2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
öylemi bilmiyordum canım kusura bakma sıkıntısız geçirirsin inşallah

kimisi düşüğü tetikliyor diyor da ondan sordum :S
Canim alakası yok ozellikle riskli gelbeliklerde herseyi daha cabuk gorebilmek icin vajinal takip ediyorlar dusugu tetikleseydi riskli gebelikleri neden vajinal takip etsinler kii....

bas agrisi icin napiyorsunuz kizlar sabahtan beri basim agriyor, kendimi odaya kapattim .

gozun aydin canim kalp atisinida duyarsin insaALLAH

Canim başağrisi için sadece uyuyorum bende hep başağrisi olurdu. Alişkinim. Gebelikte yürüyüşün iyi geldiğini söylüyorlar. Doktoruna danişarak paracetamol kullanip kullanamayacağini sorabilirsin.

Gunaydinnn kizlar nasiliz.bulantilar,kabizliklar.
Bir de hamile oldugunuzu duyurdunuz mu?

Günaydıın,
Bulantı yok şimdilik çok şükür, ama kabızlık+şişkinlik var..Öyle bir göbeğim oldu ki gazdan 4 aylık hamile gibiyim..
Ben söyledim aile büyüklerine, yakın dostlara, işyerinden de bir kaç kişi biliyor,zaten 2sinin yanında öğrenmiştim hamile olduğumu saklamak ne mümkün o an :)

Gunaydinnn kizlar nasiliz.bulantilar,kabizliklar.
Bir de hamile oldugunuzu duyurdunuz mu?

Günaydın canım. Bende bulantı yok kabizlikta çok şükür. Annemler anlamlar k.validemler biliyo. İnşallah p.tesi Drye gitcem arkadaşlarıma da en azından kese görününce dicem. Kalp atışını da duyarız inşallah

Yaa inşallah olumludur baktım görünüyor gibi ama belki normalde de böle çıkıyordur hiç test yapmadığım için yardımcı olamıyorum ama inşallah olur
Bilen biri yorumlasın
Bu imzayi nasil yaptiniz ben yeniyim beceremedim. 8 kasim muhtemel benimki de. Profil bilgilerime girdim tarihi ama bu hale nasil getircem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…