2015 HAZİRAN ANNELERİ

benmde mesela 3 gün ger çıkıo ama çocuğun gelişimi adet tarihinme göre gayet normal ilerlio...
insan haftalar ilerlesin diye sabırsızlanıyor ya. inşallah sıkıntısız atlatırız. bide hareketlerini hissedebilsem keşke. biliyorum çok erken ama. insan o anın çabucak gelmesini bekliyor.

insan haftalar ilerlesin diye sabırsızlanıyor ya. inşallah sıkıntısız atlatırız. bide hareketlerini hissedebilsem keşke. biliyorum çok erken ama. insan o anın çabucak gelmesini bekliyor.
ben yavaştan hissediyoum canım

kızlar merhaba...Rabbim nasip kısmet ederse bugün Allahın izniyle 18 + 1 olduk...Çok şükür bugünlere gelebildik..Yalnız dün akşamdan beri rahimime bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor...Sizce normalmi ve sizlerdede oluyormu...Aynı zaman da 19. haftada bebeğinizin hareketlerini hissettinizmi :)

evet canım bu haftalarda o sancılar normalmiş...ben 18 hafta oldum ben arada hissediyorumbebeğin hareketlerii

Merhaba arkadaşlar benide ekleyin listeye 21hafta 3günlük hamileyim bebeğimin sezeryan doğum tarihi 20haziran2015 Allah izin verirse 1tane daha oğluşum olacak Hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım

Merhaba haziran anneleri uzun zamandır kimse bişey yazmamış doğuma çok az kaldı nasıl gidiyor hamilelik. Benim güzel çok şükür hele hareketlerini hissedince daha da güzel oluyo. Bu arada benim kızım olacak Öykü'müz olacak inş sizlerde yazın

Canim '2015 haziran anneleri' olarak baska bir yerdeyiz. Orasi bayaa kalabalik

Arkadaşlar bursa jimer de doğum yapacak var mı ?????? Yoğun Bakım bölümü tadilattaymış doğru mu ?????????? Neleri eksik bırak istiyorum !!!!!

bebeğin suyu 11 cm çıktı çok şükür iyiymiş az değilmiş. güvenim kalmadı artk bu özel hastanelere her şeyleri ticaret olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…