- 4 Ocak 2013
- 1.160
- 741
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.441
Huhuu biz geldik. Kizlar doktorun demesine gore gec dollenme olmus karindan ultrasonla bakti alttan degil. Hersey normal cok sukur. Beslenmeye dikkat. Bitki cayi icilmeyecek. Kabizlik icin kefir yogurt activia gibi probiyotik icerikli gidalar kuru kayisi vs tavsiye etti haftaya kalp atisi icin cagirdi bakalim. Soylemine gore suan 4+6 gunluk gozuktu usgde. Buda benim sakalli.
Eki Görüntüle 1453389
Hayirli olsun darisi kalp atuslarina insallah
Insaallh olmaz hamilelikte zor oluyor. Ne kadarlik bebegin ilk adet donemindeysen adet gununde olabiliyor bendede oldu kizimdada bundada oldu az bi kahverengi. Eger degilsende mumkunse doktora git kahverengi lekede onemli aslinda kirmiziya donmedikce sorun yok eski kanama kahverengi bebegin yer aciyo kendine ama doktorun sana ilac verir en azindan
Benim midem cok kotu cnm bid3 kasik agrim var kalkamiyorum yarin memleketten annem gelecekGunaydinnn kizlar nasiliz.bulantilar,kabizliklar.
Bir de hamile oldugunuzu duyurdunuz mu?
sat 8 şubat 4-5 haftalık kadar şuan
Tamam canim belki adet zamanina denk geldigi icin gelmistir korkma bise olmaz fazla ve kan olmadigi surece doktorun donerse sana kontrole gidersin eger birseye uzulduysende bazen streste etkiliyor cunku cumartesi gunu benimde oyle biseye uzuldum kirmizi kan geldi bi gun devam etti sonra kahverengiye dondu doktora gittim sali bebegim iyi ama dusuk riskin var dedi ilac igne verdi
Tesekkurler canim haftaya gidicez kalp icin duyariz insallah
bu gün 6+4 haftalık cnm doktor karından baktı ve net gördü inş. hepimiz bebişlerimixi sağlıkla kucagımıza alırız
Ya canım 15 gün sonra gidince ücret ödeniyomu tekrar simdi beni geçen hafta 1 hafta sonra gel dedi cumartesi gidicem onda ücret yok ama duyulmayıp bi hafta sonra derse o zaman ücretemi giriyo onu merak ediyorum bilen biri vardır diye soriyim dedimDuyulurrr insallah canim erken cagirmis hemen 1 hafta benimki 15 gun sonra demisti
çok geçmiş olsun sizede bende dün birşeye üzüldüm ondan sanırım desteğiniz için teşekkür ederim.
Ya canım 15 gün sonra gidince ücret ödeniyomu tekrar simdi beni geçen hafta 1 hafta sonra gel dedi cumartesi gidicem onda ücret yok ama duyulmayıp bi hafta sonra derse o zaman ücretemi giriyo onu merak ediyorum bilen biri vardır diye soriyim dedim
Ya canım 15 gün sonra gidince ücret ödeniyomu tekrar simdi beni geçen hafta 1 hafta sonra gel dedi cumartesi gidicem onda ücret yok ama duyulmayıp bi hafta sonra derse o zaman ücretemi giriyo onu merak ediyorum bilen biri vardır diye soriyim dedim
Huhuu biz geldik. Kizlar doktorun demesine gore gec dollenme olmus karindan ultrasonla bakti alttan degil. Hersey normal cok sukur. Beslenmeye dikkat. Bitki cayi icilmeyecek. Kabizlik icin kefir yogurt activia gibi probiyotik icerikli gidalar kuru kayisi vs tavsiye etti haftaya kalp atisi icin cagirdi bakalim. Soylemine gore suan 4+6 gunluk gozuktu usgde. Buda benim sakalli.
Eki Görüntüle 1453389
mesaj atmışmıydınız ?Bende hala yokumsat 2 şubat tah.doğum 9 kasım kilo 56
Benide ekler misiniz?? SAT 6 Şubat Tahmini doğum tarihi 13 Kasım ve kilom 53 Teşekkürler =))
Sagol canimm. Kafana hicbirsey takmayacaksin aslinda hamilelikte ilk gebeligin stressiz hep bebegini dusunerek mutlu mutlu ol eger calismiyorsanda ayaklarini uzat yat dinlen rabbime emanet yavrularimiz
Duyulurrr insallah canim erken cagirmis hemen 1 hafta benimki 15 gun sonra demisti
oyy minikk benimde öyle olmuştu ya kese boyu kaç yazıyor benimki 4+3 de 0.54 dü
mesaj atmışmıydınız ?
ekliyorumm
Ben bugun kalp atisini duydum bebiskomun. 6 hafta 1 gunluk. Kalp kasi inanilmaz hizli kasiliyordu. Muthis bir mucize. Sat 28 ocak ve 55 kilo ile basladim. Beni de listeye ekler misiniz?
Ahaha nasib be guzelim. Simdi sen bu islerden anliyon galiba benim adet 3 subat aslinda 2 subatta lekelenme seklinde baslangic, 15 subat korunmasiz tek iliski ve gebelik. Cinsiyeti ne hele sole ablan coya
Senin durumda pek iyi değilmişşsabah gelenler bize bela okuyacak onca mesaji okuyacaklarini sanmam.
geçicek gibi durmuyo malesef kuru kayısı yemekten gına geldi tık yokbi çözüm bulan hemen yazsın fena haldeyiz kızlarrr
Benim kabızlık sorunum yok çok şükür olmazda inşallah :)
Siz tecrübeli olduğunuz için bişey sormak istiyorum benim bu sabah kahverengimsi lekelenme oldu panik yapmak istemiyorum dün sadece zor bir gün geçirdim artık rahat olmak istiyorum. Doktorumada yazdım ama henüz cevap vermedi. Siz ne dersinz bu duruma.
Huhuu biz geldik. Kizlar doktorun demesine gore gec dollenme olmus karindan ultrasonla bakti alttan degil. Hersey normal cok sukur. Beslenmeye dikkat. Bitki cayi icilmeyecek. Kabizlik icin kefir yogurt activia gibi probiyotik icerikli gidalar kuru kayisi vs tavsiye etti haftaya kalp atisi icin cagirdi bakalim. Soylemine gore suan 4+6 gunluk gozuktu usgde. Buda benim sakalli.Eki Görüntüle 1453389
Anne ismi :) | - Sat - | Termin | başlangıç kilo | bebiş cinsiyeti | doğum kilosu |
---|---|---|---|---|---|
hande_buse88 | 24 ocak | 1 kasım | - | - | - |
gfr | 25 ocak | 1 kasım | 71 | - | - |
simayus | 25 ocak | 3 kasım | 48 | - | - |
Sekizhaziran | 26 ocak | 1 kasım | 50 | - | - |
Belinayim | 26 ocak | 1 kasım | 51 | - | - |
allbaby | 28 ocak | 4 kasım | 67 | - | - |
Simay ada | 28 ocak | 4 kasım | 52 | - | - |
Amanda29 | 28 ocak | 4 kasım | 52 | - | - |
paccolina | 28 ocak | 4 kasım | 55 | - | - |
alyaderin33 | 29 ocak | 5 kasım | 63 | - | - |
adanamerkez | 30 ocak | 7 kasım | 92 | - | - |
mariapdr | 30 ocak | 7 kasım | - | - | - |
cinomi | 30 ocak | 7 kasım | 64 | - | - |
Pearl9703 | 31 ocak | 7 kasım | 58 | - | - |
Kader55 | 31 ocak | 7 kasım | 48 | - | - |
handete | 31 ocak | 8 kasım | 62 | - | - |
Ssilan | 31 ocak | 8 kasım | 66,5 | - | - |
hatice1969 | 30 ocak | 9 kasım | 100 | - | - |
GCA | 1 şubat | 9 kasım | 60 | - | - |
musss87 | 1 şubat | 9 kasım | 55 | - | - |
yagmuryagiyorkac | 2 şubat | 9 kasım | 93 | - | - |
SMAYRANA | 2 şubat | 10 kasım | 58 | - | - |
Carolines | 2 şubat | 10 kasım | 59 | - | - |
lilapause_ | 2 şubat | 9 kasım | 56 | - | - |
Berenimbo | 3 şubat | 10 kasım | 64,5 | - | - |
sempatico1 | 3 şubat | 10 kasım | 55 | - | - |
moon2887 | 3 şubat | 10 kasım | - | - | - |
moonlight1983 | 3 şubat | 10 kasım | 55 | - | - |
Serinse | 4 şubat | 11 kasım | - | - | - |
turkuazkebelek | 4 şubat | 11 kasım | 56 | - | - |
vigoroso | 4 şubat | 11 kasım | 54 | - | - |
hazal87 | 5 şubat | 12 kasım | 62 | - | - |
lumos | 6 şubat | 13 kasım | 52 | - | - |
thetis_t | 6 şubat | 13 kasım | 53 | - | - |
ospa | 8 şubat | 15 kasım | 65 | - | - |
excite | 8 şubat | 15 kasım | 87 | - | - |
Akasya | 9 şubat | 16 kasım | 55 | - | - |
DoraNora | 9 şubat | 16 kasım | - | - | - |
parkbyull | 9 şubat | 17 kasım | 84 | - | - |
melekyuzlumm | 9 şubat | 17 kasım | 54 | - | - |
melek1818 | 9 şubat | 17 kasım | 67 | - | - |
Aytiryaki | 14 şubat | 22 Kasım | 64 | - | - |
sporstar | 15 şubat | 22 Kasım | 55 | - | - |
Evet canım 15 günü gecince tekrar ödemen gerekiyor
Odeniyor canim 10 gun icinde gidersen odemiyorsun ben ilk gittigimde kese gormedi 1 hafta sonra gel dedi gittim ucret vermedim keseyi gordu 15 gun sonra gel kalp atisi icin dedi gittim ucret odedim
Benim gittigin hastanede 10 gune kadar kontrol hakkin oluyor o yuzden dedi sanirim. 10 gunu gecerse ucrete tabii oluyor haftaya cuma 7 gun araya haftasonu giriyor olmadi ben pazartesi gideyim 10 gun oluyor.
Evet canim 15 gunu gecerse tekrar odeme yapiyorsun. Benim gittigin hastanede 10 gun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?