- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.341
Vaauuvv çok şanlısın be :) Benim yarın ya 5+1 ya 5+2 olacak. Devlet hastanesine gidiyorummakinelerinin kalitesi nasıldır bilmem.Hayırlısı bakalım.Keseyi gorursunuz kizlar inslh bnce dr bana 4buck haftalik dedi gordu hemde karindan bol sans :)
Kilo da almışım 1.5 kilo kadarAynen ben de aldım karnım kocaman hiç bişeye sığmıyo valla ben kilo
Ahaha iyi yapmisin bacim gule gule giy benim gobekte cok cikti bi anlam veremiyorum normalde hic gobegim olmaz dermisimesime gosteriyorum baksana ne kadar sisti diye yoo hep ayniydi diyo
İnşallah güzel geçer,ben reglimden 2 gün önce dandik gebelik testiyle öğrendim gebe olduğumu hatta görünce şaşırdım erken gebelik testi bile değildi sabaha kan verdim 64 çıktı değerim 2 gün var reglime diyince dr. Normal referans aralığında güzel dedi.cuma esas regl tarihimde cumada gel bakalım katlamışmı dedi,bende yarın tekrar kan vermeye gitçem ama daha yarın bile 3 hafta 5 günlük oluyor
Koptummbende havalimaninda herkese bavullarimi taşitmiştim hamileyim diyerek. Daha adetimi 2 gün geçmişti sorana 5 aylik demeye karar vermiştim
Güzel günlerde kullan canimm.
Aa canm bnmde 5+1 bugun netteki prgrama gore :) inslh gorursunVaauuvv çok şanlısın be :) Benim yarın ya 5+1 ya 5+2 olacak. Devlet hastanesine gidiyorummakinelerinin kalitesi nasıldır bilmem.Hayırlısı bakalım.
Koptummbende havalimaninda herkese bavullarimi taşitmiştim hamileyim diyerek. Daha adetimi 2 gün geçmişti sorana 5 aylik demeye karar vermiştim
Güzel günlerde kullan canimm.
Aynen ben de aldım karnım kocaman hiç bişeye sığmıyo valla ben kilo
Yakın zamanlar doğurcaz inşallah o zaman :) Senin ilk çocuğun mu olacakAa canm bnmde 5+1 bugun netteki prgrama gore :) inslh gorursun
yanlız değilmişim çok mutlu oldum
Kiss bizimki gebe topiginden cikti 2015 kasim anneleri geyik topigi oldubebekler baksin basinin caresine yakinda kazen hepimize yol verir
Ben yatamiyorum, şurda kasiklarim ağriyo, başim ağriyo napsam yanikocamda kurtlar vadisi ve maçi ayni anda izliyor. Vahim durumdayim nolur beni biyere atmayin
Ooff durum cok feciii icler acisi bu kadar derde editor bile olursun kizimmbenimki hala calisiyor kiz kendi kendine taklit yapiyo bende izliyorum
Gebelik topiğinde geyik yasak mı ki?Ooff durum cok feciii icler acisi bu kadar derde editor bile olursun kizimmbenimki hala calisiyor kiz kendi kendine taklit yapiyo bende izliyorum
Kiss bizimki gebe topiginden cikti 2015 kasim anneleri geyik topigi oldubebekler baksin basinin caresine yakinda kazen hepimize yol verir
Değilsin canim değilsin. Azcik şişiversem 1 ayim kadiya bile inandirabilirim
Ohh hadi Ins.guzel haberlerle gelirsinYarın ilk muayeneme gidiyorum. Dua edin kızlar. Erkende olabilir ama bi şansımı deneyeyim dedim :)
Ya bende de kabizlik var.Nasil gececekbukızlar bugün ilk hamilelik kıyafetimi aldım pantolon
daha çok erken diceksiniz evet haklısınız kabızlıktan bende bi göbek oldu anlatamam.satışı yapan kız 4-5 aylık falan galiba dedi hayır demeye utandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?