- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
kulotlu corabinizi cook begendiiik almaya karar verdik bizdee.ama civil bize yakin yoktu nettende corap icn kargo gelmesn dediik.anneanneyi aradik onlara yakin var ve bulmus bgn almis pembesinden:)size yazmak istedim malum sizden gorup aldik:)
Güle güle giyin inşallah güzel günlerde :)kulotlu corabinizi cook begendiiik almaya karar verdik bizdee.ama civil bize yakin yoktu nettende corap icn kargo gelmesn dediik.anneanneyi aradik onlara yakin var ve bulmus bgn almis pembesinden:)size yazmak istedim malum sizden gorup aldik:)
tesekkurler:)sizdee:)Güle güle giyin inşallah güzel günlerde :)
çok teşekkür ederim canımmCanım önce yüklemek istediğin fotoğrafları masaüstüne kaydet. Sonra mesaj yazdığımız yerde sağ tarafta dosya yükle var. Oradan masaüstüne kaydettiğin fotoğrafları seç. Cevaplaya bas
canım çok güzel, güle güle giydir kızına. çok özenmişimdir böyle şeyler yapmayaBunu ben ördüm kızlar annemin ve kayınvalidemin ördüklerini saymazsak buda benim kızımın ilk cicişi
Teşekkür ederim canım. Geçen haftaki kar tatilini fırsat bildim kızım için bişeyler yapayım dedimcanım çok güzel, güle güle giydir kızına. çok özenmişimdir böyle şeyler yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?