• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Arkadaşlar meraba hepinize , Allah razı olsun sizlerden güzel mesajlarınızı okudum tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için ..
Hastanede uzun süreli koşuşturmamız bitti sonunda. Kızımın tüm tetkik ve tahlilleri yapıldı sağ böbreği doğuştan yok fakat diğer böbreğimiz çalışıyor Allah'a şükür..

Biraz genişleme varmış diğer böbrekte o da diğer böbrek olmadığı için ikisinin görevini üstleniyormuş bu yüzden genişlemiş çok ciddi bir sıkıntı değil dedi ..
Bakımına çok dikkat etmek gerekiyor en ufak bi enfeksiyon böbreğe hasar verebilirmiş , bu yuzden Doktorumuz hergün gece kullanması için antibiyotik verdi sürekli kullanacakmış bunu yavrum birde aylık kontroller olacak ..

Buna da şükür daha kötüsü de olabilirdi diyoruz , herşey Allah'tan bu yüzden çok üzmemeye çalışıyoruz kendimizi diğer böbrek görevini yerine getiriyor sonuçta bizden bu kadar kızımla öptük sizleri
Eki Görüntüle 1602631 :KK200::KK200::KK15::KK15:
kelebekcik34 kelebekcik34 cimcimesevilay cimcimesevilay @pofuduk18 @skelebeks M mehtapmhtp88 @cilekli turtam @melegim66 @melekbekliyor @meemure @senosum @sinaz endless-summer endless-summer myadesmom myadesmom @nazperver
gizel haberlerinecok sevindim canim benim hicbiseycikler olmaz insallah merak etme zaten gozzumuz gibi bakiyoruz eatlarimiza Allaha emanet artik

Çok şükür doktorun farketmişte bilginiz olmuş canım , ben gebeliğimin başından beri aynı doktora gittim , taa 4 haftalıktan itibaren ve benim doktorum hiçbir şey söylemedi biz gaz sancısı şikayetiyle giderek tesadüfen öğrendik eşim doktoru aradı durumu anlattı.. Eşime diyor ki ultrason cihazları % 60 yanılma payı var görmemiş olabilirim diyor şerefsiz koskoca böbrek yok nasıl göremediyse anlamadım :KK62:
Dava acsan yeridir yani nasik bu kadar onemli bi seyi atlayabilir yahu... Allah nasil biliyosa iyle yapsin..

Dava acsan yeridir yani nasik bu kadar onemli bi seyi atlayabilir yahu... Allah nasil biliyosa iyle yapsin..

Yani canım bende anlamıyorum, ya öğrenemeseydik daha ciddi sıkıntılar olsaydı o zaman ne olacaktı ..
Kendini savunuyor hemen hiçbir ultrason cihazı yüzde yüz sonuç vermez diyor bende dava etmeyi düşündüm ama bi sonuç alabilir miyiz bilmiyorum

Yani artık normal Islak mendil kullanabiliriz

Evet kullanıyorum ben canım , birde altını değiştirdiğim zaman bazen banyoya götürüp hemen ılık suyla belden aşağısını yıkıyorum gün içerisinde yapıyorum arada bir öylesi daha iyi oluyor tabi bebiş için :KK39:

Herkese mrb Islak mendil en çok kullandığımız şeylerden biri uni baby yenidoğan pamuk mendil kullanıyorum ama artık 2 aylık olduk gerek varmı ki onu kullanmaya sizler ne kullanıyorsunuz ben de ona göre alayım
Canim bende uni baby kullandim ama 2 haftadir chicco ve prima kullandim Chicco yu begendim ebebekte 3 adet 10 tl ye dusmus. Normalde 5 tl tanesi. Benn uni baby i cok sewemedim biraz fazla islak pesinden pamukla hafif kurutuyodum.Bunlarda gerek kalmadi

Kizlar bebeğinize mama verdiğiniz de kaç ml içiyor bebişiniz öğrenebilir miyim ? Birde kilosunu da yazar mısınız ..
Bizim kız 4 kilo , 60 yada 70 ml içiyor iyi mi acaba

Çok geçmiş olsun canım yaa :KK43: nekadar süre sümüksü geldi ve başka ne belirtiler vardı?
Cnm yesil ishal oldu cok sulu suku kaka yapardi ama sik degil gunde 3 kere fln. Ustune asi yaptirdik cocuk beni 2 gun emmedi sürekli uyudu cok halsizdi. Biberonda kasik da reddetti. Cok sukur ulaclar ise yariyo kaka da emme de normale dondu bakalm birazdan doktora gidexegz. Kilo icin. Cunku 2 gunde 200gr versi ishalden

Kizlar bebeğinize mama verdiğiniz de kaç ml içiyor bebişiniz öğrenebilir miyim ? Birde kilosunu da yazar mısınız ..
Bizim kız 4 kilo , 60 yada 70 ml içiyor iyi mi acaba
Canim en son ne zaman tarttirdin simdi kac gunluk nehirin 54 falan olmasi lazim dimi. Mamanin ustunde suan 120 ml icmesi lazim yaziyo ama bana cok geliyo benimki 80 iciyo. Seni emiyo mu bebegin takviye amavlimi mama kullaniyosun

Herkese mrb Islak mendil en çok kullandığımız şeylerden biri uni baby yenidoğan pamuk mendil kullanıyorum ama artık 2 aylık olduk gerek varmı ki onu kullanmaya sizler ne kullanıyorsunuz ben de ona göre alayım
Meraba bizim de bu gun tam iki ayimiz oldu
Ben dogdugndan beri oglumu hep yikadim belden asagasini guzelce islak mendili sadece disarida olunca kullaniyorum
Dr izin vermiyor kullanmaya pisik yapar diye o yuzden cok sukur pisik misik yok oglum da seviyor malum sicak rahatliyor

Merhaba canım bende bıraktım pamuğu 1 haftadır caanbebenin ıslak Mendili ni kullanıyorum ama yikayarak kullanıyorum

Canim en son ne zaman tarttirdin simdi kac gunluk nehirin 54 falan olmasi lazim dimi. Mamanin ustunde suan 120 ml icmesi lazim yaziyo ama bana cok geliyo benimki 80 iciyo. Seni emiyo mu bebegin takviye amavlimi mama kullaniyosun

Canım baştan beri sütüm azdi zaten , Kızımın bu durumundan dolayi da birsey yiyip içemedim doğru düzgün , hemen hemen 1 ay hergün hastaneydik bir süre de yattı zaten idrar yolunda enfeksiyon var diye ..
Sağıyordum soldan 10 sağdan 20 geliyordu yine de bebegime veriyordum ama azaldı git gide .. sonra tamamen mamaya döndüm bende napayım aç kalmasından iyidir

Bu arada en son 2 gün önce tartıldı canım 4.100 kg geldi boyu da 54 cm , suan da 56 günlük senin bebişin kilosu falan nasıl canım seni Emiyor mu ?

Canım baştan beri sütüm azdi zaten , Kızımın bu durumundan dolayi da birsey yiyip içemedim doğru düzgün , hemen hemen 1 ay hergün hastaneydik bir süre de yattı zaten idrar yolunda enfeksiyon var diye ..
Sağıyordum soldan 10 sağdan 20 geliyordu yine de bebegime veriyordum ama azaldı git gide .. sonra tamamen mamaya döndüm bende napayım aç kalmasından iyidir
Tabiki mamalarda artik cok iyi witaminler war. Eskiler mama bile bulamiyomus nisasta weriyolarmis bebeklerine. Simdi bizlerde bebeklerimizde sansliyiz. Omega 3 bile warhangi mamayi weriyosun melegine?

Bu arada en son 2 gün önce tartıldı canım 4.100 kg geldi boyu da 54 cm , suan da 56 günlük senin bebişin kilosu falan nasıl canım seni Emiyor mu ?
Benim emmek istemiyo. Gogus yaralarimdan cok cektim bende emzirmem yasaklanmisti gigus ucum kopacak diye. Elimle sagip weriyodum makinaylada degil. Sonra biraz iyilesir gbi oldu doktor gunde 1 2 kere ver sonra pompanin en dusuk sewiyesinde sag wer dedi yamamen iyilesene kadar. Bu seferde mememi almiyo uzuyo beni. Sagmaktan goguslerim okuz gozu gibi oldu agriyo ama napalim bunada binsukur. Arada bende mama kullaniyorum. Persembe doktordaydik 4750 kilosu boyu 56 cm canim. Emse keske:cry:

Back
X