- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
- Konu Sahibi blueflower
-
amin canim35 yaşımdayım canım benim bir düşüğüm var yani bu ikinci gebeliğim ilk bebeğim 5 haftalıkken düştü buna bir şey olacak diye aklım çıkıyor umarım bebeklerimiz çooooookk iyi olurlar
canım test sonuçlarıyla ilgili bir gelişme var mı? güzel haberler bekliyoruz sendentest sonucum 2 gune cikacak canim zaman gecmiyor.sonuc olumlu olumsuz her neyse biran once ogrenmek istiyorum
inşallah canım iyi haberlerini duyarızHenuz cikmamis bugun yarin sonuc gelince ariyacak doktorum.insallah iyi haberler veririm sizlere
İnşallah canım, gönlünü ferah tutmaya çalışHenuz cikmamis bugun yarin sonuc gelince ariyacak doktorum.insallah iyi haberler veririm sizlere
Evet canim yaptirdim gecen bi sorun cikmadi cok sukurmerhaba canım sen ikili tarama testi yaptırdın mı
gözün aydın atlatmışsın darısı bizlerin başına benim cumartesi olacak umarım hepimiz atlatır güzel haberler veririzEvet canim yaptirdim gecen bi sorun cikmadi cok sukur
Kizlar sonucum geldi su an bi sorun yok cok sukur..ayrica bebegim erkekmisinşallah canım iyi haberlerini duyarız
süper süper yaaaa hadi gözün aydın sağlıkla kucağına al oğlunu. bizde hayırlısıyla atlatalım inşallahKizlar sonucum geldi su an bi sorun yok cok sukur..ayrica bebegim erkekmis
Gözün aydın canım, maşallah oğluşunaKizlar sonucum geldi su an bi sorun yok cok sukur..ayrica bebegim erkekmis
İnşaallah canim içini ferah tut Rabbim hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin.gözün aydın atlatmışsın darısı bizlerin başına benim cumartesi olacak umarım hepimiz atlatır güzel haberler veririz
amin inşallah sağlıkla olur herşeyİnşaallah canim içini ferah tut Rabbim hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
Başınız sağolsun canım. Ayrıca kolay gelsin.Arkadaslar uzun zamandır girip yazamadım. Eşimin anneannesi vefat etti ve ev tasıma işlerimiz var o yuzden aktıf olamadım. Pazartesı gunu Resat beye kontrol için gittim çok memnun kaldım. Harıka bır doktor gercekten. Çok içten davranıyor. Bebeğimiz çok hareketlı uzun bır ultrason muayenesı oldu bu benı çok mutlu ettı. Ikılı tarama testımıde yaptı. Bebeğin ense kalınlığını ölçtü normal dedi. Ikılı taramanın sonucu 10 günde bellı oluyormus. Progestandan dolayı kusmalarım çogalmıstı doktor hapı kestı 2 gundur hıc kusmadım. Iyıkı tavsıyelerınızı dınlemısımblueflower tesekkur ederım senın tavsıyen ıcınde
Tesekkurler canım. Benım ıkılı taramanın sonucu bugun belli olmuş Allaha şükür temiz cıktı sorun yok. Çok hareketliydi bizim bebiş eli ayağı durmuyordu harıka bır his. Senınde öyle olur bu kontrolünde. Senınde testını yaparlar pazartesı hayırlı haberlerını bekliyoruzBaşınız sağolsun canım. Ayrıca kolay gelsin.
Çok sevindim memnun kaldığına, bizim de çok az kaldı kontrolümüze şükür. Haftaya pazartesi göreceğim inşallah bebişimi.
İnşallah canım, çok özledim bebişimiTesekkurler canım. Benım ıkılı taramanın sonucu bugun belli olmuş Allaha şükür temiz cıktı sorun yok. Çok hareketliydi bizim bebiş eli ayağı durmuyordu harıka bır his. Senınde öyle olur bu kontrolünde. Senınde testını yaparlar pazartesı hayırlı haberlerını bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?