2015 HAZİRAN ANNELERİ

arkadaşlar dünden beri midemde daha doğrusu boğazımda daha çok hissediyorum acayip bir yanma var afedersiniz ama öğürsem çıkarıcam sanki böyle olan var mı napabiliriz ..:)

arkadaşlar dünden beri midemde daha doğrusu boğazımda daha çok hissediyorum acayip bir yanma var afedersiniz ama öğürsem çıkarıcam sanki böyle olan var mı napabiliriz ..:)

Benimde bikac gundur sabah bulantilarim oluyordu. Ama cikarma olmamisti. Sabah yine bulantiyla kalktim. Ceviz yemeye gittim mutfaga, tam kiracakken agzima aci su geldi. Kendimi lavaboya zor attim. Cikaramadim ama ogurmekten bittim :-((( bu saat oldu, esimde iste. Kalkip kahvalti hazirlamiyorum Gerçi kahvalti yapacak halimde yok

öncelikle doğum yapacağımızgünlerin aynı görünmesi heyecanlandırdı beni :)) sonrasında ise bu bulantıyla nasıl başa çıkıcaz hiç bir fikrim yok ama hiç bir şey yemeden olmaz midenin kaldırabileceği ufak tefek bir şeyler yemelisin :)

slm kızlar ben de hamileyim ikiz başladıgım yola tek devam ediyoruz Allah nasip ederse ....

hanımlar yazılarınız altıdaki bebeğin doğum tarihi kalan gün gibi bilgileri nerden ekliyorsunuz aradım birtürlü bulamadım

Arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim yeni katıldım nasıl yaptınız bebek gelişim tablosunu ben yapamadım yardımcı olurmusunuz

Merhaba arkadaslar ben de sizdenim Rabbim hepimize hayırli bir surec yasatsin ins.sorum olacak size.benim sat 6eylul 13 ekimde kan testi yaptrdim beta 3566 cikti.bakiyorum benden daha once olanlar 2000lerde.neden benimki yuksrktir ki?yada yuksek sayilirmi?

hayırlı olsun canım:)

Herkese hayirli aksamlar,benim de dogumum takribi 16 hazirana denk gelicek, bugun ilk kontrlume gittim ve kesemiz gorundu sukur. 6mm daha bebegim insallah 10 gun sonraki kontrlmde kalp atisini da duyabilirim gerci biraz zor ama heves iste :) rabbim bebek bekleyen herkesin saglikla sihatle yavrularini kucagina almayi nasip etsin.

selamlar kizlarr bende grldim araniza daha yeni hamisim ilk bebisim olacak insallah bu arada adet gexikmesinin ikinci gunundde degerim >1000,00 cikti bir daha da olculmedi niyr ki acaba sizin dr lar hep olcmus okudugum kadariyla. vajinadan kesemizi de gorduk 0.36 mm cikti degerler nasil sizce .
Allah hrpimize saglikli bir sekillde kucagimiza almayi nasip etsin

Konu içeriği sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır.

Slm arkadaşlar bende yeni katıldım cok sıcak bi ortam burası,bende 7 haftalık gebeyim Allah tüm anne adayların bebişlerini kucağına almayı nasip etsin olmayanlarda bi an önce bu kutsal vazifeyi tattıırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…