- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.321
Teşekkürler canım,seninde mi ikinci geliyor buaradaCanimadanamerkez e ozel mesaj atarsin bilgilerini burda sayfalar hizli ilerliyor gozden kacabiliyor.
Teşekkürler canım,seninde mi ikinci geliyor buarada
Ahaha kis benden sakalli cikiyo biliyomda konusuyorumAllahtan 1 ay icinde dokuluyor da eli yuzu ortaya cikiyor kizi dogurdugumda doktor bile sok olmustu aaa kasli kirpikli demisti ahaha
Hhahah benim kiz kardeşimde öyle doğmuştu ya. Hatta Ingilterede doğduğu için sarişin Ebe böyle birşey görmemiş şoklardan şoka girmişti hahaha. Bizimkinin saçi örülücek kivama gelmişti
3,5 yaş olcak araları iyi,3ten sonra başlıyorlar durulmaya zaten,benim kızımda 2010 aralık doğumlu yaklaşık 5 yaş olucak araları.o çok istedi diye yapıyoruz zaten,kaç gündür karnımı öpüyo kardeşimi çok sevicem diye,sesini duymaya çalışıyormuş karnımdanEvet canim nasipse ikinci olacak mayista 3 yasini dolduracak kizim. Seninde ikinci sanirim.
Hhahah benim kiz kardeşimde öyle doğmuştu ya. Hatta Ingilterede doğduğu için sarişin Ebe böyle birşey görmemiş şoklardan şoka girmişti hahaha. Bizimkinin saçi örülücek kivama gelmişti
Ahaha kadinin yasadigi soku tahmin edebiliyorum. Sakalli makalli ama guseldir kizim ahaha buyuyunce bunlara denk gelirse psikolojisi bozulmaz insallah:)
Eki Görüntüle 1452923
3,5 yaş olcak araları iyi,3ten sonra başlıyorlar durulmaya zaten,benim kızımda 2010 aralık doğumlu yaklaşık 5 yaş olucak araları.o çok istedi diye yapıyoruz zaten,kaç gündür karnımı öpüyo kardeşimi çok sevicem diye,sesini duymaya çalışıyormuş karnımdan
hahahaha kızlar okurken gülmekten öldüm valla saçlı sakallı muhabbetinizeallah iyiliğinizi versin
Ay ne sakallisiii. Ben bunu yerr bitirimmm. Saçlara bakk Maşallahhh
Allah vergisi canim. Sakalli bebe yapiyoruz bizgerçi bende eşimde esmer değiliz, bizimki sakalsiz olabilir
Heeh evet tahmin edebiliyorum ne laflar ne laflar :)) sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah,kontrole gittinmi hiç,ben daha sadece kanda öğrendim heralde 2 haftaya giderim kontrole
Saol canim ilk ciktigi halini koymiim
Yok kiss seninki sakalli olmaz bir ihtimal ingilterede dogan teyzeye benzerse olabilirbenim esim tipik urfali esmer killi e bende esmerim kilsizda sayilmam gerci lazerden sonra iyi sayilir ama ne kadar lazerde olsa biyle seyler genetik
kızlar bugün ilk hamilelik kıyafetimi aldım pantolon
daha çok erken diceksiniz evet haklısınız kabızlıktan bende bi göbek oldu anlatamam.satışı yapan kız 4-5 aylık falan galiba dedi hayır demeye utandım
daha çok erken diceksiniz evet haklısınız kabızlıktan bende bi göbek oldu anlatamam.satışı yapan kız 4-5 aylık falan galiba dedi hayır demeye utandım
İnşallah güzel geçer,ben reglimden 2 gün önce dandik gebelik testiyle öğrendim gebe olduğumu hatta görünce şaşırdım erken gebelik testi bile değildi sabaha kan verdim 64 çıktı değerim 2 gün var reglime diyince dr. Normal referans aralığında güzel dedi.cuma esas regl tarihimde cumada gel bakalım katlamışmı dedi,bende yarın tekrar kan vermeye gitçem ama daha yarın bile 3 hafta 5 günlük oluyorYarin sabah gidicem canim nasipse. Sen erken ogrenmissin sat ne zamandi?
Hayirli olsun.darisi bizeBen bugun kalp atisini duydum bebiskomun. 6 hafta 1 gunluk. Kalp kasi inanilmaz hizli kasiliyordu. Muthis bir mucize. Sat 28 ocak ve 55 kilo ile basladim. Beni de listeye ekler misiniz?
Aynen ben de aldım karnım kocaman hiç bişeye sığmıyo valla ben kilokızlar bugün ilk hamilelik kıyafetimi aldım pantolon
Ahaha iyi yapmisin bacim gule gule giy benim gobekte cok cikti bi anlam veremiyorum normalde hic gobegim olmaz dermisimesime gosteriyorum baksana ne kadar sisti diye yoo hep ayniydi diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?