- 3 Mart 2015
- 407
- 159
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.241
Yok canım aile olarak dörtleneceğiz Allah izin verirse... Benim 5 yaşında bir kızım var yanda kendisini görebilirsin :)))
Bize de sürpriz olmazsa tabi bende imkan vermiyorum ama ikiz olursa Beşi bir yerde oluruz
Bu arada abimin 4 çocuğu var her yaş her boy harika oluyor... İnşallah sizin evden de huzur mutluluk eksik olmaz...
ben hiç süt içmiyorum.. bunu yarın doktora sorucam.. başka ürünlerden kalsiyum ihtiyacımı gideriyorum :) mesela yeşil sebzeler :)
Eki Görüntüle 1452602 Eki Görüntüle 1452602 Eki Görüntüle 1452603 Kızlar bende hiç okadar bi iştah yok henüz ,bulantıda yok.siz psikolojik olarak mı bu kadar yemeye başladınız acaba.ben vitamin ve folic asid kullanıyorum
Eki Görüntüle 1452602 Eki Görüntüle 1452602 Eki Görüntüle 1452603 Kızlar bende hiç okadar bi iştah yok henüz ,bulantıda yok.siz psikolojik olarak mı bu kadar yemeye başladınız acaba.ben vitamin ve folic asid kullanıyorum
Canım ben her daim yediğim için. Bebeyle bi alakası yok bu yüzden derhal bulantılarım başlamalı.
Yalnız şunu gerçekten söyleyebilirim, hamilelik öncesi çikolatay bu kadar düşkün değildim ben. Ekşi çok severdim mesela. Kivi yedik dün akşam eşimle. Hiç cazip gelmedi. Süt keza öyle. Sütü severdim şimdi tuhaf oluyorum ismini duyunca. Demekki birşeyler cidden değişiyor
Evet doktorum tavsiye etti ama kendi özel doktorum deyil kan tahlilinden sonra sonuç için arayıp bilgilendiren klinik doktoru vitamin önerdi.yarın asıl doktorumda randevum var kesin bilgiyi ondan alırım.vitamini doktorunuzmu tavsiye etti henüz doktora gitmediğim için doktora gidenlerin beynini yiyorum
ben normalde elma yiyemem adını duyunca dişlerim kamaşır geçen misafirlikte elma ikram ettiler hapur hupur yedim katılıyorum değişkliklere
ya bende çikolataya böyle oluyorum işte. Ye ekşiyi çıkar Ayşeyi, ye tatlıyı çıkat Hakkıyı derler amabakalım doğrumu hahah
canım bunu aç karna mı tok karnınamı yaptırdın? benden istemedi.. belki yarın ister ama aç gtmeme imkan yokBu arada kızlar kan değerleri çok önemliymiş hamilelik için. Kan değerini ölçtüren var mı? Ben Doktor'a gittiğimde tahlillerlimi yaptı. Kan değerim 13. (Hemoglobin değeri)
canım bunu aç karna mı tok karnınamı yaptırdın? benden istemedi.. belki yarın ister ama aç gtmeme imkan yok
Maşallah canım :) ozman bol yoğurt yiyelim biz de
Canım sabah yoğurt yemiştim öyle gittim (arkadaşların durmadan yoğurt yiyorsun dediği gün). Sormadı bana zaten. Labaratuvar'a gönderdi. Kan ve idrar testi istedi. Tüm sonuçlarım çıktı 2 saat içinde. Herşey çok iyi hamilelik için dedi.
Belki ister yarın evet.
bide ben birşeyi çok merak ediyorum 6 martta cuma günü regl olmam gerekiyordu olmadım 8martta kan testi yaptırdım beta hcg 248 çıkmıştı herzaman muayeneye gittiğim doktoruma sonucu gönderdiğimde 16 martta gelirseniz belki netleştirebiliriz demişti. ben şimdi gittiğimde keseyi görebilecekmiyim çok merak ediyorum :)
benim çok yeniydi.. doktor sadece folik asit kullanmamı önerdi. beslenme için haftaya konuşurz alkol sigara yok dedi.. Günlük hayatına devam et kendini strese sokma dedi.buarada ben decavit diye multivitamin kullanıyordum.Çok erken onu şimdi bırak dedi. Yarın ne söylerse yazarım buraya :=)
ben de sadece folidoce kullanıyorum.. yarın ilave yaparsa haberdar ederim :)evet multivitamin önermedi mesela benimde doktorum, bazı vitaminlerin fazlası ters etki yapabiliyormuş mesela a vitamini, şimdilik sadece folidoce kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?