- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #52.881
gizel haberlerinecok sevindim canim benim hicbiseycikler olmaz insallah merak etme zaten gozzumuz gibi bakiyoruz eatlarimiza Allaha emanet artikArkadaşlar meraba hepinize , Allah razı olsun sizlerden güzel mesajlarınızı okudum tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için ..
Hastanede uzun süreli koşuşturmamız bitti sonunda. Kızımın tüm tetkik ve tahlilleri yapıldı sağ böbreği doğuştan yok fakat diğer böbreğimiz çalışıyor Allah'a şükür..
Biraz genişleme varmış diğer böbrekte o da diğer böbrek olmadığı için ikisinin görevini üstleniyormuş bu yüzden genişlemiş çok ciddi bir sıkıntı değil dedi ..
Bakımına çok dikkat etmek gerekiyor en ufak bi enfeksiyon böbreğe hasar verebilirmiş , bu yuzden Doktorumuz hergün gece kullanması için antibiyotik verdi sürekli kullanacakmış bunu yavrum birde aylık kontroller olacak ..
Buna da şükür daha kötüsü de olabilirdi diyoruz , herşey Allah'tan bu yüzden çok üzmemeye çalışıyoruz kendimizi diğer böbrek görevini yerine getiriyor sonuçta bizden bu kadar kızımla öptük sizleri
Eki Görüntüle 1602631
kelebekcik34
cimcimesevilay @pofuduk18 @skelebeks M mehtapmhtp88 @cilekli turtam @melegim66 @melekbekliyor @meemure @senosum @sinaz
endless-summer
myadesmom @nazperver