- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.381
CokyormakendiniKizlar gunaydin az önce kahverengi lekeyle tanıştım doktor randevum pazartesi suan da ise gidiyorum
Canim alakası yok ozellikle riskli gelbeliklerde herseyi daha cabuk gorebilmek icin vajinal takip ediyorlar dusugu tetikleseydi riskli gebelikleri neden vajinal takip etsinler kii....öylemi bilmiyordum canım kusura bakma sıkıntısız geçirirsin inşallah
kimisi düşüğü tetikliyor diyor da ondan sordum :S
Canim bence sen dr. GittKizlar gunaydin az önce kahverengi lekeyle tanıştım doktor randevum pazartesi suan da ise gidiyorum
Cokyormakendini
Canim bence sen dr. Gitt
bas agrisi icin napiyorsunuz kizlar sabahtan beri basim agriyor, kendimi odaya kapattim .
gozun aydin canim kalp atisinida duyarsin insaALLAH
Eğer armut bulabilirseniz o bağırsakları iyi çalıştırıyor kızlar. Kuru erik de öyle. Ben de bunlar işe yarıyor şahsen kayısı yaramıyor. Gerçi şu an hamile değilim ama 14 mart adet günüm, belki ben de kasım annesi olurum
maşaAllah kaç haftalıksın yada son adet tarihin neydibebeği ve kalp atışını gördük çokşükür şuan yarım santim :)
hayırlı haberlerle dönersin inşaAllah :)Günaydin millet
Yoldayim doktora gidiyorum bakalim keseyi görebilecek miyiz.
Yiyorum ama bana misin demedi.azdi iyiceKızlar bende de hep kabızlık olur zaman zaman..sabah aç karna birkaç kuru kayısı yiyip üStüne ılık su içmek hep iyi gelmiştirancak şu sıralar sabahları midem bulandığı için yiyemiyorum
Günaydin millet
Yoldayim doktora gidiyorum bakalim keseyi görebilecek miyiz.
Gunaydinnn kizlar nasiliz.bulantilar,kabizliklar.
Bir de hamile oldugunuzu duyurdunuz mu?
Gunaydinnn kizlar nasiliz.bulantilar,kabizliklar.
Bir de hamile oldugunuzu duyurdunuz mu?
Yiyorum ama bana misin demedi.azdi iyice
Bu imzayi nasil yaptiniz ben yeniyim beceremedim. 8 kasim muhtemel benimki de. Profil bilgilerime girdim tarihi ama bu hale nasil getircem?Yaa inşallah olumludur baktım görünüyor gibi ama belki normalde de böle çıkıyordur hiç test yapmadığım için yardımcı olamıyorum ama inşallah olur
Bilen biri yorumlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?