yavrumm cok hoslar. nerden aldıgınızı da yazın ya fikir olsunEki Görüntüle 1345479 Eki Görüntüle 1345480 Eki Görüntüle 1345481 Eki Görüntüle 1345482 Eki Görüntüle 1345483 Eki Görüntüle 1345484 Eki Görüntüle 1345485 Eki Görüntüle 1345486
bunlarda benim kuzumun ilk cicişleri sağlıkla giyer inşallah
amin canım hepimize inşallah ilk bebek olunca dayanamadım aldım hala da zor tutuyorum kendimiOy çok cici bunlar da. Rabbim giydirmeyi nasip etsin
teşekkürler canım kimse yazmayınca bende yazmadım aklıma da gelmedi aslında bi dahaki sefere yazarımyavrumm cok hoslar. nerden aldıgınızı da yazın ya fikir olsun
ay ne güzel olmuş annenin ellerine saglık canımBunu da annem dün bitirmiş, düğmeleri bile yok daha :)Eki Görüntüle 1348470
Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizlerin olsunay ne güzel olmuş annenin ellerine saglık canım
Son iki ay çok geç olmaz mı? Ağırlaşırız çabuk yoruluruz gibi geliyor bana dahepsi gerçekten çok tatlı ama kıyafet almak için çok erken değil mi? bugün erkek çocuğum olacağını öğrendim.kıyafet almaya son iki ay başlarım artık.ama çok şekerrler gerçektennnn :)
Anneanneler bizden hevesli maşallah :) gülü güle giysin bebişin güzel olmuşEki Görüntüle 1349502 Ananemiz bitane daha ormus çok hızlı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?