2015 İzmir Aralık Anneleri =)

Reşat bey sezeryan doğuma eşleri almıyor ablamın eşini almamıştı hatta makyaja bile izin vermemişti doktorun oysa alacağını sanmıyorum

Reşat bey sezeryan doğuma eşleri almıyor ablamın eşini almamıştı hatta makyaja bile izin vermemişti doktorun oysa alacağını sanmıyorum
Maalesef öyleymiş. Makyaj önemli değil de eşim girebilse çok iyi olcaktı. Neyse artık kısmet değilmiş

Kızlar ne alemdesiniz? Benim bugun kontrolüm vardı bebeğin suyu azalmıs. Haftaya tekrar cagırdı. Su azalmaya devam ederse hemen bebeği alacakmıs. Hersey normal gitse bile Bir hafta beklerim 10 aralıkta alırım dedi. Sizin sıvı azalmasıyla ilgili tecrübeniz ya da duyumunız var mı?bebek 3 kg olmuş bütün gelişim normal tamamlanmıs dedi.

Cnm reşat bey ayın 13 ünde yok amerikaya gidiyor o yüzden çocuk normal olsa bile o tarihe kadar almak zorunda benimde aralık 11 de nasipse sıkma canını o yüzden 1 hafta beklerim anca demiş

Cnm reşat bey ayın 13 ünde yok amerikaya gidiyor o yüzden çocuk normal olsa bile o tarihe kadar almak zorunda benimde aralık 11 de nasipse sıkma canını o yüzden 1 hafta beklerim anca demiş
Moral olarak çökmüş durumdayım su azalması ölü doğumlara neden oluyormus. Bugun sezaryana alayım dese razıydım bir hafta nasıl beklicem bilmiyorum. Nst de sancı yok ama karnımda çok fazla kasılma var taş gibi oluyo geçiyor. Bebeğin hareketleride yavasladı. Allah yardımcımız olsun. Allah sanada kolaylık versin canım gelişmeleri bildiricem size.

Cnm reşat bey işinin ehli tehlikeli bir durum olsa seni riske atmaz asla rahatla takılma böyle şeylere bende normal istiyodum ama bir baktık çocuk normalden iri tehlikeye atmayalım dedi bende tmm dedim sezeryan olucak allahın izni ile sıkma canını ddiğm gibi acil bir durum olsa seni hemen alırdı yatışa allahın izni ile sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza

Canım merhaba karamsar olma bebegin hayatını dr tehlikeye atar mı öyle kötü bir durum olsa hemen alırdı sakin ol hayırlısı ile bebeginizi kucagınıza alırsınız inşallah

Ben de salı gunu dr a gidecegim bakacagız başı aşagı dönmüşmü diye ...bende hissedilen bir kasılma agrı falan yok ama uyusma var o bölgede hayırlısı bakalım inş garip bir durum değildir
Tüm hazırlıklar tamamlandı cumartesi baby shower yapıcam bir de

Canım merhaba karamsar olma bebegin hayatını dr tehlikeye atar mı öyle kötü bir durum olsa hemen alırdı sakin ol hayırlısı ile bebeginizi kucagınıza alırsınız inşallah
tesekkür ederim kızlar biraz olsun içim rahatladı ama kafamdan çıkaramıyorum. Allahın izniyle şu bir haftayı atlatsam yeticek. Hiç evhamlı bir insan değildim hamilelikten manyaklık derecesine yükseldi hepimiz için hayırlısı olsun inşallah sağ salim kavuşalım meleklerimize

Canım benimde uyuşma ve hafif batmalar oluyodu ama nst de sancı cıkmıyor. Hayırlısı senin içinde insallah her sey yolundadır merak etme

Canım drumuza güven. Acil bir durum olsa hemen alırdı zaten. Bize de gelişimini tamamladığını söyledi. 11 aralık sezaryen tarihimiz. 3-4 aralık gibi nstye gireceğim. Sancı olursa daha erken de olabilir dedi doğum tarihini

Canım benimde uyuşma ve hafif batmalar oluyodu ama nst de sancı cıkmıyor. Hayırlısı senin içinde insallah her sey yolundadır merak etme
Bugun dr un istediği bazı testler vardı onları yaptırdım idrar ve kan testi verdim pıhtılasmaya falan bakıldı senden de istedi mi dr un

Bugun dr un istediği bazı testler vardı onları yaptırdım idrar ve kan testi verdim pıhtılasmaya falan bakıldı senden de istedi mi dr un
Benim her gittiğimde idrara bakıyordı böbreklerde taş oldugu için enfeksiyon yükseliyor diye. Kan pıhtılaşmasına bakmadı hiç. Benim çok uzun sürmedi zaten uyuşmalar.

Güveniyorum ama ister istemez stres yapıyorum. Bana 2 sinde gel dedi. Yolundaysa hersey 10 ya da 11 inde alırım dedi. Su azalmışsa hemen alırız dedi. Heyecan da yaptım bi yandan Önümüzdeki hafta hepimizinki belli olacak desene

Evet canım. Şükür ama tehlikeli dönemi atlattık. Doğsalar bile dışarıya adapte olabilirler. 2'sinde çantalarında yanında olsun canım, ne olur ne olmaz.

canım sıkma canını sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini :)

Canım gittin mi bygün doktora?merak ettim :)

Canım gittin mi bygün doktora?merak ettim :)
Gittim sancı cıkmadı 8 sine yine gel bakalım ona göre davranırız dedi. Sezaryen için gün veremiyor musunuz dedim geldiginde bakarız dedi. Her gittiğimde baska bişey söylüyor. Şehir dısından annem gelicek bi türlü tarihi netleştiremedik. Geçen gittigimde zaten 10 nunda alırız demişti şimdi bakarız diyor. Kaçında amerikaya gidecekti onu sormayo unuttum. Umarım bizi bırakıp gitmez. Çok tedirgin etti bugunkü konusması beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…