• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Zayıfalayamayan Haziran anneleri :kk77: benim de kilom kaldı 69da. Ben 54le hamile kalmıştım:mad: yürüyüş yapmak lazım en Güzeli.
Evet bebek arbası alır almaz ilk işim yuruyuşe başlamak olacak :) yoksa gitmeyecek bunlar :) tabi hominigırtlak yiyince gideceği varsa da gidemiyo. Neyse ki almıyorum sabit kaldı :D

Kizlar titresimli ana kucagi kullanan varmi . bebegimi sakinlestirmek icin kucaga ala ala alisti simdi kucakta gezdirmeden susmuyor. Gerci kucaktada susmuyor ama en azindan ciglik atmiyor. Sinirlerim cok yiprandi .

Bende habire sitresten tatli yiyorum. Seker komasina girecem:(

Ana kucakki kullanan varsa yardimci olun lutfen.

Kizlar titresimli ana kucagi kullanan varmi . bebegimi sakinlestirmek icin kucaga ala ala alisti simdi kucakta gezdirmeden susmuyor. Gerci kucaktada susmuyor ama en azindan ciglik atmiyor. Sinirlerim cok yiprandi .

Bende habire sitresten tatli yiyorum. Seker komasina girecem:KK43:

Canim bize 4moms hediye gelmisti. Ilk birkac gun etkilemedi ama simdi gunduz guzel uyuyor onda.
Ama kriz aglamalari oldugunda o da fayda etmiyor

Kızlar Kalça ultrasyonu için hangi bölümd en randevu alıyoruz ? Bide ben kızımda bugün farkettim bacağının biri kıvrımlı diğer bacağındaki kıvrım yeri çizgi şeklinde normalmi sizce

Evet bebek arbası alır almaz ilk işim yuruyuşe başlamak olacak :) yoksa gitmeyecek bunlar :) tabi hominigırtlak yiyince gideceği varsa da gidemiyo. Neyse ki almıyorum sabit kaldı :KK70:
Bebek Arabası olsa ne canım bizim ki Arabanın bagajında gidiyo geliyo :KK70: hava çok sıcak dışarı çıkılmıyo. Kendime bir ay daha veriyorum Eylül'de Başlıcam Yürüyüşe :KK33:

titresımlıyı kullanıyorum ben normalde koltuga koydugumda aglıyor kucak ıstıyor anakucagına koyuyorum tıtresımıde acıyorum butun ısımı yapıyorum hemde uyutuyor baya ısıme yarıyor aksama kadar onda dıyebılırım

Kızlar Kalça ultrasyonu için hangi bölümd en randevu alıyoruz ? Bide ben kızımda bugün farkettim bacağının biri kıvrımlı diğer bacağındaki kıvrım yeri çizgi şeklinde normalmi sizce
benım bebegımınde bı ayagında serce parmagı kısa gıbı geldı anlamadm doktora gosterem nasıl moralım bozuldu :(

Hergun veriyomusun fitili cnm .. Cok caresizim artik.

Benimki su anda ikina ikina yatiyo ben o kadar cok aburcubur yiyorumki artik eve almamaya karar verdim ilk etapta en iyi cozum bu sanki cunku olunca yiyorum bende ana kucaginin muzigini aciyorum bir yandanda sallaniyo azda olsa oyalaniyo

Su anda uyuyamiyorum cunku benim kiz ikina ikina yatiyo guya uyuyo dolayisiyla bende uyuyamiyorum eminim cogunuz ayni durumdasiniz eger kizim su gazdan kurtulup normal uykuya baslasin adak adadim o ikindikca ben strese giriyorum

titresımlıyı kullanıyorum ben normalde koltuga koydugumda aglıyor kucak ıstıyor anakucagına koyuyorum tıtresımıde acıyorum butun ısımı yapıyorum hemde uyutuyor baya ısıme yarıyor aksama kadar onda dıyebılırım

Benimki su anda ikina ikina yatiyo ben o kadar cok aburcubur yiyorumki artik eve almamaya karar verdim ilk etapta en iyi cozum bu sanki cunku olunca yiyorum bende ana kucaginin muzigini aciyorum bir yandanda sallaniyo azda olsa oyalaniyo

Marka ne kizlar cok cesit var

Su anda uyuyamiyorum cunku benim kiz ikina ikina yatiyo guya uyuyo dolayisiyla bende uyuyamiyorum eminim cogunuz ayni durumdasiniz eger kizim su gazdan kurtulup normal uykuya baslasin adak adadim o ikindikca ben strese giriyorum

Aynen mosmor oluyo suan ikinmaktan. Inliyo bide buyukninsan gibi

benimki de sık sık kucakta ama azimle sallanan bir şey almıyorum. gaz sancısı olunca kucakta gezme talebi oluyor anladığım kadarıyla. gazı yoksa yatırıp şebeklik yaptığımda duruyor.
tabi yorgunluk feci enerjimi aldı. sürekli motive edecek birşeyler bulmak lazım. enerjisiz keyifsiz olarak çocuğu oynatma oyalama girişimleri sonuç vermiyor. sanırım bıkkınlık hissini anlıyor çocuk :KK22:

kucağına alıp kendin de yayılarak otur veya ayakları uzat. başı omzunda pışpışla elinle eee eee ee de bir yandan. gazı olsa da çıkar. çıkmasa bile sanırım o darbeler rahatlatıyor. hiç susmadığında bile o şekilde bayağı derin uykuya dalıyor.hatta ben de çok gzl uyuyorum öyle. boynuma yastığı da koyuyorum.
bir de telefondan uygulama açıp air sesini seçiyorum. o da uykusunu çok derinleştiriyor.

Radyolojiden canim. Benim bebegiminde bacaklari oyle. Esime habire bsy mi war diye soruyorum. Oda doktorlar cok inceliyo bsy olsa soylerlerdi simdiye diyo.

Back
X