insan haftalar ilerlesin diye sabırsızlanıyor ya. inşallah sıkıntısız atlatırız. bide hareketlerini hissedebilsem keşke. biliyorum çok erken ama. insan o anın çabucak gelmesini bekliyor.benmde mesela 3 gün ger çıkıo ama çocuğun gelişimi adet tarihinme göre gayet normal ilerlio...
ben yavaştan hissediyoum canıminsan haftalar ilerlesin diye sabırsızlanıyor ya. inşallah sıkıntısız atlatırız. bide hareketlerini hissedebilsem keşke. biliyorum çok erken ama. insan o anın çabucak gelmesini bekliyor.
evet canım bu haftalarda o sancılar normalmiş...ben 18 hafta oldum ben arada hissediyorumbebeğin hareketleriikızlar merhaba...Rabbim nasip kısmet ederse bugün Allahın izniyle 18 + 1 olduk...Çok şükür bugünlere gelebildik..Yalnız dün akşamdan beri rahimime bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor...Sizce normalmi ve sizlerdede oluyormu...Aynı zaman da 19. haftada bebeğinizin hareketlerini hissettinizmi :)
yok canım ben kayserideyimmerhaba bende yeni geldim
Canim '2015 haziran anneleri' olarak baska bir yerdeyiz. Orasi bayaa kalabalikMerhaba haziran anneleri uzun zamandır kimse bişey yazmamış doğuma çok az kaldı nasıl gidiyor hamilelik. Benim güzel çok şükür hele hareketlerini hissedince daha da güzel oluyo. Bu arada benim kızım olacak Öykü'müz olacak inş sizlerde yazın
Nerede imiş burası :)Canim '2015 haziran anneleri' olarak baska bir yerdeyiz. Orasi bayaa kalabalik
3haziran bebegimin gelisi. Hazirsn anneleri bebeklerimizi beraber bekleyelim
Merhaba arkadaşlar hamilelik nasıl gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?