çok güzeller canım metallica lı olan ayrıca hoş
Teşekkür ederim canım. Babamız metallica hayranı. Daha bebek düşünmeye başladığımızda aldık onu, uğurlu geldi bize :)çok güzeller canım metallica lı olan ayrıca hoş
Eki Görüntüle 1345479 Eki Görüntüle 1345480 Eki Görüntüle 1345481 Eki Görüntüle 1345482 Eki Görüntüle 1345483 Eki Görüntüle 1345484 Eki Görüntüle 1345485 Eki Görüntüle 1345486
bunlarda benim kuzumun ilk cicişleri sağlıkla giyer inşallah[/QUOTE
Kırmızı tuluma bayıldımmm :) Nerden aldınız?
ayyy çorabı çook beğendim çok tatlı nerden aldın canım?
Civilden aldım :)ayyy çorabı çook beğendim çok tatlı nerden aldın canım?
Ayy cok begendim ya gidince bende bakcam varsa alirim sagol canimCivilden aldım :)
canım bence hiç olmazsa 1 tane daha al ama diğerininde 10lu olmasına gerek yok tabi ne olur ne olmaz kirlenir değiştirmek istersin belki bize gebelik kursunda hastaneden verilen doğuma hazırlık kitapçığında 2-3 adet zıbın(bu iç çamaşırı olarak sanırım) 2-3 adet tulumlu bebek takımı yazıyorkizlar kac tane hastane cikisi almayi planliyorsunuz..?bir tane onlu set almak yetyor mu..
anladim canim cok sagol..canım bence hiç olmazsa 1 tane daha al ama diğerininde 10lu olmasına gerek yok tabi ne olur ne olmaz kirlenir değiştirmek istersin belki bize gebelik kursunda hastaneden verilen doğuma hazırlık kitapçığında 2-3 adet zıbın(bu iç çamaşırı olarak sanırım) 2-3 adet tulumlu bebek takımı yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?