- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi blueflower
-
Canım kanama alanı görmüş olabilir muhtemelen o yüzden demiştir. Bizim açıkçası haftada bir gibi oluyor. 3. ayın bitmesini bekliyorum ben deDoktor yasak dedı neden oldugunu söylemedı rısk yok dedı ama bızde korktuk. Libidolarım tavan yapmış durumda napıcagımı bılemedım. Böyle olunca daha agresif oluyorum. Internetten arastırdım hıç sorun olmadıgı söylenıyor. Devlet hastanesındekı doktor hiç bir yasak koymadı. Resmen arafta kaldım
11+3 um canim senin ne kadarcanım benim hareket etmeye başlamış senin kaç haftalık oldu
9+3 olduk bugün senin ikili tarama zamanı gelmiş yaptırdınmı11+3 um canim senin ne kadar
pazartesi gidicem insallah9+3 olduk bugün senin ikili tarama zamanı gelmiş yaptırdınmı
Ben de anneler gününde aldım =) Bebişimin halası badi ve mama önlüğü almışherkes iyidir umarım ben ilk bebek hediyemi aldım çok heyecanlı harika bir duygu muş
canım çok sarsıcı oluyo gerçekten tuzlu kraker bana iyi geliyodu belki sana da iyi gelir benim bu hafta çok azaldı bulantılar senin de 10. haftayı bitirirken azalır umarımDaha kontrolümüze çok var, o yüzden böyle sanırım =)
Ben 2 gündür sabahları çıkarmaya başladım, epey sarstı. Sadece bulantım vardı önceleri.
canım senin kontrol randevun var diyordun gittin mi ikili tarama yapıldı mı yapıldıysa nasıl yapılıyor yazar mısın ben bu konuda çok tedirginim benim kontrol randevum cumartesi ve çok korkuyorumEvet izmirliler pek bi sessiz,diger grup kayniyor
Evet canim dundu korkacak hicbisry yok ultrasonda detayli inceleme yapiyor doktorun,bu hafta bakilmasi gereken olcumler var onlara bakilipcanım senin kontrol randevun var diyordun gittin mi ikili tarama yapıldı mı yapıldıysa nasıl yapılıyor yazar mısın ben bu konuda çok tedirginim benim kontrol randevum cumartesi ve çok korkuyorum
tamam çoook saol senin bebeğin nasıldı umarım her şey iyidirEvet canim dundu korkacak hicbisry yok ultrasonda detayli inceleme yapiyor doktorun,bu hafta bakilmasi gereken olcumler var onlara bakilip
bebegin sagligiyla ilgili fikir edinilmeye calisiliyor,sonrada kolundan kan alip tahlil yapiliyor
sorma canim,ense cok kalin cikti bizde plesentadan kan alip laboratuvara gonderdik.bebegin kromozomlarina bakilacak.tamam çoook saol senin bebeğin nasıldı umarım her şey iyidir
canım sıkma canını bebeğin duruş pozisyonu bile ölçümü çok etkiliyormuş daha erken bir sonraki randevunda her şey normale dönersorma canim,ense cok kalin cikti bizde plesentadan kan alip laboratuvara gonderdik.bebegin kromozomlarina bakilacak.
test sonucum 2 gune cikacak canim zaman gecmiyor.sonuc olumlu olumsuz her neyse biran once ogrenmek istiyorumcanım sıkma canını bebeğin duruş pozisyonu bile ölçümü çok etkiliyormuş daha erken bir sonraki randevunda her şey normale döner
canım ya senin ve bebeğin için dua edelim umarım her şey çok güzel olur. bende çok korkuyorum yaşımdan dolayı bakalım benim nasıl olucak. sonucu mutlaka bize de.test sonucum 2 gune cikacak canim zaman gecmiyor.sonuc olumlu olumsuz her neyse biran once ogrenmek istiyorum
söyletest sonucum 2 gune cikacak canim zaman gecmiyor.sonuc olumlu olumsuz her neyse biran once ogrenmek istiyorum
Sagol canim insallah,kac yasindasinki ben 31 yasimdayim,ilk bebegim olacakticanım ya senin ve bebeğin için dua edelim umarım her şey çok güzel olur. bende çok korkuyorum yaşımdan dolayı bakalım benim nasıl olucak. sonucu mutlaka bize de.
35 yaşımdayım canım benim bir düşüğüm var yani bu ikinci gebeliğim ilk bebeğim 5 haftalıkken düştü buna bir şey olacak diye aklım çıkıyor umarım bebeklerimiz çooooookk iyi olurlarSagol canim insallah,kac yasindasinki ben 31 yasimdayim,ilk bebegim olacakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?