- 10 Temmuz 2013
- 3.628
- 5.604
- 248
- Konu Sahibi oblomovunhirkasi
-
ben Aralık annesiyim kısmetse ama her duruma hazırlıklı olabilmek adına şimdiden bi çanta bulundursam iyi olur diye düşünürken sayfanı buldum, güzel paylaşımlar yapmışsın. teşekkürleroblomovunhirkasi hayırlı doğumlar dilerim.
bunu listeme eklemişim cnm teşekkürler önerin içinÖnemli değil canım aldığım son bilgiyi de ekleyeyim.
Yakin zamanda doğum yapan arkadaşımla konuştum.
Depend tek kullanımlık çamaşırlar var, hasta bezi gibi aslında, doğum sonrası cok kan gelebileceği için onlardan kullanınmis, ped kullanmaya evde geçmiş. Alıp çantaya ekledim.
canım ben de aralık görünümlü kasım annesi olacam sanırımÖnemli değil canım aldığım son bilgiyi de ekleyeyim.
Yakin zamanda doğum yapan arkadaşımla konuştum.
Depend tek kullanımlık çamaşırlar var, hasta bezi gibi aslında, doğum sonrası cok kan gelebileceği için onlardan kullanınmis, ped kullanmaya evde geçmiş. Alıp çantaya ekledim.
canım ben de aralık görünümlü kasım annesi olacam sanırımdoğumum sezeryanla olacak depentin kilotunu kullanabilir miyim sence dikişe geli mi ..arkadaşın normal mi yaptı doğumu ..kilot mu hasta bezim imi alayım karar veremedim
teşekkür ederim canımCanım arkadaş normal doğum yaptı.
Ben inceledim dependi, külot görünümlü kalın ped.
Kullandıktan sonra kenarından yırtıp atıyorsunuz.
Yani hem külot hem de hasta bezi ihtiyacını karşılıyor.
A bu arada vaktiniz var, depend numune de yolluyor, sitesinden başvurursanız 1 haftaya yolluyorlar, ben almadan istemiştim incelemek için.
canım benim sezeryanla doğum olacak depentin kilotunu mu öneriyorsunuz çok kararsızım dikişlerimi acırıtır mı diye ..sizce depent kilot mu yoksa hasta bezi mi alayım..bir de ameliyat sonrası sanırım sonda takılıyor o sırada kanama durumu nasıl oluyor acaba hasta bezi gerekli mi sonda takıldığındaarkadaşlar benim ikinci hamileliğim ben de daha önce depend kilot seklinde hasta bezi kullandım ilk 5 gun sonra pede gectim. gercekten kilot seklindekiler cok rahat geceliğin altına tekrar camasır gıymıyon lastikleride yumusak hiç dikişleri acıtmıyo ben yine ondan alıcam tavsiye ederim
arkadaşlar benim ikinci hamileliğim ben de daha önce depend kilot seklinde hasta bezi kullandım ilk 5 gun sonra pede gectim. gercekten kilot seklindekiler cok rahat geceliğin altına tekrar camasır gıymıyon lastikleride yumusak hiç dikişleri acıtmıyo ben yine ondan alıcam tavsiye ederim
canım benim sezeryanla doğum olacak depentin kilotunu mu öneriyorsunuz çok kararsızım dikişlerimi acırıtır mı diye ..sizce depent kilot mu yoksa hasta bezi mi alayım..bir de ameliyat sonrası sanırım sonda takılıyor o sırada kanama durumu nasıl oluyor acaba hasta bezi gerekli mi sonda takıldığında
Listelerimiz hazır yarın çantaları hazırlayacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?