2015 İzmir Aralık Anneleri =)

Henuz cikmamis bugun yarin sonuc gelince ariyacak doktorum.insallah iyi haberler veririm sizlere

MerhAbalar bende aranıza yeni katıldım:) hesaplamalara göre dogum 31.12.2015 de olacak gibi görünüyor.doktorum suheyla topaloglu 19 hazıranda ikili tarama testim olacak dogumu kent hastanesi ya da medikal park ta yapmayı düşünüyorum
Herkese sevgiler

Arkadaslar uzun zamandır girip yazamadım. Eşimin anneannesi vefat etti ve ev tasıma işlerimiz var o yuzden aktıf olamadım. Pazartesı gunu Resat beye kontrol için gittim çok memnun kaldım. Harıka bır doktor gercekten. Çok içten davranıyor. Bebeğimiz çok hareketlı uzun bır ultrason muayenesı oldu bu benı çok mutlu ettı. Ikılı tarama testımıde yaptı. Bebeğin ense kalınlığını ölçtü normal dedi. Ikılı taramanın sonucu 10 günde bellı oluyormus. Progestandan dolayı kusmalarım çogalmıstı doktor hapı kestı 2 gundur hıc kusmadım. Iyıkı tavsıyelerınızı dınlemısım blueflower tesekkur ederım senın tavsıyen ıcınde

Başınız sağolsun canım. Ayrıca kolay gelsin.
Çok sevindim memnun kaldığına, bizim de çok az kaldı kontrolümüze şükür. Haftaya pazartesi göreceğim inşallah bebişimi.

Başınız sağolsun canım. Ayrıca kolay gelsin.
Çok sevindim memnun kaldığına, bizim de çok az kaldı kontrolümüze şükür. Haftaya pazartesi göreceğim inşallah bebişimi.
Tesekkurler canım. Benım ıkılı taramanın sonucu bugun belli olmuş Allaha şükür temiz cıktı sorun yok. Çok hareketliydi bizim bebiş eli ayağı durmuyordu harıka bır his. Senınde öyle olur bu kontrolünde. Senınde testını yaparlar pazartesı hayırlı haberlerını bekliyoruz

İnşallah canım, çok özledim bebişimi Maşallah bebişine
Cinsiyetiyle ilgili tahmin yaptı mı peki drumuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…