2015 İzmir Aralık Anneleri =)

Canım kanama alanı görmüş olabilir muhtemelen o yüzden demiştir. Bizim açıkçası haftada bir gibi oluyor. 3. ayın bitmesini bekliyorum ben de

Daha kontrolümüze çok var, o yüzden böyle sanırım =)
Ben 2 gündür sabahları çıkarmaya başladım, epey sarstı. Sadece bulantım vardı önceleri.

Daha kontrolümüze çok var, o yüzden böyle sanırım =)
Ben 2 gündür sabahları çıkarmaya başladım, epey sarstı. Sadece bulantım vardı önceleri.
canım çok sarsıcı oluyo gerçekten tuzlu kraker bana iyi geliyodu belki sana da iyi gelir benim bu hafta çok azaldı bulantılar senin de 10. haftayı bitirirken azalır umarım

Evet izmirliler pek bi sessiz,diger grup kayniyor
canım senin kontrol randevun var diyordun gittin mi ikili tarama yapıldı mı yapıldıysa nasıl yapılıyor yazar mısın ben bu konuda çok tedirginim benim kontrol randevum cumartesi ve çok korkuyorum

canım senin kontrol randevun var diyordun gittin mi ikili tarama yapıldı mı yapıldıysa nasıl yapılıyor yazar mısın ben bu konuda çok tedirginim benim kontrol randevum cumartesi ve çok korkuyorum
Evet canim dundu korkacak hicbisry yok ultrasonda detayli inceleme yapiyor doktorun,bu hafta bakilmasi gereken olcumler var onlara bakilip
bebegin sagligiyla ilgili fikir edinilmeye calisiliyor,sonrada kolundan kan alip tahlil yapiliyor

Evet canim dundu korkacak hicbisry yok ultrasonda detayli inceleme yapiyor doktorun,bu hafta bakilmasi gereken olcumler var onlara bakilip
bebegin sagligiyla ilgili fikir edinilmeye calisiliyor,sonrada kolundan kan alip tahlil yapiliyor
tamam çoook saol senin bebeğin nasıldı umarım her şey iyidir

sorma canim,ense cok kalin cikti bizde plesentadan kan alip laboratuvara gonderdik.bebegin kromozomlarina bakilacak.
canım sıkma canını bebeğin duruş pozisyonu bile ölçümü çok etkiliyormuş daha erken bir sonraki randevunda her şey normale döner

test sonucum 2 gune cikacak canim zaman gecmiyor.sonuc olumlu olumsuz her neyse biran once ogrenmek istiyorum
canım ya senin ve bebeğin için dua edelim umarım her şey çok güzel olur. bende çok korkuyorum yaşımdan dolayı bakalım benim nasıl olucak. sonucu mutlaka bize de.

Sagol canim insallah,kac yasindasinki ben 31 yasimdayim,ilk bebegim olacakti
35 yaşımdayım canım benim bir düşüğüm var yani bu ikinci gebeliğim ilk bebeğim 5 haftalıkken düştü buna bir şey olacak diye aklım çıkıyor umarım bebeklerimiz çooooookk iyi olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…