- 10 Eylül 2014
- 1.396
- 2.157
- 198
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.361
Evet bnim ilk nazli bebegim oluck 3bck yilk evliyim 2bucuk yili gecti istiyorduk 2 asilamamz vardi negatif .. artik olmick dioduk mayista ist gidip tup denicktik suprizzz Rabbim mucizesini yolladiYakın zamanlar doğurcaz inşallah o zaman :) Senin ilk çocuğun mu olacak
Ayyy ne güzel olmuş yaa nasıl bir mutluluk yaşamışsnızdır kimbilir :)Evet bnim ilk nazli bebegim oluck 3bck yilk evliyim 2bucuk yili gecti istiyorduk 2 asilamamz vardi negatif .. artik olmick dioduk mayista ist gidip tup denicktik suprizzz Rabbim mucizesini yolladi
Cok agladim coook.. o cizgiyi gordugum anda ve soka girdim bikac gun hala inanamiyorum.. Allahim sen buyuksun...Ayyy ne güzel olmuş yaa nasıl bir mutluluk yaşamışsnızdır kimbilir :)
Ya bende de kabizlik var.Nasil gececekbu
Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallahCok agladim coook.. o cizgiyi gordugum anda ve soka girdim bikac gun hala inanamiyorum.. Allahim sen buyuksun...
Aynen yaaa..cok zor kabizlikgeçicek gibi durmuyo malesef kuru kayısı yemekten gına geldi tık yok
bi çözüm bulan hemen yazsın fena haldeyiz kızlarrr
Bende aksine 1kilo vermisimKilo da almışım 1.5 kilo kadar
Ben yatamiyorum, şurda kasiklarim ağriyo, başim ağriyo napsam yanikocamda kurtlar vadisi ve maçi ayni anda izliyor. Vahim durumdayim nolur beni biyere atmayin
gozun aydin canim kalp atisinida duyarsin insaALLAHKuşlar bgn keseyi gorduuukkk.allahima şükür .geç döllenme olmuş 4+6 haftalikmis.23 martta gideceğiz tekrar kalp atisi iiçin.
Aynen yaaa..cok zor kabizlik
Eğer armut bulabilirseniz o bağırsakları iyi çalıştırıyor kızlar. Kuru erik de öyle. Ben de bunlar işe yarıyor şahsen kayısı yaramıyor. Gerçi şu an hamile değilim ama 14 mart adet günüm, belki ben de kasım annesi olurumKızlar bende de hep kabızlık olur zaman zaman..sabah aç karna birkaç kuru kayısı yiyip üStüne ılık su içmek hep iyi gelmiştirancak şu sıralar sabahları midem bulandığı için yiyemiyorum
sat tarihimiz aynı sanırım ki doğum tarihlerimiz de aynı ben salı gittim doktora karından yaptığı ultrasonda çok küçük bir kese gördü. p.tesi tekrar gidecem. kişiden kişiye, derini kalınlığına ya da karındaki yağ oranına göre değişirmiş ama büyük ihtimalle görürsün canım keseyi inşallah :) şimdiden kolay gelsin işin rast gitsinVaauuvv çok şanlısın be :) Benim yarın ya 5+1 ya 5+2 olacak. Devlet hastanesine gidiyorummakinelerinin kalitesi nasıldır bilmem.Hayırlısı bakalım.
Amim canim cumlemize inslh.. :)Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah
Benim sat 5 şubatta sayılabilir :) 4 subat lekelenme olarak başladı. Derim ince çok yağda yok görürüm inşallah :)sat tarihimiz aynı sanırım ki doğum tarihlerimiz de aynı ben salı gittim doktora karından yaptığı ultrasonda çok küçük bir kese gördü. p.tesi tekrar gidecem. kişiden kişiye, derini kalınlığına ya da karındaki yağ oranına göre değişirmiş ama büyük ihtimalle görürsün canım keseyi inşallah :) şimdiden kolay gelsin işin rast gitsin
Duydunmu.canim.atislariMerhaba cnim insallah benimde tahmini 2 Kasim gorunuyo kalp atisini duymay. Bekliyorum
Canim gittinmi bugun doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?