2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yakın zamanlar doğurcaz inşallah o zaman :) Senin ilk çocuğun mu olacak
Evet bnim ilk nazli bebegim oluck 3bck yilk evliyim 2bucuk yili gecti istiyorduk 2 asilamamz vardi negatif .. artik olmick dioduk mayista ist gidip tup denicktik suprizzz Rabbim mucizesini yolladi

Ben yatamiyorum, şurda kasiklarim ağriyo, başim ağriyo napsam yani kocamda kurtlar vadisi ve maçi ayni anda izliyor. Vahim durumdayim nolur beni biyere atmayin

bas agrisi icin napiyorsunuz kizlar sabahtan beri basim agriyor, kendimi odaya kapattim .

Kuşlar bgn keseyi gorduuukkk.allahima şükür .geç döllenme olmuş 4+6 haftalikmis.23 martta gideceğiz tekrar kalp atisi iiçin.
gozun aydin canim kalp atisinida duyarsin insaALLAH

Kızlar bende de hep kabızlık olur zaman zaman..sabah aç karna birkaç kuru kayısı yiyip üStüne ılık su içmek hep iyi gelmiştir ancak şu sıralar sabahları midem bulandığı için yiyemiyorum

Aynen yaaa..cok zor kabizlik

Kızlar bende de hep kabızlık olur zaman zaman..sabah aç karna birkaç kuru kayısı yiyip üStüne ılık su içmek hep iyi gelmiştir ancak şu sıralar sabahları midem bulandığı için yiyemiyorum
Eğer armut bulabilirseniz o bağırsakları iyi çalıştırıyor kızlar. Kuru erik de öyle. Ben de bunlar işe yarıyor şahsen kayısı yaramıyor. Gerçi şu an hamile değilim ama 14 mart adet günüm, belki ben de kasım annesi olurum

Vaauuvv çok şanlısın be :) Benim yarın ya 5+1 ya 5+2 olacak. Devlet hastanesine gidiyorummakinelerinin kalitesi nasıldır bilmem.Hayırlısı bakalım.
sat tarihimiz aynı sanırım ki doğum tarihlerimiz de aynı ben salı gittim doktora karından yaptığı ultrasonda çok küçük bir kese gördü. p.tesi tekrar gidecem. kişiden kişiye, derini kalınlığına ya da karındaki yağ oranına göre değişirmiş ama büyük ihtimalle görürsün canım keseyi inşallah :) şimdiden kolay gelsin işin rast gitsin

Benim sat 5 şubatta sayılabilir :) 4 subat lekelenme olarak başladı. Derim ince çok yağda yok görürüm inşallah :)

Kizlar gunaydin az önce kahverengi lekeyle tanıştım doktor randevum pazartesi suan da ise gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…