo geliyoEvet bebek arbası alır almaz ilk işim yuruyuşe başlamak olacak :) yoksa gitmeyecek bunlar :) tabi hominigırtlak yiyince gideceği varsa da gidemiyo. Neyse ki almıyorum sabit kaldı![]()
Hadi bakalım inşallahBebek Arabası olsa ne canım bizim ki Arabanın bagajında gidiyo geliyohava çok sıcak dışarı çıkılmıyo. Kendime bir ay daha veriyorum Eylül'de Başlıcam Yürüyüşe
![]()
titresımlıyı kullanıyorum ben normalde koltuga koydugumda aglıyor kucak ıstıyor anakucagına koyuyorum tıtresımıde acıyorum butun ısımı yapıyorum hemde uyutuyor baya ısıme yarıyor aksama kadar onda dıyebılırımKizlar titresimli ana kucagi kullanan varmi . bebegimi sakinlestirmek icin kucaga ala ala alisti simdi kucakta gezdirmeden susmuyor. Gerci kucaktada susmuyor ama en azindan ciglik atmiyor. Sinirlerim cok yiprandi .
benım bebegımınde bı ayagında serce parmagı kısa gıbı geldı anlamadm doktora gosterem nasıl moralım bozulduKızlar Kalça ultrasyonu için hangi bölümd en randevu alıyoruz ? Bide ben kızımda bugün farkettim bacağının biri kıvrımlı diğer bacağındaki kıvrım yeri çizgi şeklinde normalmi sizce
Canim ben bu aksam fitile basladim fayda ederse yazarimAynı sorun bende de var. Ben kanama oluyorum diye düşünürken meğerse başka sebeptenmiş. Merhemi filan yok mu yabende bu sebepten doktora gitmek istemiyorum
![]()
Hergun veriyomusun fitili cnm .. Cok caresizim artik.
Benimki su anda ikina ikina yatiyo ben o kadar cok aburcubur yiyorumki artik eve almamaya karar verdim ilk etapta en iyi cozum bu sanki cunku olunca yiyorum bende ana kucaginin muzigini aciyorum bir yandanda sallaniyo azda olsa oyalaniyoKizlar titresimli ana kucagi kullanan varmi . bebegimi sakinlestirmek icin kucaga ala ala alisti simdi kucakta gezdirmeden susmuyor. Gerci kucaktada susmuyor ama en azindan ciglik atmiyor. Sinirlerim cok yiprandi .
titresımlıyı kullanıyorum ben normalde koltuga koydugumda aglıyor kucak ıstıyor anakucagına koyuyorum tıtresımıde acıyorum butun ısımı yapıyorum hemde uyutuyor baya ısıme yarıyor aksama kadar onda dıyebılırım
Benimki su anda ikina ikina yatiyo ben o kadar cok aburcubur yiyorumki artik eve almamaya karar verdim ilk etapta en iyi cozum bu sanki cunku olunca yiyorum bende ana kucaginin muzigini aciyorum bir yandanda sallaniyo azda olsa oyalaniyo
Su anda uyuyamiyorum cunku benim kiz ikina ikina yatiyo guya uyuyo dolayisiyla bende uyuyamiyorum eminim cogunuz ayni durumdasiniz eger kizim su gazdan kurtulup normal uykuya baslasin adak adadim o ikindikca ben strese giriyorum
ben de 85 le girmiştiö doğuma. ilk doğum ve su hızlı gidiyor sonra yavaşlıyor. ark ım adet olduktan sonra daha hızlı gidiyor dedi. bi umut onu bekliyorumbn 75 im 60 a inmem gerek hic kilo veremedm 85dim 1 ayda 75 oldu kaldi ole :-(
çevredrn hayır yok gaz konusunda. daha yeni doğurdun diyorlar başka bir şey demiyorlarAy aslında şu dediğim zayıflama sayfasını açsak mı :) 2015 haziran anneleri birlikte zayıflıyoor :) gaza gelmem lazımm yoksa yedikçe yiyorum doğumdan beri aynı kilodayım.
Kizlar titresimli ana kucagi kullanan varmi . bebegimi sakinlestirmek icin kucaga ala ala alisti simdi kucakta gezdirmeden susmuyor. Gerci kucaktada susmuyor ama en azindan ciglik atmiyor. Sinirlerim cok yiprandi .
kucağına alıp kendin de yayılarak otur veya ayakları uzat. başı omzunda pışpışla elinle eee eee ee de bir yandan. gazı olsa da çıkar. çıkmasa bile sanırım o darbeler rahatlatıyor. hiç susmadığında bile o şekilde bayağı derin uykuya dalıyor.hatta ben de çok gzl uyuyorum öyle. boynuma yastığı da koyuyorum.Su anda uyuyamiyorum cunku benim kiz ikina ikina yatiyo guya uyuyo dolayisiyla bende uyuyamiyorum eminim cogunuz ayni durumdasiniz eger kizim su gazdan kurtulup normal uykuya baslasin adak adadim o ikindikca ben strese giriyorum
benim ayak parmaklarımdan 3. Sü de en kısa, ama bana hiç sorun gibi gelmedi bu güne kadar :)benım bebegımınde bı ayagında serce parmagı kısa gıbı geldı anlamadm doktora gosterem nasıl moralım bozuldu![]()
Radyolojiden canim. Benim bebegiminde bacaklari oyle. Esime habire bsy mi war diye soruyorum. Oda doktorlar cok inceliyo bsy olsa soylerlerdi simdiye diyo.Kızlar Kalça ultrasyonu için hangi bölümd en randevu alıyoruz ? Bide ben kızımda bugün farkettim bacağının biri kıvrımlı diğer bacağındaki kıvrım yeri çizgi şeklinde normalmi sizce