bende izmirde yaşıyorum. Özel Egepol hastanesine gidiyorum. mart ayında boş gebelikten tıbbi tahliye yapıldı ve hastane koşullarından çok memnun kaldığım için gebeliğimde de burayı tercih ettim.merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. benim bi sorum olacak. İzmir de eğe doğum evi ve eşrefpaşa hastanesinde gebelik için gidenler ve memnun kalanlar varmı? ve doktorunuz kim? yardımcı olursanız sevinirim.
bende izmirde yaşıyorum. Özel Egepol hastanesine gidiyorum. mart ayında boş gebelikten tıbbi tahliye yapıldı ve hastane koşullarından çok memnun kaldığım için gebeliğimde de burayı tercih ettim.
KELEBEK4238 hoşgeldin. Sen İzmirdemisin ve hangi hastaneye gidiyosun?merhaba bende yeni geldim
adyesmerim sende hoşgeldin. gittiğin hasteneyi yazarmısın ve memnunmusun?bende varımmm
hoş buldum:) canım bn sivasta sivas tıp merkezine gidiyorum...memnunum ultraonu falan çok netadyesmerim sende hoşgeldin. gittiğin hasteneyi yazarmısın ve memnunmusun?
Bende İzmirdeyim. İzmirde devlet hastanesi araştırıyorum ama istediğim gibi bi hastane bulamadım. o yüzden özele başladım.hoş buldum:) canım bn sivasta sivas tıp merkezine gidiyorum...memnunum ultraonu falan çok net
Burda devlet bi tane ben güvenemedim için özele gidioyum... büyük ihtimalle doğumu da özelde yapcam...Bende İzmirdeyim. İzmirde devlet hastanesi araştırıyorum ama istediğim gibi bi hastane bulamadım. o yüzden özele başladım.
anladım canım. inşallah özelde de hiç bi problem yaşamadan doğumla sonlandırırız.Burda devlet bi tane ben güvenemedim için özele gidioyum... büyük ihtimalle doğumu da özelde yapcam...
inş canım :) cinsiyet belli oldu mu seininanladım canım. inşallah özelde de hiç bi problem yaşamadan doğumla sonlandırırız.
yok daha belli olmadı ikiside göstermedi canım. bu arada bişey daha sorcam. adet tarihine göre haftamız farklı çıkıyo ultrason muayenesine göre farklı. bunlardan hangisi doğru anlamadım ben. doktorun dediğine göre 17+2 yim şuan.inş canım :) cinsiyet belli oldu mu seinin
ikiz mi senin bebek? ultrasında farklı çıkabilio canım senin adet tarihine göre takip et ben öle yapıorumyok daha belli olmadı ikiside göstermedi canım. bu arada bişey daha sorcam. adet tarihine göre haftamız farklı çıkıyo ultrason muayenesine göre farklı. bunlardan hangisi doğru anlamadım ben. doktorun dediğine göre 17+2 yim şuan.
evet canım ikizler :) . 3 ayrı hastaneye gittim üçü de 1 hafta fazla çıkarıyor.ikiz mi senin bebek? ultrasında farklı çıkabilio canım senin adet tarihine göre takip et ben öle yapıorum
evet canım ikizler :) . 3 ayrı hastaneye gittim üçü de 1 hafta fazla çıkarıyor.[/QUOTE
:) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...ben eczanede çalışıotum canım eczacım ultrason hep farklı çıkarrır sen adet tarihine göre takip et dedi bende onagöre bakıyorum
benmde mesela 3 gün ger çıkıo ama çocuğun gelişimi adet tarihinme göre gayet normal ilerlio...evet canım ikizler :) . 3 ayrı hastaneye gittim üçü de 1 hafta fazla çıkarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?