2015 HAZİRAN ANNELERİ

Bende 12+4 te özele gittim meraktan cinsiyeti için doktor %99.9 kız dedi. Ben erkek gibi hissediyorum. Olurya hani anne hisseder. Gerçi belki şu halk arasındaki hurafelerden hep erkek çıktıpınında etkisi vardır . Cimcimem bizi ters köşe yaptı . Bende ikili teste girdim sonucunu bekliyorum. Bi arkadaş toxoplazmayı sormuş, iki değer var biri önceden geçirip antikor geliştirdiğin değer dşgeri şu anda hastalığı geçirip geçirmediğin. İkiside negatifse . Topraktan kedilerden çiğ etten iyi yıkanmamış sebzelerden uzak duruyosun. Antikor varsa zaten sorun yok. Şu anda gecşriyosan doktor antibiyotik yaziyomuş.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. benim bi sorum olacak. İzmir de eğe doğum evi ve eşrefpaşa hastanesinde gebelik için gidenler ve memnun kalanlar varmı? ve doktorunuz kim? yardımcı olursanız sevinirim.

selam sevgili haziran anneleri, bende haziran ayında anne olacağım inşallah. 15 yaşında 1 kızım var 39 yaşındayım ve 2. bebeğime hamileyim. zamanı nasıl geçireceğimi bilemiyorum. çok sabırsızlanıyorum çünkü küçük bebek çoook özledim.

bende izmirde yaşıyorum. Özel Egepol hastanesine gidiyorum. mart ayında boş gebelikten tıbbi tahliye yapıldı ve hastane koşullarından çok memnun kaldığım için gebeliğimde de burayı tercih ettim.

Bende İzmirdeyim. İzmirde devlet hastanesi araştırıyorum ama istediğim gibi bi hastane bulamadım. o yüzden özele başladım.
Burda devlet bi tane ben güvenemedim için özele gidioyum... büyük ihtimalle doğumu da özelde yapcam...

inş canım :) cinsiyet belli oldu mu seinin
yok daha belli olmadı ikiside göstermedi canım. bu arada bişey daha sorcam. adet tarihine göre haftamız farklı çıkıyo ultrason muayenesine göre farklı. bunlardan hangisi doğru anlamadım ben. doktorun dediğine göre 17+2 yim şuan.

ikiz mi senin bebek? ultrasında farklı çıkabilio canım senin adet tarihine göre takip et ben öle yapıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…