MAŞALLAH :)Merhaba arkadaşlar buraya yazdigima inanamiyorum ama ben de hamileyimdegerim 2780 cikti..kac haftalik bilmiyorum ama..suan soktayim..korku var..heyecan tabiki..
MAŞALLAH :)
Haziran yagmuru, adetin kac gun gectiginde bu deger cıktı acaba?Merhaba arkadaşlar buraya yazdigima inanamiyorum ama ben de hamileyimdegerim 2780 cikti..kac haftalik bilmiyorum ama..suan soktayim..korku var..heyecan tabiki..
Hanimlar6. Haftadayim dizinde bulantiniz başladı mi. Benim bi kaç gündür modem kotu
arkadaşlar dünden beri midemde daha doğrusu boğazımda daha çok hissediyorum acayip bir yanma varafedersiniz ama öğürsem çıkarıcam sanki böyle olan var mı napabiliriz ..:)
bende 1 haftadır senin gibiyim. 2 sefer kustum. ama dün ve bugün iyim şükür. ceviz bana iyi geliyor. kötü oldukça yarım ceviz atıyorum ağzımaHanimlar6. Haftadayim dizinde bulantiniz başladı mi. Benim bi kaç gündür modem kotu
Benimde bikac gundur sabah bulantilarim oluyordu. Ama cikarma olmamisti. Sabah yine bulantiyla kalktim. Ceviz yemeye gittim mutfaga, tam kiracakken agzima aci su geldi. Kendimi lavaboya zor attim. Cikaramadim ama ogurmekten bittim :-((( bu saat oldu, esimde iste. Kalkip kahvalti hazirlamiyorumGerçi kahvalti yapacak halimde yok
Aminn canim insallah... hosbuldukHoşgeldin Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Haziran yagmuru, adetin kac gun gectiginde bu deger cıktı acaba?
Haziran yagmuru, adetin kac gun gectiginde bu deger cıktı acaba?[/QUOTE
Benim 3-4 gun gecmisti arkadaşlar
Merhaba arkadaslar ben de sizdenimRabbim hepimize hayırli bir surec yasatsin ins.sorum olacak size.benim sat 6eylul 13 ekimde kan testi yaptrdim beta 3566 cikti.bakiyorum benden daha once olanlar 2000lerde.neden benimki yuksrktir ki?yada yuksek sayilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?