2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ahaha iyi yapmisin bacim gule gule giy benim gobekte cok cikti bi anlam veremiyorum normalde hic gobegim olmaz dermisim esime gosteriyorum baksana ne kadar sisti diye yoo hep ayniydi diyo

hahahaha adamlarda bi garip
benimki ilk defa göbek ve bebek gördüğünden pek mutlu çatlasam ortadan umru değil

İnsallah canim cok saol. Seninde degerlerin guzel cikar insallah hepimiz saglikla aliriz yavrularimizi kucagimiza.

Kiss bizimki gebe topiginden cikti 2015 kasim anneleri geyik topigi oldubebekler baksin basinin caresine yakinda kazen hepimize yol verir

Ben yatamiyorum, şurda kasiklarim ağriyo, başim ağriyo napsam yani kocamda kurtlar vadisi ve maçi ayni anda izliyor. Vahim durumdayim nolur beni biyere atmayin

Ben yatamiyorum, şurda kasiklarim ağriyo, başim ağriyo napsam yani kocamda kurtlar vadisi ve maçi ayni anda izliyor. Vahim durumdayim nolur beni biyere atmayin

Ooff durum cok feciii icler acisi bu kadar derde editor bile olursun kizimm benimki hala calisiyor kiz kendi kendine taklit yapiyo bende izliyorum

Kiss bizimki gebe topiginden cikti 2015 kasim anneleri geyik topigi oldubebekler baksin basinin caresine yakinda kazen hepimize yol verir

yok bee kafa dağıtıyoz şurda yoksa o öyle bu böyle derken bizde okuyanlarda efham yapacak yersizce...biz hamileyiz kah güleriz kah ağlarız ortaa yolumuz yok mazur görsünler

Ya bende de kabizlik var.Nasil gececekbu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…