2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Hayirli olsun darisi kalp atuslarina insallah

sat 8 şubat 4-5 haftalık kadar şuan

sat 8 şubat 4-5 haftalık kadar şuan

Tamam canim belki adet zamanina denk geldigi icin gelmistir korkma bise olmaz fazla ve kan olmadigi surece doktorun donerse sana kontrole gidersin eger birseye uzulduysende bazen streste etkiliyor cunku cumartesi gunu benimde oyle biseye uzuldum kirmizi kan geldi bi gun devam etti sonra kahverengiye dondu doktora gittim sali bebegim iyi ama dusuk riskin var dedi ilac igne verdi

çok geçmiş olsun sizede bende dün birşeye üzüldüm ondan sanırım desteğiniz için teşekkür ederim.

Duyulurrr insallah canim erken cagirmis hemen 1 hafta benimki 15 gun sonra demisti
Ya canım 15 gün sonra gidince ücret ödeniyomu tekrar simdi beni geçen hafta 1 hafta sonra gel dedi cumartesi gidicem onda ücret yok ama duyulmayıp bi hafta sonra derse o zaman ücretemi giriyo onu merak ediyorum bilen biri vardır diye soriyim dedim

çok geçmiş olsun sizede bende dün birşeye üzüldüm ondan sanırım desteğiniz için teşekkür ederim.

Sagol canimm. Kafana hicbirsey takmayacaksin aslinda hamilelikte ilk gebeligin stressiz hep bebegini dusunerek mutlu mutlu ol eger calismiyorsanda ayaklarini uzat yat dinlen rabbime emanet yavrularimiz

Evet canım 15 günü gecince tekrar ödemen gerekiyor

Odeniyor canim 10 gun icinde gidersen odemiyorsun ben ilk gittigimde kese gormedi 1 hafta sonra gel dedi gittim ucret vermedim keseyi gordu 15 gun sonra gel kalp atisi icin dedi gittim ucret odedim

oyy minikk benimde öyle olmuştu ya kese boyu kaç yazıyor benimki 4+3 de 0.54 dü
Bende hala yokum sat 2 şubat tah.doğum 9 kasım kilo 56
mesaj atmışmıydınız ?
Benide ekler misiniz?? SAT 6 Şubat Tahmini doğum tarihi 13 Kasım ve kilom 53 Teşekkürler =))

ekliyorumm

Sagol canimm. Kafana hicbirsey takmayacaksin aslinda hamilelikte ilk gebeligin stressiz hep bebegini dusunerek mutlu mutlu ol eger calismiyorsanda ayaklarini uzat yat dinlen rabbime emanet yavrularimiz

öyle yapmaya çalışıyorum ama birkaç şey üstü üste geldi allah yardımcımız olsun. çalışıyorum çalışmam çok sorun olmaz inşallah ama yolum uzak inşallah ilerleyen zamanlarda çok zorlanmam

Duyulurrr insallah canim erken cagirmis hemen 1 hafta benimki 15 gun sonra demisti

Benim gittigin hastanede 10 gune kadar kontrol hakkin oluyor o yuzden dedi sanirim. 10 gunu gecerse ucrete tabii oluyor haftaya cuma 7 gun araya haftasonu giriyor olmadi ben pazartesi gideyim 10 gun oluyor.

Evet canim 15 gunu gecerse tekrar odeme yapiyorsun. Benim gittigin hastanede 10 gun.

Ben bugun kalp atisini duydum bebiskomun. 6 hafta 1 gunluk. Kalp kasi inanilmaz hizli kasiliyordu. Muthis bir mucize. Sat 28 ocak ve 55 kilo ile basladim. Beni de listeye ekler misiniz?

Hayırlı olsun canım ne mutlu sana... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Ahaha nasib be guzelim. Simdi sen bu islerden anliyon galiba benim adet 3 subat aslinda 2 subatta lekelenme seklinde baslangic, 15 subat korunmasiz tek iliski ve gebelik. Cinsiyeti ne hele sole ablan coya

Kızzzzz tek ilişki ile gebe kalmışsın birde erkeği kızımı arıyorsun Benimde en büyük hayalimdi tek ilişki ile gebelik ama bak tüp bebiş oldu ikisi de... Sen yat kal Allaha dua et

Senin durumda pek iyi değilmişş sabah gelenler bize bela okuyacak onca mesaji okuyacaklarini sanmam.

Bela okumadım da hayyy sizin çenenize de demedim değil... Akşam akşam iyi kaynatmışsınız saçtı sakaldı kıldı tüydü...
Allah muhabbetinizi arttırsın... Bu arada hepsini de okudum hani

geçicek gibi durmuyo malesef kuru kayısı yemekten gına geldi tık yokbi çözüm bulan hemen yazsın fena haldeyiz kızlarrr

Canım annem kronik kabızlık yaşadığı için yazın semizotunu kışında pırasayı eksik etmez dolabından... Seviyorsanız denemenizi tavsiye ederim... Özellikle semiz otu harika bir ot hem yemeği hemde yoğurtlu salatası güzel şifa oluyor kabızlığa ve ayrıca çokda vitaminli, omega3 kaynağı...

Panik yapma tabi ama önemsememezlik de yapma... Bende adet günüme yakın kahverengi - pembe kanamalar yaşadım (tüp bebek benimkisi) doktorla irtibata geçtim ve Progesteron iğne verdi On gün sürdü lekelenmem şimdi yeni geçti çok şükür...

Kızzzz deme öyle bebişe yaaaaa baloncuk o baksana Rabbim sağlık versin inşallah kalp atışını da duyarsın sorunsuz...

Anne ismi :)- Sat - Terminbaşlangıç kilobebiş cinsiyetidoğum kilosu
hande_buse8824 ocak1 kasım---
gfr25 ocak1 kasım71--
simayus25 ocak3 kasım48--
Sekizhaziran26 ocak1 kasım50--
Belinayim26 ocak1 kasım51--
allbaby28 ocak 4 kasım67--
Simay ada28 ocak 4 kasım52--
Amanda2928 ocak 4 kasım52--
paccolina28 ocak 4 kasım55--
alyaderin3329 ocak 5 kasım63--
adanamerkez30 ocak7 kasım92--
mariapdr30 ocak7 kasım---
cinomi30 ocak7 kasım64--
Pearl970331 ocak7 kasım58--
Kader5531 ocak7 kasım48--
handete31 ocak8 kasım62--
Ssilan31 ocak8 kasım66,5--
hatice196930 ocak9 kasım100--
GCA1 şubat9 kasım60--
musss871 şubat9 kasım55--
yagmuryagiyorkac2 şubat9 kasım93--
SMAYRANA2 şubat10 kasım58--
Carolines2 şubat10 kasım59--
lilapause_2 şubat9 kasım56--
Berenimbo3 şubat10 kasım64,5--
sempatico13 şubat10 kasım55--
moon28873 şubat10 kasım---
moonlight19833 şubat10 kasım55--
Serinse4 şubat11 kasım---
turkuazkebelek4 şubat11 kasım56--
vigoroso4 şubat11 kasım54--
hazal875 şubat12 kasım62--
lumos6 şubat13 kasım52--
thetis_t6 şubat13 kasım53--
ospa8 şubat15 kasım65--
excite8 şubat15 kasım87--
Akasya9 şubat16 kasım55--
DoraNora9 şubat16 kasım---
parkbyull9 şubat17 kasım84--
melekyuzlumm9 şubat17 kasım54--
melek18189 şubat 17 kasım67--
Aytiryaki14 şubat 22 Kasım64--
sporstar15 şubat 22 Kasım55--

[tr]

[/tr]
[tr][/tr]

Evet canım 15 günü gecince tekrar ödemen gerekiyor

Odeniyor canim 10 gun icinde gidersen odemiyorsun ben ilk gittigimde kese gormedi 1 hafta sonra gel dedi gittim ucret vermedim keseyi gordu 15 gun sonra gel kalp atisi icin dedi gittim ucret odedim

Sağolun kızlar benim doktor ücreti biraz yüklü geliyorda insan hesap yapıyor başkasınada güvenemem hissi oluyo insanda şartlayınca kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…