- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.201
Yarın sabaha randevu aldım kızlar. Yarın akşam üzeri haberdar ederim inş. Dun pembe akinti geldi gitti, Bugün adetimin 2. Günü ama kupkuru yum. Yarın beklenen adetimin 3. Günü, hormonlar ima da baktığım hem.
Aramıza hoşgeldin canımm. Allah tamamına erdirsin. Hep birlikte çok güzel bir hamilelik yaşayacağız Allah'ın iziniylee
markettekini yiyeceğime ev yoğurdu yerim canım.. açık süt sonuçta kaynatılıyor..ama market yoğurdu tabiki sağlıksız..ben ev yoğurdu taraftarıyım :)Kızlar açık süt alıp evde kaynatıp yoğurt yapıyorum normalde şimdi hamile oldum diye kimse o yoğurttan yeme diyo marketten pastörize edilmiş yoğurt süt almalıymışım, sizce ev yapımı daha sağlıklı değil mi???
Yarın sabaha randevu aldım kızlar. Yarın akşam üzeri haberdar ederim inş. Dun pembe akinti geldi gitti, Bugün adetimin 2. Günü ama kupkuru yum. Yarın beklenen adetimin 3. Günü, hormonlar ima da baktığım hem.
inşalah görürsün cnm :) ben görebileceğini düşünüyorum zaten bu yüzden o tarihe çağırmıştırbide ben birşeyi çok merak ediyorum 6 martta cuma günü regl olmam gerekiyordu olmadım 8martta kan testi yaptırdım beta hcg 248 çıkmıştı herzaman muayeneye gittiğim doktoruma sonucu gönderdiğimde 16 martta gelirseniz belki netleştirebiliriz demişti. ben şimdi gittiğimde keseyi görebilecekmiyim çok merak ediyorum :)
bide ben birşeyi çok merak ediyorum 6 martta cuma günü regl olmam gerekiyordu olmadım 8martta kan testi yaptırdım beta hcg 248 çıkmıştı herzaman muayeneye gittiğim doktoruma sonucu gönderdiğimde 16 martta gelirseniz belki netleştirebiliriz demişti. ben şimdi gittiğimde keseyi görebilecekmiyim çok merak ediyorum :)
Evet cnm buyuk kizim bir haftadir dua eciyo ikiz olsun diye bende imkansiz dmistim surekli ole diyodu onun duasi kabul oldune güzel işte :) Allah güç kuvvet versin tabii ki ama benim bir abim var. anneme yalvarmıştım küçükken bi tane kardeşim olsun diye ne güzel sizinkiler bir kardeş beklerken iki tane olacak :)
Cok sukur keseyi gorduk hersey normal darisi sizlere kizlar
Kizlar bide cok heycanlive soktayim sizlerle paylasmak istedim biz bugun kese gorduk ama iki tane:):):)
Merak etme canim beypazarli bir amca demistiki 1 olursa garip olur, 2 olursa rakip olur, 3 olursa denge olur, 4 olursa bereket olur, gerisi Allah kerim :))
Canim.hayirli.olsun.cok sevindim adinaEvet cnm buyuk kizim bir haftadir dua eciyo ikiz olsun diye bende imkansiz dmistim surekli ole diyodu onun duasi kabul oldu
inşalah görürsün cnm :) ben görebileceğini düşünüyorum zaten bu yüzden o tarihe çağırmıştır
beta hcg 1500 ü geçince kese gözüküyor genelde görürsün sanırım :)
Bendemarkettekini yiyeceğime ev yoğurdu yerim canım.. açık süt sonuçta kaynatılıyor..ama market yoğurdu tabiki sağlıksız..ben ev yoğurdu taraftarıyım :)
6 -7 haftada duyuluyor sanıyorum keseyi görmüşmüydün tam haftan ne ?Kizlar bir sorum olacak. Benim SAT 6 şubat kalp atisini ne zaman duyabilirim insallah
İlk defa sizden duyuyorum böyle birşeyi. Ben sadece yoğurt yeyip gitmiştim. Tuvalete falanda sıkışmadımKeseyi gördü Doktorum. Su ile ilgilide birşey demedi.
Kızlar açık süt alıp evde kaynatıp yoğurt yapıyorum normalde şimdi hamile oldum diye kimse o yoğurttan yeme diyo marketten pastörize edilmiş yoğurt süt almalıymışım, sizce ev yapımı daha sağlıklı değil mi???
2 güne 1 2 kat artış olur kanda doktorda ona göre ortalama hesapla 16 sı diye çağırmış seni içini rahat tut görürsün bişey kalmadı zaten şurda 16sına :)İnşallah çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için hiç doktora gitmedim ya içim içime sığmıyor bazen tedirgin oluyorum bazen aman boşver hayırlısı rabbimden diyorum ama işte doktora gitsem bir nebze rahatlayacağım sanki :)
öyle sütlerde yoğurt tutmuyor heralde ya biz bir kaç kez yaptık tuttu sonra peynir oldu sütçü bozduKiss ne zaman gorsem yogurt yiyosun sen
Valla ben acik sutlere guvenmiyorum yuzde yuz sut oldugunun ispatini nasil yapabilirler eskiden sute su karistiriyorlardi ayrica sut veren hayvanlarin bakimi ve asisi vs yapilip yapilmadigindan nasil emin olabilirim. Bu yuzden belli markalarin gunluk sise sutu ve yogurdunu aliyorum. Tabi guvenip bildiginiz ciftcilerden sut aliyorsaniz orasi ayri benim oyle bir imkanim yok olsa bende sagilmis sutu tercih ederdim.
sizin de mi 4. olacak 3+1 yoksa 2. mi olacak :)Kızzzz hayırlısı olsun nasıl şok olmuşsunuzdur yanınızda olmak isterdim... Ohhh sizin ev tam bir şenlikligil malikanesi olacak inşallah... Rabbim gönlünüze göre versin canım...
Nasıl güzel söylemiş amca Ağzı bal yesin, ömrü bereketli olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?