2015 HAZİRAN ANNELERİ

Haziran anneleri mrblar.2gundur belim cok agriyor.benm adet sancmda siddetli olurdu oyle agrilar cekiyorum.doktor normal diyor ama ben cook tedirgnm:sizlerdede sanci agri var mi.rabbim yardmcmz olsun
canim gayet normal korkmana gerek yok bndede acayip sanci var gaz sancisi cekiyorun seninde gaz sansici olabilir

merhaba :) benim çok güzel geçiyor ilk başlarda 1 hafta falan mide bulantım oldu ve halsizlik vardı şimdi düzeldim iştahımda açıldı yeniden maşallah inş herkesin böyle güzel geçsin
Nekadar güzel ya benim daha yeni yeni geçmeye başladı dicem ama 1 günüm 1 günümü tutmuyor ama bebeğim sağlıklı olsun geçmeye razıyım :)

canım ben meltem hastanesinde 80 tl ye yaptırdım

canım ben meltem hastanesinde 80 tl ye yaptırdım
tsk ederim.ben 2li yaptirmadm.doktrmz neolursa olsun hamileligi sonlandrmk istemiyorsan bosuna stres yapip test yaptrma dedi.yaptrmadk bizde.yalnz carsmba gunu 3lu test yaptircaz onun sonucuna gore 5.aydaki ayrintili ultrasonda bakilacakmis.o yuzden yaptircam .bakalim allah tum bebekleri saglikla ailelerin kucaklarina almayi nasip etsin

16. haftadan önce cinsiyeti öğrenen var mı? 3 hafta kaldı öğrenmeme doktorum kıza benziyo dedi 3 aylıkken ama geçmiyo şimdi 3 hafta bu bile ayrı bir heyecanmış

merhaba kızlar, sağlık ocağından arandınız mı? 20, haftada aşı olmamız gerekiyormuş.. doktoruma sordum olabilirsin dedi sakıncası yokmuş, ama öyle pek de lazım değilmiş gibi konuştu..

merhaba kızlar, sağlık ocağından arandınız mı? 20, haftada aşı olmamız gerekiyormuş.. doktoruma sordum olabilirsin dedi sakıncası yokmuş, ama öyle pek de lazım değilmiş gibi konuştu..
evet o aşılar gerekli benim numaram değişmişti sağlıık ocağından 3 hafta aramışlar beni kaydınızı mutlaka yaptırın sağlık bakanlığından arıyorlarmış onlarıda mutlaka kaydınızı ve aşıları yaptırın aşı zaten tetanoz aşısı ve bebek doğduktan sonrada bebeğin tüm aşılarını sağlık ocağında yapıyolar kaydınız yoksa eğer o aşıları paralı yaptırmak zorunda kalırsınız ve duyduğum kadarıyla çok pahalıymış aşılar

evt banada randevu verdiler.doktoruma sordum 5 yıl içinde yaptırdıysan gerek yok dedi.bende hatırlamadığımı söyledm okulda falan olduysa ne aşısıydı diye.zararlı değilmiş bebeğe .evde doğum yapanlar yada kırsal yerlerde olanlar için dedi.artık devlet hast ve özellerde steril ortamlarda yapılıyor doğum ben hastalarıma gerek duymuyorum ama kendin bilirsin dedi.

16. haftadan önce cinsiyeti öğrenen var mı? 3 hafta kaldı öğrenmeme doktorum kıza benziyo dedi 3 aylıkken ama geçmiyo şimdi 3 hafta bu bile ayrı bir heyecanmış
14+4 te %80 kız dedi çarşamba kesinleşecek inşallah:)heyecanlı bir bekleyiş:)allah herkesin gönlüne göre versin istediğini sağlıkla:)

benimde doktorum kararı bana bıraktı, bende bir zararı var mı dedim yok dedi, bende yaptıracağım. sen ne karar verdin :)

benimde doktorum kararı bana bıraktı, bende bir zararı var mı dedim yok dedi, bende yaptıracağım. sen ne karar verdin :)
yaptırcam ben inşallah.çünkü allah korusun hamilelik sürecindede küçük kazalar olabilir bi yeri keseriz falan neolur neolmaz diye:)

benimde kayıt yerim değişmiş ablam sağ olsun gidip güncelledi.. bencede gidilmeli

kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum.. bende artık evimin yolunu tutayım :) bu saate kadar insan oğlu çalıştırılır mı

14+4 te %80 kız dedi çarşamba kesinleşecek inşallah:)heyecanlı bir bekleyiş:)allah herkesin gönlüne göre versin istediğini sağlıkla:)
Erken belli olmuş seninde rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi ben hamile olduğumu öğrendikten sonra hep kızım olacak gbi hissediyodum rüyamda da kız gördüm bakalım 3 haftaya belli olacak inş ☺

amin cümlemizin inşallah.bende erkek bebek görüyordum rüyalarımda birazda kendmi adapte ettm sanırım :)doktor kıza benzio %80deyince suratm nasıldı bilemiyorum ama doktor erkekmi istiyordun diye sordu:)hayırlısı bakalım.

banada 12. haftada kıza benziyo dedi bakalım değişmezse rüyalarım çıkacak sabırla 4 ocağı bekliyorum bakalım

banada 12. haftada kıza benziyo dedi bakalım değişmezse rüyalarım çıkacak sabırla 4 ocağı bekliyorum bakalım
hadi bakalim sonra baslasin hazirliklar:)ben besik konusunda kafayi yicem herkes kullanissiz diyor ya.tutturmuslar bi park yatak.ilk bebegimz soyle mobilyadan sallanan besigi olsun cibindirigi olsun guzrl guzel gorunsn falan diyorum.odasini ayircagmzda herseyi hazir olsn .park yatakta 6aydan snra cukur gibi alt kata yatacakms falan.tayinciyiz diye diye hersey ukte kaliyor omur geciyor ama

evet beşik araştırıyorum bende hep ama tabi 7 aydan sonra alıcam herşeyini ama dediğin gibi nasıl bi beşik alcam kararsızım park oyun yatak var güzelleride var 6 -8 ay onunla idare eder daha sonra güzel bi bebek odası takımı almayı düşünüyorum ama şimdilik daha düşünüyorum güzel bi takım görürsem direkt takım alırım dolabı beşiği dediğin gibi cibindirikli falan bende mrk ediyorum yani içinde kalmasın al istediğini oyun parklı beşik alsanda en fazla 1 yaşına kadar kullanabilir zaten sonra yine büyük beşiklerden almak gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…