2015 Haziran Bebişlerinin Cicileri :)

çok güzeller canım metallica lı olan ayrıca hoş
Teşekkür ederim canım. Babamız metallica hayranı. Daha bebek düşünmeye başladığımızda aldık onu, uğurlu geldi bize :)

Bende şimdilik bunları aldım prensesime
Sırasıyla 22 lira, 22 lira, 17 lira (Butikbebe'den)

Eklentiler

• 1cc8faa4-9b26-426c-8965-6c0ca391416a.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 225
  • 4e5babd0-324e-4756-95ed-f7ba57791a11.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 237
  • 4651a39d-f23c-404f-91f9-6e78c901ef88.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 260
onu butikbebe internet sitesinden aldım canım sanırım 30 tlydi takip edin ara ara açılıyor aynı ürünler

kizlar kac tane hastane cikisi almayi planliyorsunuz..?bir tane onlu set almak yetyor mu..

kizlar kac tane hastane cikisi almayi planliyorsunuz..?bir tane onlu set almak yetyor mu..
canım bence hiç olmazsa 1 tane daha al ama diğerininde 10lu olmasına gerek yok tabi ne olur ne olmaz kirlenir değiştirmek istersin belki bize gebelik kursunda hastaneden verilen doğuma hazırlık kitapçığında 2-3 adet zıbın(bu iç çamaşırı olarak sanırım) 2-3 adet tulumlu bebek takımı yazıyor

anladim canim cok sagol..

kızlarr hepside çok güzel güle güle giysin kuzucuklar. benimde 2. oğlum geliyor daha ilkinde kullanmadığım bir dünya şey var o yüzden çok kıyafet ihtiyacımız olmayacak. daha çok tulum, zıbın, alt açma ve ev kıyafeti alacağım. teyzeside battaniye işlemiş 2 tane bir tanede örgü yapacak. bir kaç tanede penye battaniye alırım diye düşündüm.

hepside çok güzellr sağlıklı güzel günlerde giydirin bebişlerinize. ben henüz hiç bir şey almadım, cinsiyetini öğrenemedik önümüzdeki hafta çarşamba günü öğrenebilirsek başlarım almaya umarım, sabırsızlanıyorum bende. Rabbim bu heyecanı isteyen tüm kadınlara yaşatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…