2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Amin canim. Calismak zor hamilelikte kolay gecirisin insallah bu donemi allah yardim etsin

Kizz espiri yapiyorum ben lakap takmayi severim bende bir kiz var ya ikincide erkek olursa fena olmaz yani takdiri ilahi biz isteriz Allah hayirli gorurse verir. Biz isin komiklik kismindayiz.

Sağolun kızlar benim doktor ücreti biraz yüklü geliyorda insan hesap yapıyor başkasınada güvenemem hissi oluyo insanda şartlayınca kendini

Hangi ildesin benimde ankarada bi doktorum vardi oda baya yukluydu onda 1 gun sonrada gitsen para oduyordun bende ondan baskasina guvenemiyordum

Sağolun kızlar benim doktor ücreti biraz yüklü geliyorda insan hesap yapıyor başkasınada güvenemem hissi oluyo insanda şartlayınca kendini

Haklisin canim bizimkide cok icuz sayilmaz ama guvendigin hastane ve doktor olunca elin mahkum oluyor.
Sen nerdesin?

oyyy baya büyük :) benimkide büyümüşmüdür ya şafak 6

Buyumustur bence boyundan falan anlamam saglikli mi duzgun mu gerisi gelir

Hangi ildesin benimde ankarada bi doktorum vardi oda baya yukluydu onda 1 gun sonrada gitsen para oduyordun bende ondan baskasina guvenemiyordum

İstanbuldayım canım fahiş fiyatlar alıyolar iyi doktorlar ya

Haklisin canim bizimkide cok icuz sayilmaz ama guvendigin hastane ve doktor olunca elin mahkum oluyor.
Sen nerdesin?
Aynen öyle insan bebişimin canı sağolsun diyo bi yandanda zor geliyor istanbuldayım anadolu yakası canım

Kizz espiri yapiyorum ben lakap takmayi severim bende bir kiz var ya ikincide erkek olursa fena olmaz yani takdiri ilahi biz isteriz Allah hayirli gorurse verir. Biz isin komiklik kismindayiz.

Anlıyorum tatlım ve de katılıyorum... Bende de bir kız var seni en iyi anlayacaklardan biriyim hatta :))))
Bende sana takılıyorum, senin komikliğini yirimmmmm

İstanbuldayım canım fahiş fiyatlar alıyolar iyi doktorlar ya

Aynen öyle insan bebişimin canı sağolsun diyo bi yandanda zor geliyor istanbuldayım anadolu yakası canım

Aynen canim.

Anlıyorum tatlım ve de katılıyorum... Bende de bir kız var seni en iyi anlayacaklardan biriyim hatta :))))
Bende sana takılıyorum, senin komikliğini yirimmmmm

Anliyorsun beni diiil mi cok fecii cevre baskisi yasiyorum millet ruyasinda erkek dogurdugumu falan goruyo o derece:)

Canim başağrisi için sadece uyuyorum bende hep başağrisi olurdu. Alişkinim. Gebelikte yürüyüşün iyi geldiğini söylüyorlar. Doktoruna danişarak paracetamol kullanip kullanamayacağini sorabilirsin.

sagol canim o dedigin haptan burda varmi onuda soruyim bi, surekli uyumak istiyorum

Tunaydin millet yatak beni ben yatagimi birakamadim oglumda kalkinca kalkmak farz oldu
bugun burda hava cooooookkkk guzel degrlendirmek lazim

bu sabah midem cok kotu bisey yemeye korkuyorum cikartirim diye

Canım bizim öyleymiş pıt diye oluverdi. Valla biz sizi düşündük. Bunlar gelir, kimse yazmamış olur, canları sıkılır diye. Daha ne istiyonuz bacımm

günaydınnn çubuk kraker yee :)
Aynen neyse kizlar ben kacar temizlik yapmam lazim isim bitince gorusuruz yine

kolay gelsin yorma kendini

kızlar pazartesi günü ilk muayeneye gidecektim bu sabah ki kahverengi lekelenmeden dolayı yarın sabaha randevu aldım bizim için dua edermisiniz ?

kızlar pazartesi günü ilk muayeneye gidecektim bu sabah ki kahverengi lekelenmeden dolayı yarın sabaha randevu aldım bizim için dua edermisiniz ?

ederim canim insaALLAH bisey yoktur benimde lekelenmem olmustu 7 haftadan sonra insaALLAH bu gebeligimde lekelenme filan yasamam

Kizlar doktor beni sinir etti.
Kese karindan görünmedi vajinal bakmadi haftaya perşembe çağirdi ama gidemem Hafta içi.
İlk gebeliğim kimyasaldi ama nedeni belli değil.Pihtilaşma için test falan yapmadi bana.
Ama öyle bir konuştuki pihtilaşma varmiş gibi bu seferde düşük yaparsan bir daha ki sefere karnindan iğne yaparsin kendine dedi.
Kanamam falan olmamasina rağmen progesteron verdi.
Moralim sifir.
İlk kontrolüm böyle mi olacakti

bu seferde dusuk yapmamak icin gerekli testleri yapin deseydin canim, hic bisey yapmadan bide insani korkutuyorlar baska bi doktora gitme imkanin varsa git , sinir oluyorum boyle ezbere konusan doktorlara

bu seferde dusuk yapmamak icin gerekli testleri yapin deseydin canim, hic bisey yapmadan bide insani korkutuyorlar baska bi doktora gitme imkanin varsa git , sinir oluyorum boyle ezbere konusan doktorlara
Aynen canim nasil korktuysam uçuk çikti hemen dudağimda.
Birazdan test sonuçlarimi alicam ve başka bir doktora gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…