- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi blueflower
-
Ben Reşat beye gidiyorum zaten canım, kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada hayırlı olsun tayininiz.Bizimde tayin imiz izmire xikti .doğumu orfa yapacağım Inşallah. Gorumcem resat bey de doğum yapmıştı çokta memnundu.sizce nasıl bir doktor.bilenler yazabilir mi
maşallah çok büyümüşler deme insan doyamıyor bakmaya sonucun çok iyi çıkar umarımArkadaşlar biz de geldik dr dan. Ense ve burun herşey yolunda şükür.Tam gününde çıktı bebişim 12+4 ultrasonda da. 6,1 cm olmuş kuzum. Büyük ihtimal kızmış bebişim,ama önümüzdeki ay netleşirmiş
1 hafta 10 gün içinde ikili test kan sonucum çıkacakmış. Bir sonraki kontrolüm 1 ay sonra
Evet canım bebişime baktıkça gözümden yaşlar süzüldü. Çok çok güzel. Sağolsun drumuzda uzun uzun izlettirdi bize. İnşallah sonuçta iyi çıkar, çok teşekkürler canımmaşallah çok büyümüşler deme insan doyamıyor bakmaya sonucun çok iyi çıkar umarım
rica ederim ben çok özledim şimdiden kontrole de çok var nasıl geçecek günlerEvet canım bebişime baktıkça gözümden yaşlar süzüldü. Çok çok güzel. Sağolsun drumuzda uzun uzun izlettirdi bize. İnşallah sonuçta iyi çıkar, çok teşekkürler canım
Ahh ahh bu ayda bir olması çok zor kontrollerin. Ama şöyle düşünmek lazım, sağlıklılar ki sürekli gitmemize gerek yok şükür.rica ederim ben çok özledim şimdiden kontrole de çok var nasıl geçecek günler
Tesekkurederim. Eşimin memleBen Reşat beye gidiyorum zaten canım, kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada hayırlı olsun tayininiz.
Tesekkur ederim.resat bey nadil sıcak birimi. Herşeyi rahatlıkla konusuyormusunuz. muayene ücreti ne kadar. Çok yoğun bir doktor mu acaba .çok soru sordum kusura baKmayin ..Ben Reşat beye gidiyorum zaten canım, kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada hayırlı olsun tayininiz.
Bence sıcak biri, siz daha soru sormadan herşeyi anlatıyor size. Yeteri kadar da vakit ayırıyor hastalarına. Bence bir kere gidin demek istediğimi anlayacaksınız. 50 tl muayene ücreti.Tesekkurederim. Eşimin memle
Tesekkur ederim.resat bey nadil sıcak birimi. Herşeyi rahatlıkla konusuyormusunuz. muayene ücreti ne kadar. Çok yoğun bir doktor mu acaba .çok soru sordum kusura baKmayin ..
Bence sıcak biri, siz daha soru sormadan herşeyi anlatıyor size. Yeteri kadar da vakit ayırıyor hastalarına. Bence bir kere gidin demek istediğimi anlayacaksınız. 50 tl muayene ücreti.
İnşallah memnın kalırsın canım. Hepimiz için hayırlısı olsun.Tesekkur ederim temmuz sonu inş. Gidicem .umarım beğenirim.oğlumu kayseride doğum yaptim. Doktorum çok iyiydi.suan kimseye guvenemiyorum.kibristayiz kafama göre bir doktor bulamadım.
Yapmadı canım temmuz 8 de kontrol var o zaman buyuk ıhtımal bellı olurİnşallah canım, çok özledim bebişimiMaşallah bebişine
Cinsiyetiyle ilgili tahmin yaptı mı peki drumuz ?
Canım daha az önceYapmadı canım temmuz 8 de kontrol var o zaman buyuk ıhtımal bellı olur
İnşallah hemen bellı olur bı dahakı kontrolde heyecanla beklıyoruz. Bır de sureklı ınsanlar senın kızın olacak senın oğlun olacak dıye yorumlar yapıyor kızııyorum. Ilk bebegım kızmerkek fark etmez dıyorum. Belli olsada herkes rahatlasa. Ben ıyıyım canım bu ara sıcaklarla boguşuyorum iki gundür ayaklarım sısıyor alışverişe gıdınce. Kilolu hamıle kalmanın dezavantajı sanırım şişlikler erken başlayacak. Senınde göbegın baya belırgınleştı mı? Benım zatwn göbegım vardı ama ıyıce buyudu normal mi? Bir kilo aldım umarım böyle devam eder az kılo alırım.
İnsanlar hep sorarlar, üstlerine vazifeymiş gibi. Bak ilk çocuğun doğsun sonra '' aaa arasını açma, kardeşsiz olmaz '' lafları başlayacak. Boşver sen onları, işleri güçleri yok heeep konuşurlarblueflower canım bu arada test sonucu hemen geldı dımı senınde normal mi?
Canım pazartesi dedemi kaybettik giremedim 1 ay içinde iki cenazemiz oldu o yüzden aktif olamıyorumİzmir anneleri nerelerdesiniz
Ahhh canım yaaa, başınız sağolsun çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin.Canım pazartesi dedemi kaybettik giremedim 1 ay içinde iki cenazemiz oldu o yüzden aktif olamıyorum
Amin tesekkür ederim. Ankaradayım çok sancım ve biraz lekelenmem oldu bugun. Bebeğimi kaybediyorum sandım. Hastaneye gittim böbrek taşıymış ölüyorum ağrıdan sancıdan ilaç veremıyorlar. Hiç bi şekilde ağrı hafiflemıyor. Bu ara çok şanssız bi dönemdeyim sanırım hersey beni buluyor. Daha önce yaşayan varmı bunu? Ben daha önce çok taş düşürdüm ama gebe olmak korkutuyor. Gebelikte düşüren var mı? İlaç alamadıgım için 3-4 günde düşürürmüşüm bu sancıya nasıl dayancamAhhh canım yaaa, başınız sağolsun çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?