2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aynen canim.Anliyorsun beni diiil mi cok fecii cevre baskisi yasiyorum millet ruyasinda erkek dogurdugumu falan goruyo o derece:)

Benim kızımdan önceki gebeliğim ikizdi fakat hem dış gebelik hem düşük yaşayarak ikisini de kaybettim
Kızım tedavisinde 3 embriyo transfer edildi sadece kızım tuttu (çok şükür)
Şimdi ki tedavide ise 2 embriyo transfer edildi doktor kan sonucuma göre büyük ihtimal biri tutunmuş dedi...
Tedavi olduğumu kimse bilmiyor benim 17 yaşında erkek yeğenim var ondan gördüğüm baskıyı kimseden görmüyorum mahalle baskısı değil dünya baskısı maşallah... Hergün bıkmadan teyze lütfen artık yine doğur ve mümkünse ikiz erkek olsun diyor... (7 kuzenler 5 kız-2 erkek) durumu hiç değilse 5-4 yapalım diyor delüüüüü yaaaa

Canım bizim öyleymiş pıt diye oluverdi. Valla biz sizi düşündük. Bunlar gelir, kimse yazmamış olur, canları sıkılır diye. Daha ne istiyonuz bacımm

İnşallah her istediğinizde Pıt diye oluverir... Diğer türlüsü çok yıpratıcı...
Ayyyyy canımmm sağol bak ben hiç böyle düşünmemiştim, ince ruhlu çenesi düşük arkadaşlarım benimmmmm
Daha ne isteyeyim iyi ki varsınız vallahi

başka doktora gitme imkanın yok mu canım ya patavatsız ilgisiz doktorlara deli oluyorum ben doktor seçerken güler yüzlü mü diye bakıyorum valla doktorum o yönden çok iyi her zaman korkma merak etme demeden konuşmaz

Şimdi gördümm. Canımm kendisi hiç sıkma. Kesenin görünmemesi normal, senin daha vaktin var. Hafta sonu bir doktor bulursun ona gidersin. O belki seni rahatlatıyım, merak etme olur bebeğin diyim derken kendi kendine sapıtmış biraz.
Stres yapma boşuna canım ya. Kimsayal gebelik sürekli olan birşey değilki zaten. Eminim bebişin sağlıklıdır, sadece zamana ihtiyacı var. Ben senden 1 hafta öndeyim, daha pazartesi gördüm keseyi.

Canım önemli olan çabuk değil, hayırlı olması. Allah herkese hayırlısını versin inşallah.
Çenesi düşükmmüüüü aaaa. Bu lafa cıngar çıkarırımm benn

Cnm moralini bozma ilaç tedbir amaçlı vermiştir. Bana da verdi. Beta tekrar ölçü mu. Corospin al sen tedbir amaçlı. Stres yapma guzelce büyüsün bebeğin

doktoruma yazdım cevap vermesini bekliyorum başkada bişey yapamam ki dün akşam rabbim kabul ederse şükür namazı kıldık eşimle bize evlat sahibi olabilmeyi nasip ettiği için hayırlısını diledik..

canım hayırlısı olsun çok şükür hamile kalabiliyoruz. sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah. hiç moralini bozma.

ay niye böyle insanın moralini bozarlar bide moralinizi yüksek tutun diyo koca kafalı doktorlar nasıl olcak peki böyle dandun konuşanlar sayesinde

Son düzenleme:

Canını aıkma sakin ol demekki kese gorunmeyecek kadar kucukmuş haftaya net bi şekilde gorunur rahatlarsın.pıhtılaşma işine gelince evet dr haklı karından iğne yapılıyo hamilelik boyunca ve cok acılı sıkıntılı oluyo duaugun tekrarlarsa boyle bişi onermesi mantıklı.progestorona gelince illaki kanama sart degil bende kullanıyorum gunde 3 tane ve ne kanama nede duauk tehlikem var sonucta 3 yıl sonra tedaviyle olan bi gebeliği garantiye almak için verdi.vajinal muayneyi her doktor yapmıyo canım.oncelijle sakin ol yoksa bu moral bozuklugunun bebegine verdiği zararı dusun...

Canım önemli olan çabuk değil, hayırlı olması. Allah herkese hayırlısını versin inşallah.
Çenesi düşükmmüüüü aaaa. Bu lafa cıngar çıkarırımm benn

Amin canım tabi ki öyle önce hayırlısı...
Dur kız cıngar çıkarma senden beklentimiz cıngar değil bebiş çıkarman

1 saat önce adet oldum, meğer gecikmeli bu 2 gün Teşekkür ederim hanımlar sorumu cevapladiginiz ilginiz için.

Bni de eklermisin 2 kasim 72 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…