- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.481
Yaptim bakalim olmus mu:)Canım hoşgeldin. Sağ üst küşede kendi isminin üzerine tıkla, "Kişisel Bilgileriniz"denen yere gir. O sayfada kan bağışlarının altında hamilelik takvimi var. Oraya yazdığında ve onayladığında direkt buraya çıkıyor.
Cook teşekkür ederim arkadasim:))Bende orayı tıklayınca foruma geri dönüyor
Aynen canim.Anliyorsun beni diiil mi cok fecii cevre baskisi yasiyorummillet ruyasinda erkek dogurdugumu falan goruyo o derece:)
Canım bizim öyleymişpıt diye oluverdi. Valla biz sizi düşündük. Bunlar gelir, kimse yazmamış olur, canları sıkılır diye. Daha ne istiyonuz bacımm
başka doktora gitme imkanın yok mu canım ya patavatsız ilgisiz doktorlara deli oluyorum ben doktor seçerken güler yüzlü mü diye bakıyorum valla doktorum o yönden çok iyi her zaman korkma merak etme demeden konuşmazKizlar doktor beni sinir etti.
Kese karindan görünmedi vajinal bakmadi haftaya perşembe çağirdi ama gidemem Hafta içi.
İlk gebeliğim kimyasaldi ama nedeni belli değil.Pihtilaşma için test falan yapmadi bana.
Ama öyle bir konuştuki pihtilaşma varmiş gibi bu seferde düşük yaparsan bir daha ki sefere karnindan iğne yaparsin kendine dedi.
Kanamam falan olmamasina rağmen progesteron verdi.
Moralim sifir.
İlk kontrolüm böyle mi olacakti
Kizlar doktor beni sinir etti.
Kese karindan görünmedi vajinal bakmadi haftaya perşembe çağirdi ama gidemem Hafta içi.
İlk gebeliğim kimyasaldi ama nedeni belli değil.Pihtilaşma için test falan yapmadi bana.
Ama öyle bir konuştuki pihtilaşma varmiş gibi bu seferde düşük yaparsan bir daha ki sefere karnindan iğne yaparsin kendine dedi.
Moralim sifir.
Benim kızımdan önceki gebeliğim ikizdi fakat hem dış gebelik hem düşük yaşayarak ikisini de kaybettim
Kızım tedavisinde 3 embriyo transfer edildi sadece kızım tuttu (çok şükür)
Şimdi ki tedavide ise 2 embriyo transfer edildi doktor kan sonucuma göre büyük ihtimal biri tutunmuş dedi...
Tedavi olduğumu kimse bilmiyor benim 17 yaşında erkek yeğenim var ondan gördüğüm baskıyı kimseden görmüyorum mahalle baskısı değil dünya baskısı maşallah... Hergün bıkmadan teyze lütfen artık yine doğur ve mümkünse ikiz erkek olsun diyor... (7 kuzenler 5 kız-2 erkek) durumu hiç değilse 5-4 yapalım diyor delüüüüü yaaaa
İnşallah her istediğinizde Pıt diye oluverir... Diğer türlüsü çok yıpratıcı...
Ayyyyy canımmm sağol bak ben hiç böyle düşünmemiştim, ince ruhlu çenesi düşük arkadaşlarım benimmmmm
Daha ne isteyeyim iyi ki varsınız vallahi
Moralim sifir.
doktoruma yazdım cevap vermesini bekliyorum başkada bişey yapamam ki dün akşam rabbim kabul ederse şükür namazı kıldık eşimle bize evlat sahibi olabilmeyi nasip ettiği için hayırlısını diledik..
Moralim sifir.
canım hayırlısı olsun çok şükür hamile kalabiliyoruz. sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah. hiç moralini bozma.
Moralim sifir.
Canım önemli olan çabuk değil, hayırlı olması. Allah herkese hayırlısını versin inşallah.
Çenesi düşükmmüüüü aaaa. Bu lafa cıngar çıkarırımm benn
ya gayet normal gözüküyor benim bir arkadaşımın beta sı 3000 ken kesesi gözükmemişti 1 hafta geçti şuan doktor kalbi atıyor sıkıntı yok demiş sıkma canını başka doktora git.Beta hcg
06.03.2015 43.3
09.06.2015 281.5
13.03.2015 1632
Hahahah yerler onuYanliz kizlar ilk bebegi olanlar valla prensesler gibi gecirin ilk gebeliginizi ikincide o sansiniz olmayacak pesinizde ciyak ciyak dolasan bi yaramazla zor oluyor benim midem bulaniyor ve oguruyorum kizimda alismis ben ogurunce oda tekrarliyor
Bni de eklermisin 2 kasim 72 kg[tr][/tr]
Anne ismi :) - Sat - Termin başlangıç kilo bebiş cinsiyeti doğum kilosu hande_buse88 24 ocak 1 kasım - - - gfr 25 ocak 1 kasım 71 - - simayus 25 ocak 3 kasım 48 - - Sekizhaziran 26 ocak 1 kasım 50 - - Belinayim 26 ocak 1 kasım 51 - - allbaby 28 ocak 4 kasım 67 - - Simay ada 28 ocak 4 kasım 52 - - Amanda29 28 ocak 4 kasım 52 - - paccolina 28 ocak 4 kasım 55 - - alyaderin33 29 ocak 5 kasım 63 - - adanamerkez 30 ocak 7 kasım 92 - - mariapdr 30 ocak 7 kasım - - - cinomi 30 ocak 7 kasım 64 - - Pearl9703 31 ocak 7 kasım 58 - - Kader55 31 ocak 7 kasım 48 - - handete 31 ocak 8 kasım 62 - - Ssilan 31 ocak 8 kasım 66,5 - - hatice1969 30 ocak 9 kasım 100 - - GCA 1 şubat 9 kasım 60 - - musss87 1 şubat 9 kasım 55 - - yagmuryagiyorkac 2 şubat 9 kasım 93 - - SMAYRANA 2 şubat 10 kasım 58 - - Carolines 2 şubat 10 kasım 59 - - Berenimbo 3 şubat 10 kasım 64,5 - - sempatico1 3 şubat 10 kasım 55 - - moon2887 3 şubat 10 kasım - - - moonlight1983 3 şubat 10 kasım 55 - - Serinse 4 şubat 11 kasım - - - turkuazkebelek 4 şubat 11 kasım 56 - - vigoroso 4 şubat 11 kasım 54 - - hazal87 5 şubat 12 kasım 62 - - lumos 6 şubat 13 kasım 52 - - ospa 8 şubat 15 kasım 65 - - excite 8 şubat 15 kasım 87 - - Akasya 9 şubat 16 kasım 55 - - DoraNora 9 şubat 16 kasım - - - parkbyull 9 şubat 17 kasım 84 - - melekyuzlumm 9 şubat 17 kasım 54 - - melek1818 9 şubat 17 kasım 67 - - Aytiryaki 14 şubat 22 Kasım 64 - - sporstar 15 şubat 22 Kasım 55 - -
[tr]
[/tr]
Beta hcg
06.03.2015 43.3
09.06.2015 281.5
13.03.2015 1632
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?