- 24 Mart 2013
- 831
- 361
- 323
- Konu Sahibi oblomovunhirkasi
-
:) boşver ya Telaş güzel bir kuzu için olunca Heyecanlı oluyorKuzenimin esi doğum yaptı, bebegin altını her değiştirmede bir battaniye kirletmiş, bebek işemiş altı açılınca, o yüzden götüreceğim.
Gergin değilim ya hu dış fırçasını ne yapacaksınız vs yazmissin ya ne yapmayı planladigimi yazdım :)
Ay ne bileyim gerginim belki de ilk doğum telaslari
Neden o kadar olmuş kanama?Kanama konusunda size katilmiyorum yurt disindayim hastanede 5 gun yatiyoruz kizimda normal dogum yaptim 5 yil once dogumdan sonra asiri kanamam oldu kesinlikle durmadan bez degistirdim heryer batti diyebilirim
Nilufer dedigin yer tam olarak nerede? Ben de anadolu yakasindayim. Atasehir-umraniye cuvarinda.. bir tk daha pijama almam lazim da cok pahali geldi bulamadim.İstanbul da yasiyorum buradaysan anadolu yakasinda nilufer diye bir magaza var tamamen pijamaci ve cok cok rahat guzel belden ayarlamali kumasi yeri her seyi cok iyi bence fiyati da uygun 60 civari bir takim 3 takim ordan aldim relax mode bir takimim da orasi da kesinlikle cok iyi ama fiyati tuzlu
Kadıköy'de Barış Manço kültür merkezinin hemen karşısında perakende satış burda fabrika satış bilmem nesi Ümraniye de aslında ama bilmiyorum Oray'ı ve satış durumunuNilufer dedigin yer tam olarak nerede? Ben de anadolu yakasindayim. Atasehir-umraniye cuvarinda.. bir tk daha pijama almam lazim da cok pahali geldi bulamadim.
Evet bende merak ediyorum susluyu giysem fotografta ne giycem normali giysem gelenlere oylemi goruncem karar veremiyorumDogumdan sonra odaya gecince ne tur pijama yada gecelik giyeceksiniz. Ne hazirladiniz. Penye tarzi mi suslu mu mesela.
Aynen kararsiz kaldim bende.Evet bende merak ediyorum susluyu giysem fotografta ne giycem normali giysem gelenlere oylemi goruncem karar veremiyorum
iki ihtiyaca da cevap verir nitelikte kısmen süslü işlemeli penye gecelikler var, onlardan düşünüyorum, 1 taşla iki kuşDogumdan sonra odaya gecince ne tur pijama yada gecelik giyeceksiniz. Ne hazirladiniz. Penye tarzi mi suslu mu mesela.
Zekiceiki ihtiyaca da cevap verir nitelikte kısmen süslü işlemeli penye gecelikler var, onlardan düşünüyorum, 1 taşla iki kuş
Merhaba herkese size sorum var kizlar hastane cantami hazirladim gibi birsey kapatmadim daha ama yazmak istedim bir bakin eksik varmi siz ne düşünüyorsunuz? Kendim icin : 1-Sabahlikli lohusa pijama takimi. 2-Lohusa pijamasi. 3-Polar sabahlik. 4-Hijyenik ped. 5-Gögüs pedi. 6-Emzirme atleti (1Tane) 7-Emzirme sutyeni(2Tane) 8-Terlik. 9-Çorap(2 çift) 10-Hamile Külodu (1tane) 11-Normal külot. 12-Gögus ucu kremi. 13-Omuz sali. 14-Bas örtüsü. 15-Gögus Kalkani. 16-Kisisel malzemeler(koltuk alti roll on,goz kalemi v.b) Bebek icin: 1-10lu hastane cikisi seti. 2-prima premium care bez (15 tane) 3-Uni baby islak mendil (1paket) 4-Agiz mendili(5 tane) 5-Suslu tulum(fotograf icin) 6-gaz yapmayan biberon. 7-5li yeni dogan alt ust takim. 8-eldiven(2 adet) 9-Kalin battaniye. 10-Çorap(4 tane) 11-Patik(2 tane) 12-Yelek. 13-Sifir kollu zibin (2 tane) 14-Uzun kolu zibin (2tane) 15-Battaniyeli alt acma takimi. 16-Bebek tasima kotugu yada klasik ana kucagi.Eksik goren ,fazla goren fikirlerinize ihtiyacim var hanimlar sezeryan yada normal belli degil belkide o yuzden fazla mi abarttim veya az mi kararsizim
Tesekkur ederim canim gecelik koymadim cunku hastanedeki ebe pijama daha iyi olur dedi,hastanede hasta bezi veriyorlarmis ondan sonrami depend kulodu kullandiniz yoksa hemen mi?Canım roll on ya da deo , parfüm kullanma bebekler etkileniyor.
Depend hasta kilodu al hijyenik pedi eve geçince anca geçersin doğum sonrası kanama oluyor.
Bez yeterli bence, ıslak mendil bor tane daha olabilir ilk gelen kaka çok yapışkan oluyor ve fazlaca harcanıyor.
Çorapların kalın ve birazcik uzun olsun.
Bir de pijama var ama gecelik göremedim.
Tesekkur ederim canim gecelik koymadim cunku hastanedeki ebe pijama daha iyi olur dedi,hastanede hasta bezi veriyorlarmis ondan sonrami depend kulodu kullandiniz yoksa hemen mi?
Peki orta boy buyuk boy oluyor ya onu neye gore belirlicez ki yaziyormu ustunde birsey ben incelemedim deCanım ben hastaneninki ni kullanmadim, çünkü ped ve külot değiştirmek o halde zor geliyor, ben direkt hasta kilodu kullandım, onlar yandan yirrilarak çıkarılıyor çok çok rahat.
Ne kadar kanamam olsa da geçirmiyor.
10lu paket bitene dek evde de onu kullandım, simdi azaldı zaten pede geçtim.
Sıtesıne bakarsın bel olcusune gore yazmışPeki orta boy buyuk boy oluyor ya onu neye gore belirlicez ki yaziyormu ustunde birsey ben incelemedim de
Peki orta boy buyuk boy oluyor ya onu neye gore belirlicez ki yaziyormu ustunde birsey ben incelemedim de
Bende orta aldim canim bakalim ortalama ayni kilomuz boyumuz ekledim cantama sagolCanim ben orta aldim
73le doguma girdim boyum 161
Tam oldu sezeryan gobegimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?