2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ahaha kis benden sakalli cikiyo biliyomda konusuyorum Allahtan 1 ay icinde dokuluyor da eli yuzu ortaya cikiyor kizi dogurdugumda doktor bile sok olmustu aaa kasli kirpikli demisti ahaha

Hhahah benim kiz kardeşimde öyle doğmuştu ya. Hatta Ingilterede doğduğu için sarişin Ebe böyle birşey görmemiş şoklardan şoka girmişti hahaha. Bizimkinin saçi örülücek kivama gelmişti

Hhahah benim kiz kardeşimde öyle doğmuştu ya. Hatta Ingilterede doğduğu için sarişin Ebe böyle birşey görmemiş şoklardan şoka girmişti hahaha. Bizimkinin saçi örülücek kivama gelmişti

hahahaha kızlar okurken gülmekten öldüm valla saçlı sakallı muhabbetinize allah iyiliğinizi versin

Evet canim nasipse ikinci olacak mayista 3 yasini dolduracak kizim. Seninde ikinci sanirim.
3,5 yaş olcak araları iyi,3ten sonra başlıyorlar durulmaya zaten,benim kızımda 2010 aralık doğumlu yaklaşık 5 yaş olucak araları.o çok istedi diye yapıyoruz zaten,kaç gündür karnımı öpüyo kardeşimi çok sevicem diye,sesini duymaya çalışıyormuş karnımdan

Ahaha kadinin yasadigi soku tahmin edebiliyorum. Sakalli makalli ama guseldir kizim ahaha buyuyunce bunlara denk gelirse psikolojisi bozulmaz insallah:)

Eklentiler

• image.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 160

Aynen bende cok ara vermek istemedim bizimkide baskalarinin bebeklerine salca oluyordu yapalim bari bitane dedik. Simdiden ben uyutucam yediricem diyo. Ben bir is yaparken anne dikkat et kardesim ölür diyo tovbe bismillah

Heeh evet tahmin edebiliyorum ne laflar ne laflar :)) sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah,kontrole gittinmi hiç,ben daha sadece kanda öğrendim heralde 2 haftaya giderim kontrole

Ay ne sakallisiii. Ben bunu yerr bitirimmm. Saçlara bakk Maşallahhh

Saol canim ilk ciktigi halini koymiim

Allah vergisi canim. Sakalli bebe yapiyoruz biz gerçi bende eşimde esmer değiliz, bizimki sakalsiz olabilir

Yok kiss seninki sakalli olmaz bir ihtimal ingilterede dogan teyzeye benzerse olabilir benim esim tipik urfali esmer killi e bende esmerim kilsizda sayilmam gerci lazerden sonra iyi sayilir ama ne kadar lazerde olsa biyle seyler genetik

Heeh evet tahmin edebiliyorum ne laflar ne laflar :)) sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah,kontrole gittinmi hiç,ben daha sadece kanda öğrendim heralde 2 haftaya giderim kontrole

Yarin sabah gidicem canim nasipse. Sen erken ogrenmissin sat ne zamandi?

kızlar bugün ilk hamilelik kıyafetimi aldım pantolon
daha çok erken diceksiniz evet haklısınız kabızlıktan bende bi göbek oldu anlatamam.satışı yapan kız 4-5 aylık falan galiba dedi hayır demeye utandım

Ahaha iyi yapmisin bacim gule gule giy benim gobekte cok cikti bi anlam veremiyorum normalde hic gobegim olmaz dermisim esime gosteriyorum baksana ne kadar sisti diye yoo hep ayniydi diyo

Yarin sabah gidicem canim nasipse. Sen erken ogrenmissin sat ne zamandi?
İnşallah güzel geçer,ben reglimden 2 gün önce dandik gebelik testiyle öğrendim gebe olduğumu hatta görünce şaşırdım erken gebelik testi bile değildi sabaha kan verdim 64 çıktı değerim 2 gün var reglime diyince dr. Normal referans aralığında güzel dedi.cuma esas regl tarihimde cumada gel bakalım katlamışmı dedi,bende yarın tekrar kan vermeye gitçem ama daha yarın bile 3 hafta 5 günlük oluyor

Koptumm bende havalimaninda herkese bavullarimi taşitmiştim hamileyim diyerek. Daha adetimi 2 gün geçmişti sorana 5 aylik demeye karar vermiştim
Güzel günlerde kullan canimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…