2015 İzmir Aralık Anneleri =)

Arkadaşlar biz de geldik dr dan. Ense ve burun herşey yolunda şükür. Tam gününde çıktı bebişim 12+4 ultrasonda da. 6,1 cm olmuş kuzum. Büyük ihtimal kızmış bebişim,ama önümüzdeki ay netleşirmiş
1 hafta 10 gün içinde ikili test kan sonucum çıkacakmış. Bir sonraki kontrolüm 1 ay sonra

Bizimde tayin imiz izmire xikti .doğumu orfa yapacağım Inşallah. Gorumcem resat bey de doğum yapmıştı çokta memnundu.sizce nasıl bir doktor.bilenler yazabilir mi

Bizimde tayin imiz izmire xikti .doğumu orfa yapacağım Inşallah. Gorumcem resat bey de doğum yapmıştı çokta memnundu.sizce nasıl bir doktor.bilenler yazabilir mi
Ben Reşat beye gidiyorum zaten canım, kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada hayırlı olsun tayininiz.

maşallah çok büyümüşler deme insan doyamıyor bakmaya sonucun çok iyi çıkar umarım

maşallah çok büyümüşler deme insan doyamıyor bakmaya sonucun çok iyi çıkar umarım
Evet canım bebişime baktıkça gözümden yaşlar süzüldü. Çok çok güzel. Sağolsun drumuzda uzun uzun izlettirdi bize. İnşallah sonuçta iyi çıkar, çok teşekkürler canım

Evet canım bebişime baktıkça gözümden yaşlar süzüldü. Çok çok güzel. Sağolsun drumuzda uzun uzun izlettirdi bize. İnşallah sonuçta iyi çıkar, çok teşekkürler canım
rica ederim ben çok özledim şimdiden kontrole de çok var nasıl geçecek günler

Ben Reşat beye gidiyorum zaten canım, kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada hayırlı olsun tayininiz.
Tesekkurederim. Eşimin memle
Tesekkur ederim.resat bey nadil sıcak birimi. Herşeyi rahatlıkla konusuyormusunuz. muayene ücreti ne kadar. Çok yoğun bir doktor mu acaba .çok soru sordum kusura baKmayin ..

Tesekkurederim. Eşimin memle

Tesekkur ederim.resat bey nadil sıcak birimi. Herşeyi rahatlıkla konusuyormusunuz. muayene ücreti ne kadar. Çok yoğun bir doktor mu acaba .çok soru sordum kusura baKmayin ..
Bence sıcak biri, siz daha soru sormadan herşeyi anlatıyor size. Yeteri kadar da vakit ayırıyor hastalarına. Bence bir kere gidin demek istediğimi anlayacaksınız. 50 tl muayene ücreti.

Bence sıcak biri, siz daha soru sormadan herşeyi anlatıyor size. Yeteri kadar da vakit ayırıyor hastalarına. Bence bir kere gidin demek istediğimi anlayacaksınız. 50 tl muayene ücreti.

Tesekkur ederim temmuz sonu inş. Gidicem .umarım beğenirim.oğlumu kayseride doğum yaptim. Doktorum çok iyiydi.suan kimseye guvenemiyorum.kibristayiz kafama göre bir doktor bulamadım.

Tesekkur ederim temmuz sonu inş. Gidicem .umarım beğenirim.oğlumu kayseride doğum yaptim. Doktorum çok iyiydi.suan kimseye guvenemiyorum.kibristayiz kafama göre bir doktor bulamadım.
İnşallah memnın kalırsın canım. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Yapmadı canım temmuz 8 de kontrol var o zaman buyuk ıhtımal bellı olur
Canım daha az önce leylam355 ile kulaklarını çınlatmıştık senin Bizim ısrarlara dayanamadı dr, bu sefer farklı geliyor gibi cinsiyeti dedi. Tabii önümüzdeki ay netleşecek ama büyük ihtimal kızımız geliyor =) Evet temmuzda kesinleşir hepimizin bebişinin cinsiyeti.
Sen nasılsın peki iyi misin canım ?

İnşallah hemen bellı olur bı dahakı kontrolde heyecanla beklıyoruz. Bır de sureklı ınsanlar senın kızın olacak senın oğlun olacak dıye yorumlar yapıyor kızııyorum. Ilk bebegım kızmerkek fark etmez dıyorum. Belli olsada herkes rahatlasa. Ben ıyıyım canım bu ara sıcaklarla boguşuyorum iki gundür ayaklarım sısıyor alışverişe gıdınce. Kilolu hamıle kalmanın dezavantajı sanırım şişlikler erken başlayacak. Senınde göbegın baya belırgınleştı mı? Benım zatwn göbegım vardı ama ıyıce buyudu normal mi? Bir kilo aldım umarım böyle devam eder az kılo alırım.

blueflower canım bu arada test sonucu hemen geldı dımı senınde normal mi?
İnsanlar hep sorarlar, üstlerine vazifeymiş gibi. Bak ilk çocuğun doğsun sonra '' aaa arasını açma, kardeşsiz olmaz '' lafları başlayacak. Boşver sen onları, işleri güçleri yok heeep konuşurlar
Sıcaklar beni de mahvetti. Heryer açık ama sanki odada yeterli oksijen yokmuş gibi geliyor. Benim ayaklarımda şişlik yok ama dışarıda çok uzun süre gezemiyorum. Hala çok sık tuvalete çıkıyorum, çarşıda sıkıntı oluyor bu sefer.
Benim ilk doğumdan biraz göbüşüm vardı, zayıf sayılırdım ama. Bebiş düşündüğümüz zaman sigarayı bıraktım o zaman 4 kilo aldım. Hamileliktede şu ana kadar 2 buçuk kilo oldu. Ama sıkıntı yapmıyorum, daha sonra gidiyor o kilolar.
Bu arada test pazartesi yaptırmıştım perşembe günü aradılar. Beklediğimden erken çıktı. İnşallah sen de hayırlısıyla atlatırsın.

Ahhh canım yaaa, başınız sağolsun çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin.
Amin tesekkür ederim. Ankaradayım çok sancım ve biraz lekelenmem oldu bugun. Bebeğimi kaybediyorum sandım. Hastaneye gittim böbrek taşıymış ölüyorum ağrıdan sancıdan ilaç veremıyorlar. Hiç bi şekilde ağrı hafiflemıyor. Bu ara çok şanssız bi dönemdeyim sanırım hersey beni buluyor. Daha önce yaşayan varmı bunu? Ben daha önce çok taş düşürdüm ama gebe olmak korkutuyor. Gebelikte düşüren var mı? İlaç alamadıgım için 3-4 günde düşürürmüşüm bu sancıya nasıl dayancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…