- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
Bebek arabasida benm en cok stokke cruise modeli hosuma gidiyo esimde gecen gun gezerken 2. Ci resimdeki mutsy nim arabasi cok hosuna gitti onu alalim diyo tabi araba isi mayisda almayi dusunuyorum ama simdiden bakalim dedik chicco hauck ve koelstra markalarini kullandim ama stokke nin rahatligi hic birinde yok bu arada arabada en onemli sey cocuk icin surusten cocugun etkilenmemesi hersekilde rahat etmesi
anladim canm saol.sizlerden gorunce bende artik almaya baslasam mi biseyler diye dusunmeye basladim cok heycanliTesekkur ederim canim umarim bulursun gönlüne göre sende..
Yurtdisinda yasiyorum o yüzden burdaki magazalardan aldim ebebek degil yani.
Bebek arabasinin markasida Inglesina'nin Quad modeli...
anladim canm saol.sizlerden gorunce bende artik almaya baslasam mi biseyler diye dusunmeye basladim cok heycanli
bende almasamda yavastan bakmak istiyrm fikir sahibi olmak adina belkide alirim tabi bakarken:)esimde gideriz bir magazaya ne lazimsa hepsini tek seferde alir cikarz diyor hic istemedigimyavas yavas baslanabilir aslinda bütçeyi çok sarsmamak adina..
herkesin görüs açisi farkli tabi, kimide 30. haftaya kadar sabretmek istiyor ki bende öyle yapayim diyordum ama bi kere basladin mi almaya devami geliyor
bende almasamda yavastan bakmak istiyrm fikir sahibi olmak adina belkide alirim tabi bakarken:)esimde gideriz bir magazaya ne lazimsa hepsini tek seferde alir cikarz diyor hic istemedigimbenim once butun magzalri dolasmam lazim:) bakalim sanirim baslicam bnde yavastan
aynen zaten listeyi hazirlmaya basladim bakalim hayrlisiyla 25.haftayida goreyim almaya baslarin ins.:)Bencede sen önden bi gez dolas hangi magazada neyi begendigini not al ve sonradan esinle gider alirsiniz.. Hepsi tek bi magazadan alincak sey degil ki keske öyle olsa ama hersey bulunmuyor bi magazada :)
Hatta dolasmaya baslamadan önce kendine bi not defteri tut, liste yap alincaklar diye.. o listeden aldikca silmesi zevkli oluyor çünkü
Hayir daha kurulmadi resimleri magazada çekmistim. Hatta nisana kadar magazada bekleticez almadik bile tasincagimiz için..
Nisan ortasi/sonu gibi kurulur sanirim insallah, simdiden erken olur daha :)[
bizde öyle düşündük canım ama kutularla eve getirttik odasında sadece kurulmayı bekliyo o zamanda gelir sağlık sıhhatle inş.
işte bende aynısıııı demiştim takiii internetten iki üç tulum aldım. Birde garipsedim daha odası hazır değil filan diye hazır bulamaz isek yaptırmak gerekir ise bir iki ay sürerde geç kalırım derken hepsi oldu bitti:)yavas yavas baslanabilir aslinda bütçeyi çok sarsmamak adina..
herkesin görüs açisi farkli tabi, kimide 30. haftaya kadar sabretmek istiyor ki bende öyle yapayim diyordum ama bi kere basladin mi almaya devami geliyor
canım hepsi çok güzel. güle güle kullan. bebek odası bende bakmaya başladım. ne kadara aldın acaba?devamı
sağol canım, güle güle kullan4000-4500 civarı heryerde biz 2500 tl ye aldık fabrika yerinden
işte bende aynısıııı demiştim takiii internetten iki üç tulum aldım. Birde garipsedim daha odası hazır değil filan diye hazır bulamaz isek yaptırmak gerekir ise bir iki ay sürerde geç kalırım derken hepsi oldu bitti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?