2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben 4+4 ken küçücük kese gördüm..yarın 5+4 olucam.. yarın daha net görürüz demişti doktor.. rahat ol canım.. stres bebeği etkiler. heyecanını anlıyorum çünkü bende cok heyecanlıyım :) ama no stres

adanamerkez, post: 39912867, member: 542624"]6 -7 haftada duyuluyor sanıyorum keseyi görmüşmüydün tam haftan ne ?[/QUOTE]
Gitmedim henüz doktora

2 güne 1 2 kat artış olur kanda doktorda ona göre ortalama hesapla 16 sı diye çağırmış seni içini rahat tut görürsün bişey kalmadı zaten şurda 16sına :)

inşallah çok rahatlattınız beni :) bir kere kan testi yaptırdım ya bi daha tekrarlasammı diyorum eşime doktora gidelim gerek görürse yaptırırız bitanem diyor her akşam yatana kadar belki on kere gelip karnımı seviyor allahım çok güzel duygular yaşattı biz şükürler olsun :)))

Reactions: gfr
Sok olmak ne demek cnm doktora dedim boyle bisey olmaz diye bak inanmiyosan dedi gordum ama cok garip bi duygu sorma senlikli gurultulu bi aile olacaz

tmm stres yoook panik yok gelsin minnoş bebekler :))

siz ilk muayeneye gittikten sonra doktorun beslenme adına ne gibi tavsiyeleri oldu ben her gün özellikle süt içmeye başladım zaten severdim folic asit kullanıyordum ona devam ediyorum siz neler yapıyorsunuz

öyle sütlerde yoğurt tutmuyor heralde ya biz bir kaç kez yaptık tuttu sonra peynir oldu sütçü bozdu

Tutar canim biraz civik olur sadece zaten ucte biri kadar katiyolar kar kardir:)) dedigim gibi guvenip bildiginiz bir sutcuyse problem olmaz. Bana hic denk gelmedi:)

Sok olmak ne demek cnm doktora dedim boyle bisey olmaz diye bak inanmiyosan dedi gordum ama cok garip bi duygu sorma senlikli gurultulu bi aile olacaz

sizin için de çok sevindim allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :))

sizin de mi 4. olacak 3+1 yoksa 2. mi olacak :)

Yok canım aile olarak dörtleneceğiz Allah izin verirse... Benim 5 yaşında bir kızım var yanda kendisini görebilirsin :)))
Bize de sürpriz olmazsa tabi bende imkan vermiyorum ama ikiz olursa Beşi bir yerde oluruz

Bu arada abimin 4 çocuğu var her yaş her boy harika oluyor... İnşallah sizin evden de huzur mutluluk eksik olmaz...

ben ilk değerim 847ydi 4 gün sonra gel dedi ben gitmeden sağlık ocağında kan yaptırmıstım gerek yoktu dedi o yüzden boşuna verme istersen doktor gerek görürse ister zaten :)

adanamerkez sen duydum mu kalp atisini canim
yok canım benim burdaki takvimden küçük 5+2 günlük 3-4 gün geç yumurtlama olmuş 20 si gibi gidicem inşallah :)
Tutar canim biraz civik olur sadece zaten ucte biri kadar katiyolar kar kardir:)) dedigim gibi guvenip bildiginiz bir sutcuyse problem olmaz. Bana hic denk gelmedi:)

işte güvenilmiyor bu devirde kimseye

ay cok sinir oldum hemogram biyokmya tsh serbst t3 t4 bakildi sonucu aldim hcg yoookk bnim en cok merak ettigim.. ay deli oldum ya labrtvr gittim tekrar kan verdim..saat 6 da alicam nasipse..
kanim biraz dusuk cikti..

benim çok yeniydi.. doktor sadece folik asit kullanmamı önerdi. beslenme için haftaya konuşurz alkol sigara yok dedi.. Günlük hayatına devam et kendini strese sokma dedi.buarada ben decavit diye multivitamin kullanıyordum.Çok erken onu şimdi bırak dedi. Yarın ne söylerse yazarım buraya :=)

teşekkür ederim bende her gün süt içmeye çalışıyorum her ne kdar doktor gitmesemde :)))

ay cok sinir oldum hemogram biyokmya tsh serbst t3 t4 bakildi sonucu aldim hcg yoookk bnim en cok merak ettigim.. ay deli oldum ya labrtvr gittim tekrar kan verdim..saat 6 da alicam nasipse..
kanim biraz dusuk cikti..

çok gıcık bir durum sakin olun rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin ..

Sen benim lokmalarımı mı sayıyon kızz Yoğurt ye diyonuz yiyoz işte. AAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…