- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
canim gayet normal korkmana gerek yok bndede acayip sanci var gaz sancisi cekiyorun seninde gaz sansici olabilirHaziran anneleri mrblar.2gundur belim cok agriyor.benm adet sancmda siddetli olurdu oyle agrilar cekiyorum.doktor normal diyor ama ben cook tedirgnm:sizlerdede sanci agri var mi.rabbim yardmcmz olsun
merhaba :) benim çok güzel geçiyor ilk başlarda 1 hafta falan mide bulantım oldu ve halsizlik vardı şimdi düzeldim iştahımda açıldı yeniden maşallah inş herkesin böyle güzel geçsinMerhaba arkadaşlar hamilelik nasıl gidiyor :)
Nekadar güzel ya benim daha yeni yeni geçmeye başladı dicem ama 1 günüm 1 günümü tutmuyor ama bebeğim sağlıklı olsun geçmeye razıyım :)merhaba :) benim çok güzel geçiyor ilk başlarda 1 hafta falan mide bulantım oldu ve halsizlik vardı şimdi düzeldim iştahımda açıldı yeniden maşallah inş herkesin böyle güzel geçsin
aynen canm yeterki onlar sağlıklı olsun insanın gözü bişey görmüyo başka bulantı sancıda olsa hamilelik güzel bir duyguNekadar güzel ya benim daha yeni yeni geçmeye başladı dicem ama 1 günüm 1 günümü tutmuyor ama bebeğim sağlıklı olsun geçmeye razıyım :)
canım ben meltem hastanesinde 80 tl ye yaptırdımİst avrp yakasinda olan anne adaylarii:)ikili tarama testlerinizi hangi hast.de yaptiracaksiniz.gittigm ozel hastanede 200liraymis.ozelde yaptirmak mi yoksa egtm arastrma hastanelerndemi yaptrsam.bgn birkac devlet hastanesndede randevulari doluymus bu test icin.
tsk ederim.ben 2li yaptirmadm.doktrmz neolursa olsun hamileligi sonlandrmk istemiyorsan bosuna stres yapip test yaptrma dedi.yaptrmadk bizde.yalnz carsmba gunu 3lu test yaptircaz onun sonucuna gore 5.aydaki ayrintili ultrasonda bakilacakmis.o yuzden yaptircam .bakalim allah tum bebekleri saglikla ailelerin kucaklarina almayi nasip etsincanım ben meltem hastanesinde 80 tl ye yaptırdım
evet o aşılar gerekli benim numaram değişmişti sağlıık ocağından 3 hafta aramışlar beni kaydınızı mutlaka yaptırın sağlık bakanlığından arıyorlarmış onlarıda mutlaka kaydınızı ve aşıları yaptırın aşı zaten tetanoz aşısı ve bebek doğduktan sonrada bebeğin tüm aşılarını sağlık ocağında yapıyolar kaydınız yoksa eğer o aşıları paralı yaptırmak zorunda kalırsınız ve duyduğum kadarıyla çok pahalıymış aşılarmerhaba kızlar, sağlık ocağından arandınız mı? 20, haftada aşı olmamız gerekiyormuş.. doktoruma sordum olabilirsin dedi sakıncası yokmuş, ama öyle pek de lazım değilmiş gibi konuştu..
evt banada randevu verdiler.doktoruma sordum 5 yıl içinde yaptırdıysan gerek yok dedi.bende hatırlamadığımı söyledm okulda falan olduysa ne aşısıydı diye.zararlı değilmiş bebeğe .evde doğum yapanlar yada kırsal yerlerde olanlar için dedi.artık devlet hast ve özellerde steril ortamlarda yapılıyor doğum ben hastalarıma gerek duymuyorum ama kendin bilirsin dedi.merhaba kızlar, sağlık ocağından arandınız mı? 20, haftada aşı olmamız gerekiyormuş.. doktoruma sordum olabilirsin dedi sakıncası yokmuş, ama öyle pek de lazım değilmiş gibi konuştu..
14+4 te %80 kız dedi çarşamba kesinleşecek inşallah:)heyecanlı bir bekleyiş:)allah herkesin gönlüne göre versin istediğini sağlıkla:)16. haftadan önce cinsiyeti öğrenen var mı? 3 hafta kaldı öğrenmeme doktorum kıza benziyo dedi 3 aylıkken ama geçmiyo şimdi 3 hafta bu bile ayrı bir heyecanmış
evt banada randevu verdiler.doktoruma sordum 5 yıl içinde yaptırdıysan gerek yok dedi.bende hatırlamadığımı söyledm okulda falan olduysa ne aşısıydı diye.zararlı değilmiş bebeğe .evde doğum yapanlar yada kırsal yerlerde olanlar için dedi.artık devlet hast ve özellerde steril ortamlarda yapılıyor doğum ben hastalarıma gerek duymuyorum ama kendin bilirsin dedi.
yaptırcam ben inşallah.çünkü allah korusun hamilelik sürecindede küçük kazalar olabilir bi yeri keseriz falan neolur neolmaz diye:)benimde doktorum kararı bana bıraktı, bende bir zararı var mı dedim yok dedi, bende yaptıracağım. sen ne karar verdin :)
evet o aşılar gerekli benim numaram değişmişti sağlıık ocağından 3 hafta aramışlar beni kaydınızı mutlaka yaptırın sağlık bakanlığından arıyorlarmış onlarıda mutlaka kaydınızı ve aşıları yaptırın aşı zaten tetanoz aşısı ve bebek doğduktan sonrada bebeğin tüm aşılarını sağlık ocağında yapıyolar kaydınız yoksa eğer o aşıları paralı yaptırmak zorunda kalırsınız ve duyduğum kadarıyla çok pahalıymış aşılar
Erken belli olmuş seninde rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi ben hamile olduğumu öğrendikten sonra hep kızım olacak gbi hissediyodum rüyamda da kız gördüm bakalım 3 haftaya belli olacak inş ☺14+4 te %80 kız dedi çarşamba kesinleşecek inşallah:)heyecanlı bir bekleyiş:)allah herkesin gönlüne göre versin istediğini sağlıkla:)
amin cümlemizin inşallah.bende erkek bebek görüyordum rüyalarımda birazda kendmi adapte ettm sanırım :)doktor kıza benzio %80deyince suratm nasıldı bilemiyorum ama doktor erkekmi istiyordun diye sordu:)hayırlısı bakalım.Erken belli olmuş seninde rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi ben hamile olduğumu öğrendikten sonra hep kızım olacak gbi hissediyodum rüyamda da kız gördüm bakalım 3 haftaya belli olacak inş ☺
banada 12. haftada kıza benziyo dedi bakalım değişmezse rüyalarım çıkacak sabırla 4 ocağı bekliyorum bakalımamin cümlemizin inşallah.bende erkek bebek görüyordum rüyalarımda birazda kendmi adapte ettm sanırım :)doktor kıza benzio %80deyince suratm nasıldı bilemiyorum ama doktor erkekmi istiyordun diye sordu:)hayırlısı bakalım.
hadi bakalim sonra baslasin hazirliklar:)ben besik konusunda kafayi yicem herkes kullanissiz diyor ya.tutturmuslar bi park yatak.ilk bebegimz soyle mobilyadan sallanan besigi olsun cibindirigi olsun guzrl guzel gorunsn falan diyorum.odasini ayircagmzda herseyi hazir olsn .park yatakta 6aydan snra cukur gibi alt kata yatacakms falan.tayinciyiz diye diye hersey ukte kaliyor omur geciyor amabanada 12. haftada kıza benziyo dedi bakalım değişmezse rüyalarım çıkacak sabırla 4 ocağı bekliyorum bakalım
evet beşik araştırıyorum bende hep ama tabi 7 aydan sonra alıcam herşeyini ama dediğin gibi nasıl bi beşik alcam kararsızım park oyun yatak var güzelleride var 6 -8 ay onunla idare eder daha sonra güzel bi bebek odası takımı almayı düşünüyorum ama şimdilik daha düşünüyorum güzel bi takım görürsem direkt takım alırım dolabı beşiği dediğin gibi cibindirikli falan bende mrk ediyorum yani içinde kalmasın al istediğini oyun parklı beşik alsanda en fazla 1 yaşına kadar kullanabilir zaten sonra yine büyük beşiklerden almak gerekirhadi bakalim sonra baslasin hazirliklar:)ben besik konusunda kafayi yicem herkes kullanissiz diyor ya.tutturmuslar bi park yatak.ilk bebegimz soyle mobilyadan sallanan besigi olsun cibindirigi olsun guzrl guzel gorunsn falan diyorum.odasini ayircagmzda herseyi hazir olsn .park yatakta 6aydan snra cukur gibi alt kata yatacakms falan.tayinciyiz diye diye hersey ukte kaliyor omur geciyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?